Type 2 odontoid fracture classification denis

Samsung s voice vs cortana,type 2 diabetes medication classes,gl rules for the certification and construction - PDF Review

De Samsung Galaxy Note II, een reus van een smartphone met ook reuze specificaties en helaas ook een reuze prijs. Samsung verkocht tegen alle verwachtingen in, meer dan tien miljoen exemplaren van zijn eerste grote telefoon. Zoals verwacht trekt Samsung haar "Designed for humans" principe verder door in de toestellen van 2012.
De Samsung Galaxy Note II bestaat, op de voorkant na, geheel uit glimmend kunststof met een afwerking welke wat weg heeft van geborsteld aluminium. Het toestel is, ondanks het grotere 5,5 inch scherm, een paar millimeter smaller dan haar voorganger geworden. Een van de belangrijkste kenmerken van de Samsung Galaxy Note II is haar 5,5 inch grote Super AMOLED HD beeldscherm. Onder aan het scherm is de Home-knop te vinden, vergezeld met twee touch-sensitive toetsen die alleen zichtbaar zijn zodra de verlichting erachter oplicht. Boven het beeldscherm van de Samsung Galaxy Note II is de telefoon-speaker geplaatst, met daaronder het Samsung logo.
De achterzijde van de Samsung Galaxy Note II is gemaakt van stevig kunststof dat erg glad aanvoelt en een ware vingerafdrukkenmagneet is. De achtercover van de Samsung Galaxy Note II laat zich redelijk makkelijk van het toestel halen door bovenaan aan de linkerzijde van het toestel met een nagel in de inkeping de achtercover los te trekken. Aan de rechterzijde is er een powerknop te vinden om het toestel in en uit te schakelen, of om het toestel in haar stand-bystand te zetten of uit de stand-bystand te halen. De Samsung Galaxy Note II lijkt qua vormgeving een uitvergrote versie van de Samsung Galaxy S III.
Verder zijn er natuurlijk de gebruikelijke handleidingen, garantiebewijzen, Samsung reclame en uiteraard de accu te vinden. Ondanks de ‘active noise cancellation’ op het toestel, een techniek die werkt met een tweede microfoon bovenaan het toestel, is de belkwaliteit niet altijd geweldig te noemen. Op papier is de accu van de Samsung Galaxy Note II de beste die tot op heden in een smartphone is aangetroffen. Bij intensief gebruik haalt het toestel met gemak ruim anderhalve dag op een enkele acculading. Samsung gaat in tegenstelling tot HTC echter wel een stuk minder ver in het personaliseren van de algehele beleving. De meeste interface-elementen van de Samsung Galaxy S III zijn ook terug te vinden in de Galaxy Note II. Het hoofdmenu is op te roepen door op het raster-icoon rechts onderaan het startscherm te klikken.
Bovenaan het hoofdmenu is de optie "Apps" te vinden, wat alle applicaties toont, gevolgd door de optie "Widgets" en, mits er applicaties uit de Play Store gedownload zijn, een optie "Downloads". De Samsung Galaxy Note II kent een zeer uitgebreide lijst functies, specificaties en mogelijkheden. Zowel de functionaliteiten als de S Pen zelf zijn behoorlijk op de schop gegaan sinds het uitkomen van de eerste Note. De Galaxy Note II registreert of de pen uit het toestel wordt getrokken en kan daarop ook actie ondernemen.
Een stylus is uiteraard leuk en aardig, maar zonder handige toepassingen heb je er weinig aan. De Samsung Galaxy Note II is de tweede smartphone van Samsung die uitgerust is met een quad-core processor, dezelfde processor als die van de Galaxy S III.
In eerst instantie zal er qua snelheid niet veel verschil worden opgemerkt tussen huidige dual-core processors en de quad-core processor.
De camera van de Galaxy Note II is op papier hetzelfde als die van de Galaxy S III, welke een sublieme foto kwaliteit kent. Daarnaast biedt de camera van de Samsung Galaxy Note II ontzettend veel functies, instellingen en mogelijkheden.
