16.10.2014
International Shipping - items may be subject to customs processing depending on the item's declared value.
Your country's customs office can offer more details, or visit eBay's page on international trade. Estimated delivery dates - opens in a new window or tab include seller's handling time, origin ZIP Code, destination ZIP Code and time of acceptance and will depend on shipping service selected and receipt of cleared payment - opens in a new window or tab. This item will be shipped through the Global Shipping Program and includes international tracking. Will usually ship within 1 business day of receiving cleared payment - opens in a new window or tab. Will usually ship within 2 business days of receiving cleared payment - opens in a new window or tab. 2.For all returned products, please contact us for the returning address before you returns the item ,otherwise, the item may not be returned to us successfully .
Ik maak mijn nagels schoon en doe de gel nagellak er op zonder basecoat laat het drogen en doe r een beetje top coat over hee aan de boven kan van mijn nagel.
Zo kan het ook en zet het er het zelfde uit alleen heb je er meer geduld voor nodig omdat het zonder lamp moet drogen. Ik heb ook de set van essence en ben super tevreden ze staan er nu 14 dagen op en krijg ze er met geen stokken af ??? Ik heb hem ook en ik heb de mini led lamp en ik heb de clear topcoat en niet de french topcoat. Mascha, als je bang bent dat je cleanser eerder opraakt dan de rest van je producten kun je bij de drogist gewoon een flesje alcohol kopen. Ik heb vandaag de kit aangeschaft met de nieuwe mini ledlamp, die met een USB-aansluiting werkt. Gewone nagellak kan je ook niet uitharden onder de LED-lamp, die moet je gewoon laten uitharden, ongeveer 5-10 min.
Ik gebruik ze zelf ook in combinatie met de lamp van essence en ik heb er geen problemen mee. Contact the seller- opens in a new window or tab and request a shipping method to your location.


If the item you got can not meet your demands, please contact us via email firstly and freely, we can offer resolution and we would love to resolve the problem with you in a best way. Bij de kit van Sensationails zit een mini flesje hiervan en ik ben altijd bang dat hij eerder op is dan de rest. Ik vind dit product een beetje eng, als je te veel aanbrengt worden je nagels echt kurkdroog.
Bij de eerste nagel die ik met topcoat lakte en onder de lamp hield ging ‘ie inderdaad heel erg bobbelen en krimpen, niet mooi!
Dat krimpen kan eraan liggen dat je niet genoeg met de cleanser de plaklaag hebt verwijderd.
Ik heb wel de mini lamp erbij gekocht omdat ze de grote niet hadden en daardoor duurt het wat langer om alle nagels te doen. If you reside in an EU member state besides UK, import VAT on this purchase is not recoverable. Ik merk dat mijn nagels juist strerker worden door een laagje gellak, het werkt als een soort bescherming. Dit viel opzich wel mee bij mij, het is misschien een heel klein beetje gekrompen maar dat vind ik niet erg. Het setje is een stuk goedkoper en de fles met vloeistof vind ik ook lekker groot en handig.
Je moet het inderdaad wel even onder de knie krijgen, maar na enkele keren oefenen werkte deze set perfect voor mij. Ik dacht ‘ach waarom ook geen gelnails set kopen, alles is toch voor de helft’ en trouwens als ik het niet open maak, kan ik hem gewoon terug brengen! Omdat in de instructies stond dat je een dikke laag aan moest brengen heb ik dat hierna bij de andere nagels gedaan en daardoor ging het al veel beter. Ik had dit ook een paar keer en toen kwam ik erachter dat de sticky laag niet goed verwijderd was. Ik ben gek op beauty en alles wat er mee te maken heeft, dagelijks komen er zo'n 100.000+ mensen op mijn blog.
De eerste keren kromp hij zoals bij jou, beschadigde hij snel,… Maar gelukkig gaf ik niet te snel op, werd ik er beter in en nu lak ik mijn nagels bijna nooit meer zonder de Essence-gelset!


Ik hoop dat jij me gerust kan stellen en ik hem gewoon kan kopen want ik wil hem heel graag! Ik geef mijn eerlijke mening over beautyproducten (het grootste deel wordt toegestuurd door merken) en doe dit met veel liefde. Als je eenmaal een lamp hebt dan kan je die lange tijd gebruiken, ook zou je hem kunnen delen met anderen, het is niet dat hij op gaat zoals een lakje (als er een lampje stuk is zitten er nog tig andere lampjes in).
Deze lamp is wel iets groter dan die van Sensationails (neemt meer ruimte in beslag) en ik vind hem heel eng uit gaan.. De lak krimpt lelijk (hoe mooi ik hem ook lak!) en de kleur van de French top coat vind ik eigenlijk ook niet heel erg mooi.
Ik heb twee weken geleden nog een setje aangebracht, die er nog perfect zonder beschadigingen op zit. Nog een klein detail: er is geen gekleurde gellak van Essence uitgekomen, volgens Essence kan je iedere normale lak er tussen gebruiken.
Je moet er gewoon voor zorgen dat je de tips goed sealet, genoeg lak aanbrengt en over de hele nagel gaat.
Ik gebruik sinds ik Sensationails heb niets anders meer voor mijn nagels, ik kan niet meer zonder mijn gellak laagje. Ik weet niet of dat aan mijn lamp ligt maar iedere keer als hij stopt lijkt het wel of de stoppen van het apparaat doorslaan ofzo, hij maakt een vrij hard geluid. Dit is niet bijzonder, met andere gellak zou je dit in principe ook kunnen doen (gewone lak er tussen) zolang het maar lang genoeg droogt. Als je wilt dat hij nog langer blijft zitten kan je je gewone nagellak aanbrengen (niet eerst de base coat dus, die skip je gewoon) en daarover 1 of 2 laagjes gelnagellak (de top coat dus). Je kan hem trouwens nog steeds prima verwijderen met de peel off-functie, werkt nog perfect.Glasses frame repair san jose
Its works triple threat
Do nail lights cause cancer 2014
Glass block adhesive kit

Comments What led lamp for gel nails 36w

  1. Leon
    Gets damp/wet and the standard glue and to cure the glue in two.
  2. WwWwWwWwW
    The two parts to be assembled are rubbed together.
  3. TARKAN
    Not only about the advantages of laser plastic welding, read our bought.