30.08.2016
UV-C units beschadigen de structuur van de celkern van algen en bacteriën en stoppen zo hun vermeerdering. Messner ontwikkelde UV-C apparaten die optimaal kunnen ingezet worden voor professionele filtersystemen. De LG Sonic ultrasone algen verwijderen en algen bestrijding systemen zijn zeer specifieke, onderwater geluidssystemen, die ultrasone geluidsgolven uitzenden om algen in vijver en algen in zwembad te doden.
Voor zuivere koivijvers (veel vissen, geen planten) wordt 4 à 5 Watt per 1000 liter vijverinhoud aangeraden. Ze hebben een draaibare in- en uitgang en laten een veilige optische controle toe van de werking. Door frequenties te gebruiken die wetenschappelijk bewezen zijn, kunnen de meest voorkomende groene algen bestreden worden, maar ook de giftige blauwalgen (cyanobacteriA«n en biofilms die problemen kunnen veroorzaken in drinkwater en koeltorens.


Dit zijn lichtstralen die buiten het bereik van onze ogen liggen (opgelet: kijk er nooit naar want ze beschadigen de ogen). Dit groene water komt nogal eens voor in nieuw aangelegde vijvers, onbeplante vijvers en met vissen overbevolkte vijvers.
De LONG LIFE lampen van PHILIPS gaan volgens onze ervaring het langste mee.Ook zal een lamp niet al uw bacteriA«n doden, de steriliserende lampen zijn stukken duurder dan deze die we gebruiken voor de vijver. Lees zijn handige tips over vissen, planten, benodigdheden en het onderhouden van uw aquarium.
De bacterieculturen in uw vijver zullen zich ook vooral gaan vestigen op allerlei media en substraten in uw filter of vijver. Alleen wat in het water zit en langs de buis passeert wordt aangevallen door deze lichtstralen.


Doordat ze zweven worden ze met de waterstroom mee door de UV-C eenheid gevoerd en daar aangetast door de lichtstralen. Het micro organisme zal grondig worden verwijderd en uw biologische evenwicht wordt totaal verstoord. En dat in een donkere filterbak nieuwe goede bacteriA«n voor uw vijver worden gemaakt is lariekoek. Waarom zou u trouwens eerst uw bacteriA«n uit het water filteren en daarna weer nieuwe moeten inbrengen?
What watt led lamp for gel nails 9w
Gluing glass and metal mosaic
Tube uv pour bassin exterieur

Comments Uv lamp tegen algen in zwembad

  1. DeserT_eagLe
    And UVC rays, and the glue, which is meant to be used for fixing.
  2. morello
    That are painted gentle tap with a rubber mallet,??Dr cost of coating as well as wastage prior.