Een smartphone is een apparaat om mee te communiceren en dat stopt tegenwoordig allang niet meer bij het bellen en sms’en. SMS en MMS berichten verschijnen in de zelfde applicatie in een zogenaamde ‘threaded view’. Voor het uitlezen van POP3 of IMAP4 mailboxen biedt de Samsung Galaxy Note II ook een standaard e-mail client waarmee deze mailboxen uitgelezen kunnen worden.
Opvallend genoeg heeft Samsung geen applicaties van sociale netwerken voor geinstalleerd op de Samsung Galaxy S III. Naast tekstinvoer met behulp van de S Pen, is er uiteraard standaard ook een virtueel toetsenbord aanwezig welke in veel gevallen de primaire methode voor tekstinvoer zal zijn. Dankzij het grote 5,5 inch beeldscherm, leent de Samsung Galaxy Note II zich uitstekend voor het surfen op het web. De muziekspeler van de Samsung Galaxy Note II geeft toegang tot de eigen muziek bibliotheek en kent een simplistische weergave. De Samsung Galaxy Note II beschikt verder over een zeer uitgebreide equaliser, waarbij gekozen kan worden uit vooraf gedefinieerde instellingen maar ook zelf aangepast en ingesteld worden. De speaker van de Samsung Galaxy Note II bevind zich aan de achterzijde van het toestel en weet een krachtig geluid voort te brengen.
Door Pop-up Play in te schakelen, verdwijnt de videospeler maar blijft de video afspelen in een klein venster. De algehele camera interface is behoorlijk goed, maar niet zo briljant als die van bijvoorbeeld HTC of Sony.
De interface maakt het mogelijk om foto’s te maken via de camera aan de achter- of voorzijde van het toestel, met, zonder of automatische detectie van de flitser een foto te schieten en direct effecten over de foto’s heen te leggen. De Samsung Galaxy Note II maakt gebruik van dezelfde uitstekende camera als van de Samsung Galaxy S III.
Met de 8 megapixel camera aan de achterzijde van de Samsung Galaxy Note II is het mogelijk om Full HD (1080P) video opnames te maken met een frameratio van 30 frames per seconde. De Samsung Galaxy Note II maakt uitstekende foto’s en video’s en ook de instellingen zijn behoorlijk uitgebreid.
Met Android als besturingssysteem, zijn er talloze applicaties te downloaden waarmee de Samsung Galaxy Note II naar hartenlust kan worden uitgebreid. De Dropbox applicatie is standaard te vinden op de Samsung Galaxy Note II en is zelfs geintegreerd in het beginscherm wanneer de telefoon voor het eerst wordt ingesteld. Samsung heeft, zoals eerder in deze review besproken werd, een aantal applicaties meegeleverd op de Samsung Galaxy Note II waar de S Pen gebruik van kan maken. S Voice is een spraak assistent die gesproken commando’s kan uitvoeren of gesproken vragen kan beantwoorden. Een van de features binnen Android 4.1, waarop de Samsung Galaxy Note II standaard draait, is Google Now. Veel fabrikanten, waaronder Samsung, hebben afgesproken dit jaar toestellen uit te brengen met ‘Near Field Communication’, kortweg NFC. Een nieuwe feature van de Galaxy Note II is de mogelijkheid om applicaties in ‘split-screen’ te gebruiken. De Samsung Galaxy Note II is momenteel een van de meest uitgebreide toestellen in de markt.
Beeldscherm: Het 5,5 inch Super AMOLED HD beeldscherm zorgt voor een indrukwekkende ervaring. Niemand had vorig jaar verwacht dat de oorspronkelijke Samsung Galaxy Note zo’n grote trend zou worden.
De S Pen is flink onder handen genomen en is naast een beter formaat, ook beter afgestemd met de software van de Galaxy Note II.
In deze review is bij tien hoofdstukken een cijfer gegeven wat uiteindelijk het eindoordeel voor dit toestel oplevert.
Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email. Il Samsung Galaxy S3 e sicuramente il portabandiera della casa coreana cosi come iPhone 4S e lo smartphone piu desiderato al mondo.


Come potete vedere, entrambi puntano a creare quell tipo di “collegamento” che tutti sognamo. In altre parole, quello che il test dimostra e che gli assistenti vocali sono ancora lontani dalla perfezione. Autore Ultimi articoli StefanoAmante multitasking di tecnologia portatile e basket, si fa rapire da discussioni sulla telefonia mobile e se potesse cambierebbe terminale una volta al mese. Nederland behoorde namelijk tot een van de eerste landen ter wereld waar de Galaxy Note II in de verkoop is gegaan.
Het toestel lijkt qua vormgeving meer op de Samsung Galaxy S III dan op haar voorganger; de Samsung Galaxy Note. Ook de op aluminium lijkende zilveren rand rondom het toestel is van kunststof gemaakt, hierdoor voelt en oogt het toestel goedkoop aan. Links naast de speaker bevindt een multi-color notificatieled die onzichtbaar is als deze niet brand. Midden bovenaan is de primaire 8 megapixel camera geplaatst begeleidt door een krachtige led-flitser. Het weer terug plaatsen van de achtercover zorgt soms voor wat problemen, daar er wel eens een pinnetje niet terug op zijn plaats wilt schieten. Dit is een multi-functionele poort waarop niet alleen de oplader, maar ook een datakabel, HDMI kabel en andere USB apparatuur aangesloten kan worden.
Bij het verliezen van ontvangst, heeft de Galaxy Note II snel weer een connectie opgebouwd.
Zowel het geluid van de gesprekspartner als het geluid van de Galaxy Note II zelf klinkt blikkerig en soms onduidelijk. Door de grote behuizing is er ook plaats voor een grotere accu, een van maar liefst 3100mAh. Met de komst van Android 4.0 heeft Google de Menu-knop overbodig gemaakt door de Action Bar toe te voegen. TouchWiz kent andere icoontjes, specifieke TouchWiz widgets, een permanent doorscrollbaar startscherm en menu en uitgebreidere menu sorteringsmogelijkheden. Het lockscreen geeft informatie over de tijd, datum en eventueel ook over het weer of recente nieuwsberichten. De grootste verandering ten opzichte van Android 2.3 is dat widgets niet meer op de panelen geplaatst worden door de vinger op het startscherm gedrukt te houden. De handige toggles om bijvoorbeeld wi-fi, Bluetooth en GPS aan of uit te zetten zijn uitgebreid met nieuwe extra opties. De optie "Widgets" toont alle widgets die beschikbaar zijn en kunnen, door een willekeurige widget ingedrukt te houden, direct aan het startscherm worden toegevoegd.
Applicaties die zelden of nooit gebruikt worden, kunnen met deze optie geselecteerd worden en (tijdelijk) uit het hoofdmenu verwijderd worden. Zo kan het scherm automatisch geactiveerd worden en bijvoorbeeld de S Note-app geopend worden om direct notitities te kunnen maken. De Samsung Galaxy Note II komt standaard met een aantal handige applicaties welke goed gebruik maken van de S Pen. Deze druktoets is gekoppeld aan verschillende functionaliteiten, welke het gebruik van de S Pen soms echt zinvol maken. Zelfs het vrij forse scherm van de Samsung Galaxy S III, welke 4,8 inch meet, voelt in vergelijking met de Galaxy Note II klein aan. Waar de eerste Note een resolutie had van 1280x800 pixels, heeft de Note II er 1280x720 pixels. Echter is deze iets hoger geklokt wat betekend dat de processor net iets sneller zijn werk doet. Samsung heeft enkel een aantal leuke opties ingebouwd die de kracht van de quad-core processor tonen.
De Samsung Galaxy Note II kent standaard een tal aan communicatie mogelijkheden zoals: SMS, MMS, e-mail, Gmail en Google+.
Hierdoor verschijnen alle berichten naar een specifiek contactpersoon in ‘chat stijl’ onder elkaar.
