Photobooth huren

Snel een photobooth huren voor je bruiloft?

Als je niet meteen aan het begin gaat, bestaat de kans dat je het zo druk hebt en misschien zijn er nog wel verassingen op je trouwfeest, waardoor je er uiteindelijk niet meer aan toe komt (dit komt vaker voor dan je denkt) en dat zou zonde zijn! Fotohokjes zijn niet supergoedkoop.

photobooth hurenBen je in een creatieve bui dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een leuke achtergrond te maken. Maak een toffe backdrop met bloemen of planten, of leef je uit met linten van crêpepapier. Je kunt van simpele materialen veel leuke backdrops creëren! .

huur een photoboothWaar kun je een photobooth huren voor je bruiloft?

Het is fijn als er dan iemand is die weet waar de photobooth moet komen te staan. Dat kan iemand van de locatie zijn, maar ook je ceremoniemeester. Ja, we willen graag voor de deur kunnen laden en lossen. Parkeren doen we graag op de locatie of in ieder geval in de buurt.

Daar komt nog bij dat je ook het fotopapier kan laten personaliseren. Dat wil zeggen dat je het papier waarop de foto's worden afgedrukt voorzien wordt van, bijvoorbeeld, jullie namen en de datum van jullie bruiloft, of de naam en het merk van je bedrijf. Daarmee komen we ook gelijk op onze volgende punt...Een perfect aandenken aan een leuk feestDoor een fotohokje te boeken voor het feest of evenement dat je gaat organiseren, geef je mensen ook de kans om een leuk souvenir over te houden aan de gelegenheid.

jongens van de photoboothBij welk bedrijf een photobooth huren voor als je gaat trouwen?

Ook is er een gastenboek optie, zodat je alle foto’s direct mooi ingeplakt hebt om na te genieten. Uiteraard is een photobooth ook zeer geschikt voor andere feestelijke gelegenheden zoals bedrijfsfeesten, familiefeesten, jubilea en kerst- en nieuwjaarsborrels. In Brabant zijn er meerdere ophaallocaties waaronder in Etten-Leur en Breda. Meer informatie en je reservering via Propfun.


Bijvoorbeeld eentje voor het bruidspaar en eentje voor de gasten als mooie herinnering aan het onvergetelijke feest! Onze photoboots maken de meest grappige en spontane foto’s van jouw gasten. Geheel automatisch! Je kan de fotograaf dus naar huis sturen ;-) Van bruiloften tot personeelsfeesten. Of wil je misschien reclame maken in je winkel of voor een nieuw product? Het kan allemaal! Wil je ook weten wat onze fotozuil voor jou kan betekenen?.


De photobooth – een echte hit! De photobooth gaat zeker weten een hit zijn op jullie mooie dag. De ervaring leert dat als er eenmaal één schaap over de dam, de rest van de schapen gauw volgen.

Bij wie een photobooth huren voor als je gaat trouwen?

We hebben meer dan 10 verschillende photobooths beschikbaar. Zo is er altijd een model dat bij jou en je event past! Of je nu zoekt naar een standaard foto marketing? Ook dan hebben we heel veel leuks voor je! Een photobooth huren, maar je weet even niet wat je moet kiezen? Dan mag je ons natuurlijk best even bellen : 088-8580888 of WhatsApp ons gewoon op dit nummer! We helpen je graag bij het maken van een keuze.

Relaties verbeteren met je stakeholders, van mogelijke klanten tot leveranciers. Beloningen voor het harde samenwerken van je personeel en business partners. Een nieuw filiaal of winkel geopend of een nieuw assortiment toegevoegd binnen je productlijn? Door onze ervaringen weten we precies hoe we moeten inspelen op deze aanvragen! De ideale aanvulling voor een marketingmachine.

Zoekwoorden: photobooth, photo booth fotokastje, fotobooth, foto booth, selfie, bruiloft photobooth, fotohokje, fotospiegel, mirroNieuw Ophalen of Verzenden € 299,9910 jan. '20Topadvertentie

Wil je ook een photobooth huren voor als je gaat trouwen?

Waar de één de focus wil op het printen van de foto’s, vindt de ander het online kunnen delen van de foto’s belangrijker. Bij alle photobooths staat aangegeven wat voor functionaliteiten de booth heeft. Kom je er zelf niet uit, dan kun je bij het aanvragen van een offerte precies je wensen aangeven.


Terwijl uitvinders constant aan het verbeteren van de fotocabine zelf werkten, kwamen ze op een gegeven moment terecht op het definitieve ontwerp van een stand, een gordijn, een eenvoudige camera en fotoprints van uitstekende kwaliteit. Dingen zijn niet veel veranderd. Mensen blijven nieuwe ideeën proberen, en ik moet toegeven dat het opwindend is! Spannend om nieuwe ideeën te bekijken met behulp van nieuwe technologie om te lijken op het originele ontwerp van de fotocabine.


Je kunt onze Photobooth huren in de provincies: Flevoland – Groningen – Drenthe – Overijssel – Utrecht – Noord-Holland – Zuid-Holland – Zeeland – Noord-Brabant – Friesland – Limburg – Gelderland. Je kunt onze Photobooth huren in de steden: Utrecht – Amsterdam – Almere – Rotterdam – Dordrecht – Den Haag – Wassenaar - Delft - Wateringen - Leiden – Katwijk – Haarlem – Breda – Oosterhout - Bennebroek – Mijdrecht – Nijmegen – Den Bosch -'s-Hertogenbosch – Tilburg – Eindhoven – Arnhem – Ede – Wageningen – Maastricht - Brunssum - Roermond - Middelburg – Bergen op Zoom – Goes – Apeldoorn – Deventer – Amersfoort – Alkmaar – Brussel – Antwerpen – Gent – Hasselt – Turnhout – Brugge – Hasselt – Mechelen - Turnhout - en vele andere steden..


Ook kunnen de foto’s meteen online gedeeld worden. De fotograaf loopt rond met een spiegelreflexcamera, waardoor de kwaliteit van de foto’s niet onder doet voor de photobooth foto’s. Unieke photoboothsEr zijn ook photobooths die niet onder de standaard categorieën vallen. Wat dacht je van onze Air Graffiti Wall waarbij je op een groot scherm digitale graffiti kunt spuiten of de Curve die als bullettime photobooth 3D-GIFjes maakt?! Ben je dus op zoek naar iets unieks voor je feest of evenement, dan zijn dat zeer geschikte foto activaties.