TOP 3 CLINICI IMPLANT DE PAR IN CLUJ

Apasa pe numele clinicii pentru consult gratuit pana in data de: April 13th #1. Implant estetica Cluj Napoca

#2. MedArt Cluj

#3. Medestet

IMPLANT PAR - TOP CLINICI DIN CLUJ


Nu este usor sa alegi unde sa iti faci implantul de par, insa in acest articol te vom ajuta cu cateva sfaturi practice si cateva recomandari astfel incat sa fii sigur ca vei alege doctorul potrivit.

Am ramas in legatura cu diferiti pacienti ce au facut implantul la diferite clinici din Romania si le-am ascultat cu atentie parerile despre intregul proces. Astfel am facut si acest top al celor mai bune clinici in care poti efectua transplant de par in Cluj Napoca.

Mai jos puteti vedea ce diferenta uriasa poate face aceasta operatie in viata unui om, desigur, daca este facuta cum trebuie interventia. Este foarte important sa alegeti una din clinicile de TOP din Cluj pentru a fi siguri ca rezultatul final va fi pe placul dumneavoastra. Ultimul lucru pe care vreti sa il faceti este sa alegeti o varianta mai putin bine vazuta doar datorita pretului mai scazut.

inainte si dupa implant par cluj

Consultatie Transplant Par

Unul din criteriile dupa care ne-am luat cand am facut topul Medicilor ce efectueaza aceste operatii de implant al parului este posibilitatea unei Consultatii GRATUITE. Toti cei 3 alesi de noi ca fiind cei mai buni din Cluj ofera acest mic bonus pentru oricine este interesat de serviciile prestate de ei.

Postat: 15 Ianuarie 2019

NU UITATI: Profitati de Consultatia gratuita inainte de a va programa operatia, tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti la unul din medicii specialisti 3 poze cu scalpul dumneavoastra iar acesa va va sfatui mai apoi in detaliu, si impreuna cu el veti putea planui pas cu pas operatia de transplant de par.