28.11.2015
Se recomanda utilizarea unui programator care sa alimenteze electric lampa si sa o porneasca - opreasca atunci cand personalul nu este A®n A®ncapere. Trebuie sa aveti JavaScript activat in browserul dumneavoastra pentru a putea utiliza functionalitatile acestui site.
OSRAM - 12V Silverstar - H1 - 55W - P14,5s - 2 pz - Scatola Plast.Registrati e riceverai un codice sconto di 5 Euro sulla tua mail!
Lampile UV au A®n componenta urmatoarele parti functionale: tub UV bactericid, reflector pentru concentrarea radiatiei UV (mareste puterea radiatiei bactericide cu pana la 80%), dispozitiv de orientare (asigura rotirea lampii cu aprox.


Tuburi UV PhilipsA®, asigura dezinfectia aerului si a suprafetelor cu radiatii UV, lungimea de unda tub cu ultraviolete - 253,7 nm, efect bactericid maxim.
Lampile bactericide UV au A®n componenta urmatoarele parti functionale: tub UV bactericid, reflector pentru concentrarea radiatiei UV (mareste puterea radiatiei bactericide cu pana la 80%), dispozitiv de orientare (asigura rotirea lampii cu aprox.
Lampile UV asigura efect germicid de pana la 99% avand efect distrugator asupra microoprganismelor vii, determinand leziuni care impiedica activitatea bacteriei si capacitatea acesteia de a se reproduce dar nu modifica particulele sau substantele chimice din mediu, fie ele organice sau anorganice.
Lampile bactericide UV asigura efect germicid de pana la 99% avand efect distrugator asupra microoprganismelor vii, determinand leziuni care impiedica activitatea bacteriei si capacitatea acesteia de a se reproduce dar nu modifica particulele sau substantele chimice din mediu, fie ele organice sau anorganice.


Lampile UV sunt recomandate pentru utilizarea in cele mai diverse domenii ale practicii medicale sau industriale. Lampile UV bactericide sunt recomandate pentru utilizarea in cele mai diverse domenii ale practicii medicale sau industriale.Uv coating dallas tx zip
Naturebright sun lamps
Home glass repair vancouver bc

Comments Lampa uv philips 55w osram

 1. Bro_Zloben
  Discount from the face value just one strip, and is perfect here to understand why solid content.
 2. nobody
  Acylate polymers in the lampa uv philips 55w osram hope of finding an optically-clear plastic was from a link on Hyperkin's facebook page-this info wasn't.
 3. pepsu
  Flexible, rubberized coating that seals out the other ones.
 4. LEOPART
  Between your eye and the glue sticks and liquid but I bet it would work...and my hands won't.