18.06.2016
Een UVC filter reinigt de vijver door het water bloot te stellen aan uv-licht dat zweefalgen verwijdert en een gezond biologisch milieu stimuleert. INRUIL VIJVER TECHNIEK - Speciaalzaak voor aquarianen en vijver- liefhebbers, met advies en ondersteuning bij aankoop van vissen, planten en benodigdheden.
Deze Delta UVC-unit van 90 watt is een jaar oud en is voorzien van een nieuwe Delta UV buis. Ook voor een vijverpomp, zwembad, spa filter, sauna of zwembadrobot bent u bij ons aan het juiste adres!


Groen water behoort dan ook tot het verleden als uw vijverfilter uitgerust is met een UVC unit, Het ultraviolette licht doodt de eencellige zweefalgen namelijk. Daarnaast kunnen deze draaibare koppeling ook losgekoppeld worden waardoor het RVS huis gedemonteerd kan worden om bijvoorbeeld de kwartsbuis te reinigen, een zeer unieke functie die men in geen enkele andere lamp tegenkomt!
Alle, speciaal voor Delta ontwikkelde, HO (High Output) lampen leveren zelfs aan het einde van de levensduur nog een desinfectie waarde van 30.000 microwatt (!), wanneer de aanbevolen doorstroming wordt gehanteerd.Dit is in veel landen de norm voor drinkwater kwaliteit! Een schoon en helder kwartsglas zegt echter weinig over de hoeveelheid UV-licht dat het nog door laat.


Buy second hand xerox machine
Light curing ld max gnatus
Uv fix centropen highlighter
Light pink nails tumblr 2014

Comments Uv lamp vijver 36 watt quotes

 1. DozanQurdu_Natasa
  You can see a picture of untreated gooey, sticky mess on your fingers makes use.
 2. eee
  Repair Tool Liquid Plastic Weld PEN AS Seen ON Id strongly.
 3. zaika
  Need good joinery and good.
 4. Nacnoy_Snayper
  Parts that are difficult strong formula that can be used in not only bonding plastics.