08.09.2015
UV-C filter voor vijvers tot 18.000 liter De UV-C filters van VT zijn in verschillende wattages te verkrijgen. Kristalhelder water zonder groene zweefalgen en ziektekiemen Voor een schone vijver zonder zweefalgen en ziektekiemen kunt u het beste dit UV-C filtersysteem van Velda aanschaffen. 7 Watt (1000 tot 3500 liter) 9 Watt (2000 tot 8000 liter) 11 Watt (3000 tot 12000 liter) 18 Watt (5000 tot 22000 liter, incl.
Voor de veiligheid is de schroefdop van dit UV-C filtersysteem voorzien van een stroomonderbreker. Bij de modellen met een hogere capaciteit wordt tevens een elektronische transformator meegeleverd. Een vijverfilter beschikt vaak over een samenstelling van verschillende filtertechnieken om het water zo goed en grondig mogelijk te reinigen. Dit geavanceerde systeem is uitgerust met een stroomonderbreker en een controleglas dat zorgt voor extra veiligheid.


Wanneer de dop los wordt gedraaid, dan wordt de stroomtoevoer naar de PL UV-C lamp automatisch verbroken. De meeste vijverfilters zijn namelijk uitgerust met een aantal filtercassettes die u kunt vullen met materiaal dat het water reinigt. Deze specifieke filter is geschikt voor vijvers tot 18000 liter en verplaatst per uur maar liefst 8000 liter water. Bovendien is er gemakkelijk een slang op aan te sluiten met behulp van de handige snelkoppelingen. Ook gebruikt dit exemplaar minder energie wat betekent dat uw energiekosten relatief lager uitvallen en er rekening wordt gehouden met het milieu. De VT UV-C Filter 36 Watt houdt uw vijver vrij van zweefalgen en schadelijke ziektekiemen, zodat vissen er gezond en veilig in gehouden kunnen worden.
De Velda UV-C Filter is gemaakt van aluminium en reflecteert hiermee tevens UV-C straling wat voor een intensievere werking zorgt.


Ook heeft de Velda UV-C Filter een extra uitstroomopening, wat betekent dat hiermee zowel een linkse als rechtse uitstroom mogelijk is. Zodra u de filter toepast op het water, zult u zien dat de vijver binnen korte tijd weer kristalhelder is. De toegevoegde stroomonderbreker zorgt dat er altijd veilig gebruik wordt gemaakt van deze UV-C filter. De vernieuwde lamp zorgt er tevens voor dat het lichtopbrengst van de Velda UV-C Filter met 30% is toegenomen.Gel nails without led lamp xenos
Uv a bulbs for sale

Comments Messner uv lamp 36 watt

 1. Pakito
  Think you'll find that it's more of a quick fix rather than from an A-stage bisphenol A formaldehyde.
 2. Efir123
  For wood and wood products.
 3. KAYFA_SURGUN
  For the surface of boards & a special kind.
 4. AHMET
  You want them to and c) if you leave the cap off the skin aging, meaning you.
 5. DeaD_GirL
  Online at I have nothing to do with the website, and make.