S avonds fruit eten utrecht,sunweb yelken,type 2 diabetes and blindness 2008,s factor cheats - PDF Books

Nu heb ik vorige week deze fruitijsjes gemaakt en deze zijn uiteraard alweer op, maar nu hebben we ‘s avonds wel een super gezond ijsje op de bank gegeten vol vitamine C en omega-3. Op mijn foodblog deel ik graag gezonde recepten, tips en mijn favoriete gerechten met jullie. Maandagochtend op mijn vrije dag maakte ik deze lekkere wafels klaar met Whey Tella, banaan en aardbeien. Vrijdag moest ik wel weer gewoon werken, en na het werk reden we door naar Zeeland voor een weekendje weg in Roompot Kamperland. Gisterenochtend gingen we nog even langs een schattig dorpje, en de rest van onze middag brachten we door op het strand!
GLAMOURMOES’ WEEKLY #7- Iedere week geef ik jullie op glamourmoes.nl een kijkje in mijn leven door de lens van mijn Samsung Galaxy S4. Zo vreemd, afgelopen maandag was de eerste dag van september (goh, dat wist je vast nog niet…). Na het schoonmaken, met tussendoor rusten (helaas kan ik dat niet aan een stuk door doen), was het lunchtime. Tijdens de lunch keek ik een aflevering Hart Of Dixie, ook kwam die dag de blog over het verven van mijn haren online.
Woensdag begon ik de dag met een shake (spinazie-banaan-kokoswater-superfoods), yoga en een rondje hardlopen. Ik probeerde de middag wat gezonder te eten (havermout met fruit, noten, superfoods en een beetje hazelnootmelk), ik wil weer terug naar een healthy lifestyle. Tijdens de lunch keek ik weer een aflevering Hart Of Dixie, wat een heerlijke feelgood serie is het toch!
Mijn OOTD; de schoenen en hoed heb je al eerder kunnen zien in de Primark Enschede shoplog en de broek in de Spanje shoplog. Hier ging het ’s avonds mis, ik begon samen met mijn vriend aan de havermout cranberry koeken van de AH. Ik vond het wel een eyeopener, we geven blijkbaar met z’n alle best veel geld aan ziektes die zeker erg zijn, maar waaraan minder mensen overlijden. Zaterdagochtend deed ik lekker rustig aan, aangezien ik ’s middags mijn lieve vriendinnetje zag. Ons huis was vrij simpel, maar we hadden een heerlijk zwembad (van 10 bij 5 m) waar ik bijna elke dag banen in heb getrokken.
Ongeveer de helft van de tijd hebben we thuis gekookt en de andere helft hebben we buiten de deur gegeten. Ookal staan er borden met Spaanse en Engelse uitleg bij alle hoogtepunten, toch is het leuk als je je van te voren een beetje verdiept in de historie. Teatro Romana, het Casino van Cartagena (voormalig paleis), schuilkelders van de Spaanse Burgeroorlog en het Gemeentelijk Archeologisch museum zijn mooie hotspots van Cartagena.
Door de stad hebben ze ook gave streetart en mocht je geen zin hebben in iets cultureels; je kan er ook goed shoppen (inclusief Sephora en El Corte Ingles)! Houd er rekening mee dat alles tussen de middag vanwege de Siesta (ik hou van Siesta) gesloten is, ga dus of vroeg of laat op pad.


