24.07.2016
Stimuleaza apetitul, activitatea si comportamentul reproductiv prin 30% a emisiilor de UVA.
You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Lampa Exo Terra cu ultraviolete si aspect elegant pentru toate tipurile de terarii, se integreaza perfect in orice camera de zi.
Exo Terra Sunray ofera un spectru consistent care corespunde strict cu lumina naturala a soarelui, contribuind la bunastarea generala a animalelor. Ai un petshop, cabinet, crescatorie, asociatie, adapost sau pensiune pentru animale de casa?
Un tigru bengal poate omori un bivol ce cantareste 900kg, adica de 4 ori mai mult decat tigrul? Becul Sunray cu halogenuri metalice este un bec care combina un flux luminos foarte mare si radiatie termica, cu nivel optim de UVA si UVB.


Combinatia corecta de unde UVB si caldura permite animalului sa produca propria sa vitamina D3 pentru absorbtia calciului si de a preveni bolile metabolice.
Aluminiu disipa caldura rezultata foarte eficient pe o perioada mai lunga de timp si asigura o functionare mai stabila decat reflectoarele din sticla.
Acest lucru se poate realiza cu ajutorul unui filtru de aer.Partea de teren uscat a acvariului este ideal sa fie incalzita cu ajutorul unui bec sau a unei lampi cu neon, plasate chiar deasupra partii uscate. Fluxul luminos puternic si razele UV echilibrate stimuleaza apetitul, comportamentul de reproducere si starea generala de sanatate a reptilelor. De asemenea, este bine sa achizitionati un termometru bun cu care sa verificati periodic temperatura. Broscutele sunt animale foarte curioase si jucause, asa ca s-ar putea sa fie tentate sa inspecteze incalzitorul, ceea ce ar putea duce la spargerea acestuia. Pentru a evita astfel de situatii va recomandam fie sa plasati incalzitorul undeva unde broscutele nu-l pot atinge, fie sa il introduceti intr-un tub PVC de un diametru mai mare decat diametrul incalzitorului si in care sa dati multe gauri care sa permita circularea apei.HranaEle sunt omnivore, ceea ce inseamna ca mananca atat hrana animala cat si vegetala.


Puii mananca cu predilectie hrana de origine animala si trebuie hraniti in fiecare zi, in timp ce adultii trebuie hraniti la fiecare 2-3 zile.
Testoaselor mature li se poate da si hrana vie (pestisori, viermi, greieri), celor inca pui fiind necesar ca mancarea sa le fie taiata in bucatele. De asemenea, in comert exista mancare deja preparata pentru broastele testoase (gammarus si altele). Nu este indicat sa li se ofere carne cruda intrucat aceasta creste riscul contaminarii bacteriene a apei din acvariu.Uv light bulbs hvac zone
Uv nail lamp for gelish kit
Uv bulb for sale philippines 100k
I repair your iphone

Comments Lampa uvb pentru psoriazis

  1. E_e_E
    It uses a super glue like artifacts need extra shielding stain glass, fiberglass, acrylics, rubber.
  2. kis_kis
    Use ultra violet light activated time for the UV light to cure glass and most plastics.