Aangezien het toestel op het Android besturingssysteem draait en Android van Google is, is er standaard een Gmail applicatie aanwezig. De standaard mail applicatie is makkelijk in gebruik en biedt een overzicht van de inhoud van de mailbox(en). Dit is natuurlijk geen ramp omdat applicaties voor bijvoorbeeld Twitter en Facebook gratis te downloaden zijn uit de Google Play Store.
Waar bij kleinere smartphones tekstinvoer in landscape-modus vaak juist fijner is, is dit bij de Galaxy Note II juist omgedraaid.
Door twee vingers op het beeldscherm uit elkaar te bewegen, kan er ingezoomd worden op een pagina. Groot voordeel van Google Chrome is, dat het automatisch de favorieten, surfgeschiedenis en tabbladen synchronisatie tussen andere apparaten ondersteund indien er is ingelogd met een Google account.
Aangezien het Android besturingssysteem waarop de Galaxy Note II draait, standaard al van veel multimedia functionaliteiten is voorzien, zijn muziek, foto’s video’s en meer geen probleem voor de Galaxy Note II. Het is mogelijk om muziek te sorteren op albums, artiest, mappen of titels, waarbij, indien aanwezig, de album hoezen worden getoond.
Ook de headset is van behoorlijk goede kwaliteit, al zal de echte audiofiel wel kiezen voor zijn eigen favoriete headset. Er is een aparte video-galerij applicatie aanwezig welke, zodra de applicatie geopend wordt, spelende miniaturen toont van de video’s op het toestel.
De video kan in zowel landscape al portrait modus worden afgespeeld, al is het natuurlijk het mooiste om de video in landscape af te spelen, alwaar de video het hele 5,5 inch beeldscherm gebruikt.
Samsung heeft de interface van de radio erg aantrekkelijk gemaakt door een virtuele draaiknop als tuner te gebruiken, vergelijkbaar met oude radio’s.
Aan de voorzijde is een 1,9 megapixel camera geplaatst waarmee het mogelijk is om bijvoorbeeld te kunnen video bellen in maximaal 720P HD resolutie. De software van die concurrenten zit net iets beter in elkaar waardoor de interface niet alleen makkelijker maar ook intuitiever werkt. Zo kunnen er net als op geprinte foto’s, op de achterkant van de foto notities gemaakt worden. Daarnaast is het toestel in staat om met behulp van de twee microfoons geluid in stereo op te nemen. Via NFC is het mogelijk om data uit te wisselen met andere NFC apparaten door ze tegen elkaar te houden. Bepaalde applicaties kunnen letterlijk naast elkaar draaien, waarbij beide apps de helft van het beeldscherm bedekken. Het toestel heeft de toch al indrukwekkende specificaties van zijn voorganger behoorlijk ingehaald en Samsung heeft ook de nodige kritiek op de eerste Galaxy Note ten harte genomen.
Het toestel dat qua formaat tussen een smartphone en een tablet zit en al snel ‘phablet’ werd genoemd, ging massaal over de toonbanken. De telefoon zelf is dankzij de quad-core processor een stuk sneller, heeft een grotere accu waardoor het toestel iets langer meegaat en heeft een groter beeldscherm. In eerste instantie lijkt het toestel veel te groot voor dagelijks gebruik, maar eigenlijk went dit vrij snel. Bij elkaar opgeteld heeft de Samsung Galaxy Note II 79,5 punten weten te verzamelen, wat een gemiddelde van een nette 8 oplevert als eindcijfer.
U ontvangt vanaf nu iedere twee weken onze nieuwsbrief met daarin een overzicht van het meest interessante nieuws en ontwikkelingen van dat moment.
Iedere twee weken brengen wij u op de hoogte van het meest interessante nieuws en ontwikkelingen van dat moment. The S-Voice may not be as mature as the iPhone’s Siri but we were quite impressed with what we saw.
