25.06.2015
Door onze passie voor veilig, gezond en helder vijverwater te combineren met hoogstaande kennis van techniek, produceren we al jaren toonaangevende UV-C en filterapparatuur voor de (koi)vijvermarkt.
VGE biedt een totaalpakket aan voor de vijverbranche, geschikt voor professionele (koi)vijvers en hobbyvijvers. Compleet filter met Philips 11 watt UV PL unit, 3 soorten Matala matten voor progressieve filtering van grof naar fijn en filtersubstraat.
De Xclear 3-kamer filter is een pompgevoed biologisch- en mechanisch filter dat voor helder en gezond water kan zorgen. De XClear Flow-Matic is een automatisch backwash systeem dat past op alle beadfilters met een zij-aansluiting. UV-C straling heeft namelijk als eigenschap dat het de DNA structuur aantast van eencellige micro-organismen zoals virussen, bacterien en algen. Naast vijver UV-C apparatuur heeft Xclear een uitgebreid assortiment aan filters en aanverwante vijverproducten.
Het water gaat door 3 filterkamers die voorzien zijn van honingraat filtermedium en filterschuim. De filter units kunnen door middel van een eenvoudig koppelstuk met elkaar verbonden worden (niet bijgeleverd).


Het vervangt de traditionele zesweg-klep en zorgt voor veel minder drukverlies dankzij het unieke flow design. Hierdoor kan dan volledig automatisch het meeste rendement uit de pomp worden gehaald door op laag toerental te filteren en op hoger toerental te spoelen. Het is geschikt diverse soorten waterbehandeling en kan zelfs worden gebruikt voor de productie van ultra puur water, halfgeleider-, farmaceutische- en cosmetische industrie. De vijver UV-C apparaten en filters van Xclear zorgen zonder het gebruik van chemicalien voor een gezonde en heldere vijver. Er worden 2 tankdoorvoeren O90mm per module bijgeleverd die verlijmd kunnen worden met 90mm buis. De controller start en stopt de circulatie pomp en blower automatisch en zet de automatische kranen in de juiste posities voor Backwash, Rinse en Filter. De unit gebruikt 3 of 6 high performance 325 watt low pressure amalgaam UV-C lampen, elektronische ballasten, een alarm indicatie lamp en een UV-C sensor voor 254 nm. De speciale koppelstukken hebben 2 schroefverbindingen zodat de filters zonder lijmen met elkaar verbonden kunnen worden.
De Connect Clear 150 liter en de Connect Clear Vortex worden zonder filtermateriaal geleverd.


Naast de automatische backwash functie kan de gebruiker op ieder gewenst moment manueel een extra spoelprocedure laten uitvoeren via het touch screen paneel.
In de Master Blaster wordt UV-C straling van 253.7 nm gegenereerd door de speciale Amalgaam UV-C lampen, waardoor micro-organismen onschadelijk worden gemaakt. De Master Blaster zorgt schoon, fris en helder water op een efficiente en milieuvriendelijke manier.
Alle Connect Clear modules hebben een 90mm in- en uitlaat en een vuilafvoer met 50 mm schuifkraan.
De controller kan tevens worden voorzien van een speciale kabel om Blue Eco pompenaan te sturen.
Let op: maximale vijverinhoud in de tabel is per module, u kunt dus zelf een filter samenstellen voor elke gewenste vijverinhoud.Uv nail light bad for you yahoo
Light pink chanel nail polish

Comments Philips uv c bulbs uk

  1. Krowka
    Would like to order spare parts without volatile contents in and UV curable subsequent application.
  2. 101
    Will understand that UV radiation is part laminating and the least expensive way.