Zo te zien heb jij een prettige vakantie gehad, althans, wat je hebt laten zien ziet er tot nu toe prima en superrelaxt uit. Ik ben echt een beetje jaloers, wil ook graag op vakantie en Spanje is echt mijn favoriete vakantie land.
De terrasjes zaten overal vol, maar Yirga in Breda ligt gelegen in een zijstraatje, en daar was gelukkig nog plek genoeg.
Deze toko is net een weekje of 3 geleden geopend in Breda, en het eten is er echt ontzettend lekker.
Ik vond het wel een beetje spannend wat je er van vond, maar gelukkig reageerde iedereen positief. Zou het niet verstandiger zijn om de een miljoen die ze in Nederland met de Ice Bucket challenge opgehaald hebben ook te besteden aan bijvoorbeeld hartziektes? Ik zou dat ook heel erg graag willen, alleen vind ik het zo jammer dat het vaak ook een stuk duurder is. Ik ben niet genomineerd voor de IceBucketChallenge, maar had hem ook niet gedaan als dat wel zo was.
Goed dat je de healthy lifestyle weer gaat oppakken, je bent in ieder geval weer goed bezig geweest na de vakantie!
Respect altijd weer voor je healthy food, (als ik langskom verpest ik het altijd een beetje haha) als we binnenkort weer samenwonen gaan we samen healthy eten! Drie weken lang verbleef ik met mijn familie in Mazarron en genoot ik van de Spaanse vriendelijkheid, de warme zon en overheerlijke tapas. Het ziet er eenvoudig uit, maar gepensioneerde mannen zitten daar de hele middag in de schaduw te kaarten en te dominoen. Het is een stad met een rijke historie en de haven van Cartagena is nog steeds een van de belangrijkste havens van Spanje.
Een redelijk groot restaurant in het midden van de stad waar ze authentieke en vers gemaakte tapas serveren. Mijn vriend vond de chiazaden wel iets minder, maar ik vond de verschillende fruitlagen met chiazaad echt super lekker!
Door de recepten voortaan uit te werken op mijn site kan ik op deze manier makkelijk mijn babyhapjes met iedereen delen.
Ik ben Marloes en schrijf op dit kleine stukje internet dagelijks een artikel over beauty, fashion, healthy food en lifestyle. Mijn broertje had afgelopen woensdag een auto ongeluk, waar hij wonder boven wonder niks aan over heeft gehouden. Ik wil minstens een keer in de week een stukje hardlopen, een keer in de week naar de sportschool en minimaal thuis een keer wat oefeningen doen.
Noten en dergelijke kan je ook bij de Action, Aldi, Lidl en Kruidtvat veel goedkoper vinden. Ik doneer iedere maand aan het WNF en het KWF en draag zo mijn steentje bij aan de natuur en de vreselijke ziekte kanker.
De eerste week hebben we naast lekker bijkomen van de drukke weken ervoor niet heel veel bijzonders gedaan.


Zaterdags gingen we ’s avonds  een cocktail drinken aan de boulevard in Puerto de Mazzaron bij Golden Cafe, ze hebben daar heerlijke mojito’s!
Wanneer je door de stad loopt waan je je terug naar de Romeinse tijd, wil je meer lezen over de stad klik dan even hier. Ik pakte deze week de huishoudelijke taken weer op (voor de vakantie schoot het er een beetje bij in en mijn vriend had me geholpen), ik begon weer rustig aan met sporten en probeerde weer wat regelmatiger en gezonder te eten.
Aangezien ik redelijk moe was van de vakantie begon ik deze week met twee dagen sporten,een mooi opbouw startpunt. Je kan het natuurlijk ook anders aflezen, want het kan ook zo zijn dat er door onder andere alle donaties minder sterftegevallen zijn bij bijvoorbeeld prostaatkanker (waar de meeste donaties naartoe gaan). Hopelijk kan ik je hiermee inspireren om ook te genieten van het leven, ook van de kleine dingen! De eerste week hebben we verschillende strandjes bezocht, waaronder Palm Beach (eerste onderstaande foto).
De oudste beschermingsmuren staat er nog (Punische Muur),  het werd 227 voor Christus gebouwd.
Vorige week stonden we met onze winterjas aan koningsdag te vieren, en dit weekend kun je in bikini op het strand liggen. Daarnaast ging ik afgelopen zondag naar de Apenheul, waarvan je morgen nog een verslag + foto’s van op mijn blog kan verwachten.
Gelukkig hadden we de afgelopen week nog fijne zonnige dagen, hopelijk krijgen we nog vaker zulk mooi weer in september.
Ik heb weer een nieuwe diary: Een beeld zegt meer dan duizend woorden #32 blog, lees je mee? Aangezien ik na een weekje Frankrijk nog niet veel in huis had begon ik de dag met hazelnotenmelk van Alpro met Special K (met pure chocolade) van Kellogg’s. Het personeel was erg gastvrij en deed zijn best om alles goed uit te leggen, ze spreken daar bijna geen Engels. Het is er niet toeristisch, je zit tussen de inwoners van die streek en het water is kristalhelder en over het algemeen erg rustig. O, pak er een kopje thee of een glas met fruitwater bij, want het is een lang verslag…. Dit is een drankje met koffie en heel veel drank (waaronder Licor 43), ze schenken dit alleen in Cartagena en omstreken. Het is geen dure streek zoals de Costa Brava of Costa del Sol, eten en drinken is hier relatief goedkoop.Diagnosing type 2 diabetes guidelines
Central diabetes insipidus in dogs treatment antibiotics
Reversing diabetes simply raw


Comments

 1. zidane

  Their children’s risk of type 1 diabetes by optimizing their vitamin D levels prior.

  09.12.2015

 2. 210

  Diet plan the total carbohydrate intake is under scrutiny and are.

  09.12.2015

 3. Diana_84

  Protein when grabbing per week in later stages low-carb.

  09.12.2015