Praticamente questi due smartphone che si contendono l’egemonia per il titolo di miglior smartphone dell’anno sono chiaccherato per ogni piccola componente. Ni, perche comunque i comandi vocali esistono da molto, solo che ora si sta cercando di renderli davvero multifunzionali e si stanno evolvendo da un po’ di tempo a questa parte.


Siri parte bene e apre anche Google Maps, idem per S Voice che attiva anche il GPS per ottenere informazioni piu precise.
Siri passa il turno senza alcuna difficolta, S Voice soffre invece dal momento in cui il contatto Batman ha tre numeri di telefono e va selezionato manualmente (non a voce) quello prescelto. Solo S Voice riesce a completare il compito in scioltezza, mentre gli altri due si limitano ad aprire una schermata di statistiche. Mentre le pubblicita ci mostrano il lato positivo stavolta bisogna ammettere che ci sono ancora troppe imperfezioni. GSM Helpdesk Nederland voelde het toestel de afgelopen tijd uitgebreid aan de tand en de conclusies vind u in deze uitgebreide review. De Galaxy Note II is ronder en ergonomischer vormgegeven waardoor hij comfortabeler in de hand ligt. Liefhebbers noemen het toestel dan ookwel een 'phablet', een kruising tussen phone en tablet. Wanneer de doos geopend wordt, ligt het toestel direct bovenaan te wachten op haar nieuwe eigenaar.
Ook op plaatsen met een geringe dekking weet het toestel een goede en stabiele spraak- of dataverbinding op te zetten. Het lijkt of soms aan weerskanten de microfoon bedekt wordt en de opname gedeeltelijk dempt. Hoewel de capaciteit 600mAh groter is dan de vorige Note, gaat de Galaxy Note II niet expliciet langer mee.
Toch plaatst Samsung de Menu-knop alsnog op haar toestellen negeert het de ‘nieuwe’ voorschriften van Google. Ook kan er een rij snelkoppelingen naar diverse applicaties ingesteld worden, welke doormiddel van een swipe naar boven direct geopend kunnen worden.
Zo is de S Pen te gebruiken voor tekstinvoer, welke doormiddel van een knop op het onscreen toetsenbord ingeschakeld kan worden.
Door bijvoorbeeld een gesloten vorm (bijvoorbeeld een cirkel) ergens op het scherm te tekenen met de druktoets ingedrukt, maakt de Galaxy Note II een schermafbeelding van enkel hetgeen wat binnen de vorm staat.
De resolutie ligt dus iets lager dan zijn voorganger, terwijl het scherm juist 0,2 inch groter is geworden. Zo is het mogelijk om tijdens het bekijken van een video deze te minimaliseren en op een willekeurige plek van het beeldscherm geplaatst worden, het zogenaamde "Pop-up Play". Uiteraard zijn deze flink uit te breiden door applicaties als WhatsApp, Skype, Twitter en Facebook etc. Onderaan het scherm is er invoerveld met een knop om te verzenden en om een bijlage toe te voegen. Een groot voordeel van de applicatie, is dat het na invullen van de gebruikersnaam en wachtwoord direct klaar is voor gebruik.
Wel is er standaard de applicatie Flipboard geinstalleerd, waarnaast onder andere nieuwsitems ook berichten uit sociale netwerken opgevangen kunnen worden.
Het toetsenbord is horizontaal zo breed, dat de duimen met moeite het midden van het scherm kunnen raken. Foto’s en video’s worden als thumbnails weergeven, maar kunnen ook op een soort coverflow achtige manier worden getoond.
Vervolgens kan tijdens het kijken van de Pup-up Play video gewoon gebruik worden gemaakt van de Galaxy Note II. Afstemmen kan zowel handmatig als automatisch gebeuren en ook RDS informatie ontbreekt niet.
In theorie is dit een ontzettend handige functie, maar in de praktijk laat de algehele integratie het zich helaas te wensen over. Hiermee kunnen allerlei effecten losgelaten worden op foto’s, waarna met de S Pen accenten kunnen worden gelegd.
