Velkommen til at Meet Positives

Bygget til STD ofre af STD ofre, MP (Meet Positives) er et alternativ til dating og en anden chance for mennesker, der lever med en seksuelt overført sygdom. Vores mål er at hjælpe påvirket folk til at føle sig normale igen i et forhold.


MP hjælper patienter med at undgå forlegenhed og mulig afvisning ved at fortælle en potentiel kompis om deres tilstand. Vores medlemmer deltager, fordi de vil finde og danse andre, der har oplevet de samme kampe. Vores algoritme matcher mennesker, der lever med samme tilstand (er), efter afstand og ved deres personlige gemte kriterier. Registrerede medlemmer nyder at søge profiler af mennesker, der også ønsker at date, dele deres historier og lære mere om deres forhold på diskussionsfora.

Intet at downloade

Dating website for folk der har STD forstår, hvordan det er at have en hemmelighed. Så hvorfor vil vi have dig til at downloade en app, så andre kan se det? Vi har oprettet vores hjemmeside for at betjene 100% på enhver type enhed. Uanset om du bruger en Android, iPhone, Tablet eller Desktop, er vores platform 100% automatisk lydhør over for alle enheder, du bruger.


Du er ikke alene

Seksuelt overførte infektioner er nogle af de mest skjulte epidemier og i USA. Ifølge CDC er der hvert år 20 millioner nye virusinfektioner. De mest almindelige STI / STD'er i USA er Gonorré, Chlamydia, Hepatitis B, Genital Herpes, HIV, Syfilis, Trichomoniasis og Human Papillomavirus (HPV).


De infektioner, der opstår hvert år koster omkring 16 milliarder dollars i behandling. Ca. 50% af disse infektioner involverer mennesker i alderen 15-24 år. Hovedårsagen bag denne procentdel er, at seksuel aktivitet forekommer mest i denne aldersgruppe. De ovennævnte virus inficerer næsten 59,5 millioner mennesker, og omkring 50,5 millioner mænd er smittet. Dette tegner sig for ca. 110 millioner mennesker, der lever med STD'er i USA.


Disse infektioner kan styres, og de påvirket kan leve et sundt liv. Hvis du er smittet, er du ikke alene. Grunden til at møde positive er at sikre, at du møder andre interessante positive singler, der forstår din situation og er villige til at tilbringe deres tid sammen med dig.


Fællesskab og Online Dating Tips

På Meet Positive er vi ikke kun interesserede i at hjælpe dig med at finde kærlighed, men også gøre det på lang sigt. Af denne grund giver vi gratis råd og tips om, hvordan du opbygger et stærkt forhold, der vil føre til lykke. Vi har oprettet et fællesskab, hvor du kan dele alle dine bekymringer og oplysninger, som du føler, vil hjælpe andre. Fra dette fællesskab får du også noget til gengæld. Du vil modtage vigtige detaljer om, hvordan du håndterer din tilstand og hvordan du kan leve godt med andre positive ting.

Hepatitis Singles Herpes Singles HIV Singles HPV Singles Positive Gay Singles

Bedre end personlige annoncer

I modsætning til de metoder, der anvendes af konventionelle dating sites, bruger Meet Positives en anden tilgang til at matche mænd og kvinder. Vi bruger forskellige dimensioner, der ikke kun er rettet mod at matche mennesker med samme interesser, men også sikre, at forudsigerne genererer langvarige relationer. Med vores kompatibilitetsdimensioner finder du det perfekte match inden for en kort periode.

På Meet Positive får du mere end de traditionelle personlige annoncer. Vi er opmærksomme på detaljer, fordi vi vil have dig til at finde en kompatibel kamp og give dig en anden men interessant online dating oplevelse. Dette er blot en af ​​hovedårsagerne til, at Meet positive er et nummer et online dating site for positive singler.