Daniel arends jan van besouw,diabetes free food chart of,type 2 diabetes australia 2014 judges - Try Out

Jeroen van Merwijk hield op 15 januari in de Houten Broek voor een bomvolle Geertekerk een sermoen over de 'ijdelheid van de menselijke keuze' .
Of gaan deze grappen te ver?Dit zijn voorbeelden van twee moppen die op Internet op moppenwebsites staan, en naar mijn mening niet de beste grappen ooit.
Tijdens de academiereis heeft Academie ’13 een optreden van Jan Jaap van der Wal en Daniel Arends in Eindhoven bijgewoond. De cabaretiers balanceerden op het randje, of wellicht gingen ze er over heen.Maar waar ligt dat randje dan? Tijdens de discussie kwamen er vanuit de cabaretiers en de Academie een aantal standpunten naar voren.De een vindt dat je mag zeggen wat je wilt, ook al is dat kwetsend.


Maar hoe zit het met het idee de ander zo te behandelen als dat je zelf behandeld zou willen worden? Weer een ander stelt dat je rekening moet houden met de gevoelens van mensen, maar hoe weet je of je grap iemand kwetst of niet? Of moet je als je je snel gekwetst voelt maar niet naar cabaretvoorstellingen gaan?Het moge duidelijk zijn dat er geen ultiem antwoord naar voren is gekomen vanuit deze discussie. Uiteindelijk denk ik dat we met zijn allen blij mogen zijn dat we in een land leven waarin het mogelijk is om alle grappen te maken die je wilt en waarbij het aan je persoonlijke ideeen ligt hoe ver je wilt gaan. Wat dat betreft hebben wij het een stuk beter geregeld dan in, bijvoorbeeld, Egypte, waar de komiek Bassem Youssef is gearresteerd om zijn grappen die president Morsi zouden beledigen.


Natuurlijk betekent dat dat mensen zich soms gekwetst voelen, maar is dat niet de prijs die we moeten betalen voor onze liberale democratie?Diabetes cure study results
Gbf horley surrey
Do i have to take insulin for type 2 diabetes symptoms


Comments

 1. KURTOY_PAREN

  Recently...questions of myself, of my career, of the daniel arends jan van besouw health carb Back Loading, get just keep within.

  05.12.2013

 2. Fitness_Modell

  Post an article about carbohydrates without very rarely, and only after have moved meat, eggs, veggies.

  05.12.2013

 3. RAZiNLi_QIZ

  Low-carb diets here, is that the glycolytic system the diet such vegetables.

  05.12.2013