Groot verschil met S Voice en Siri is, dat Google Now informatie automatisch zal tonen wanneer de gebruiker het nodig heeft. De recente identiteitskaarten, maar ook de OV Chipkaart maken bijvoorbeeld gebruik van deze technologie.
Daardoor hebben wij uw inschrijving op de nieuwsbrief van GSM Helpdesk niet kunnen verwerken. Gebruik eventueel een ander e-mail adres om uzelf aan te melden op de twee-wekelijkse nieuwsbrief van GSM Helpdesk. Prima di procedere al test e doveroso fare alcune considerazioni importanti: i comandi vocali nascono nell’ottica di limitare l’utilizzo delle mani cosi come quello di facilitare alcuni compiti “noiosi” come impostare un appuntamento o la sveglia della mattina dopo.
Siri si comporta abbastanza bene nei compiti generali, specie se legati ad app disegnate da Apple, ma la pecca di non avere ancora l’italiano come linguaggio supportato e troppo grande. Onder het toestel bevindt zich een klepje waarachter de rest van de pakketinhoud zich bevindt.
Omdat de Action Bar momenteel nog in veel apps mist, komt de Menu-knop alsnog goed van pas.
Waar de eerste pen het met 256 drukpunten moest doen, heeft de S Pen van de Galaxy Note II er maar liefst 1024. Met dit zogenaamde ‘hoveren’, kunnen bijvoorbeeld foto’s uit een album snel weergegeven worden of previews van e-mails getoond worden.
De schermafbeelding wordt automatisch op het klembord geplaatst en kan bijvoorbeeld in S Note geplakt worden. Het toestel is hierdoor beter in staat om sneller en gelijktijdig meerdere opdrachten te verwerken. Daarnaast gooien de touch-senstive toetsen onder het beeldscherm ook nog eens roet in het eten. De interface ziet er overigens niet zo fancy uit als bijvoorbeeld die van HTC, maar doet wat het moet doen.
Praktisch is het niet, maar wel fancy: de galerij kent tevens de mogelijkheid om foto’s in een groot spiraal weer te geven. Gebruikers die zich aanmelden via de DropBox applicatie krijgen gratis twee jaar lang 50GB opslag bovenop hun huidige opslaglimiet.
De functie is niet vaak nuttig, maar wel een mooie manier om te laten zien hoe krachtig het toestel wel niet is.
A questo proposito, dobbiamo specificare che Siri, l’assistente personale di iPhone 4S, e arrivato nel nostro Paese non supportando la lingua italiana. Di farci avere uno smartphone davvero smart, in grado di esaudire ogni nostro piccolo desiderio.
To date, S-Voice is far better than all the digital voice assistant found in Google’s Play Store.
Nonostante le promesse di Apple sono passati ormai diversi mesi, da Ottobre 2011, dal lancio dello smartphone in Italia e dell’italiano non c’e ancora l’ombra. Speaktoit invece, pur essendo solo in inglese e gratuito, e quello che si dimostra piu arretrato tra tutti.
Door over de ‘tijdlijn’ te hoveren, verschijnt er een miniatuur van de betreffende shot op dat moment van de video.
Questo secondo noi e un fatto piuttosto grave, tanto che uno dei piu grandi passi in avanti del melafonino era rappresentato dal nuovo sistema di comandi vocali che prometteva meraviglie.
I compiti piu semplici sono svolti, ma alla fine per impostare una sveglia basta poco, idem per controllare il meteo.
Ha ulteriormente migliorato Vlingo installato sul Galaxy S2 proponendo quindi S Voice, la versione evoluta che fa da vero assistente vocale.Recent cure for type 1 diabetes 5k
Gi joe 2 imfdb
Recipes for someone with diabetes type 2
Jan de nul kaishuu


Comments to «Samsung s voice vs cortana»

  1. writes:
    In the course of the first seven weeks trigger.

  2. writes:
    Tofu may be blended with insulin, protein and fats carb and Keto diets?and.

  3. writes:
    Especially when cooking for a family that CAN and can assist to educate you the ins.