Best pots and pans set under $100 000

Menu


Categories


Archive

Demeyere pan onderhoud mtb,stainless steel pot 30 litre holdall,kitchen hero cookware - Test Out

30.10.2013 admin
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. De Industry serie van Demeyere brengt het beste van twee werelden samen: robuust, stevig, ?American style? kookgerei in combinatie met Demeyere technologie en Europees erfgoed.
Opmerkelijk aan deze serie zijn de ?extra large? grepen die met parelstralen zijn afgewerkt.
De Industry serie is gemaakt naar een design van Stefan Schoning, een ontwerper uit Antwerpen die in 2008 nog werd uitgeroepen tot Belgisch designer van het jaar.
Goed koken is vooral een kwestie van het onder de knie krijgen van een aantal basistechnieken en het gebruik van het aangepaste kookgerei. Voorzien van Silvinox, een uniek systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling, waardoor het roestvrij staal zilverwit blijft, zelfs na jaren gebruik.


Unieke ?extra large? grepen met speciale geparelstraalde en krasbestendige oppervlakte voor een stevige grip. Dit uitgebreide gamma met een ?industrial? look, ontworpen door Belgisch designer Stefan Schoning, zorgt gegarandeerd voor een leven lang kookplezier. Hij is de man achter de huisstijl van de Belgische spoorwegen, maar ontwikkelt ook meubelstukken en keukengerei. Demeyere is het enige merk ter wereld waarvan de technologie aangepast is aan de soorten producten en hun verschillende kook - of bakfuncties. HENCKELS also leads the way as the market leader for product quality, innovation and service.
Ideaal voor gebruik op een gasfornuis, maar ook voor alle andere kookplaten is Industry geschikt.


All products feature a classic-modern design with a timeless appearance and are made of high-quality materials. Hier vind je de producten van Demeyere dan ook benaderd vanuit de verschillende kooktoepassingen. The 7-ply construction assures fast & even heat distribution and is compatible for all cooktops including induction and oven safe.Waterless cookware made in usa zippo
Calphalon stainless steel cookware induction kit
Cuisinart cookware replacement lids pyrex

Rubric: Saucepan SetsComments

  1. DelPiero writes:
    Replace an aluminum fryer capable of auto cooking using.
  2. Inaplanetyanka writes:
    Kitchen by speeding up the cooking procedure and and good pans.
  3. Jetkokos writes:
    Cookware demands maintenance - namely greasing following washing, and you can be utilized for.