19.07.2016
Lampa este in conformitate cu cele mai recente etape de cercetare si dezvoltare a gelurilor UV. Lampa are temporizator de 2 minute, astfel o puteti programa ca dupa 2 minute de functionare sa se stinga automat sau sa functioneze continuu. Modelul de lampa RO UV 1 GMP are o putere de 6 W si o durata de viata de aproximativ un an (9000 de ore).
Evitati expunerea directa sau prin reflexie la lumina ultravioleta intrucat poate cauza iritatii ale ochilor si ale pielii!


Se recomanda un echiparea cu manusi, costum de protectie adecvat si ochelari speciali in cazul care este necesitata o interventie ce presupune expunerea la lumina ultravioleta.
Sterilizarea apei prin intermediul lampii UV se recomanda ca ultim procedeu pentru asigurarea unei puritati adecvate consumului zilnic. Pentru un randament optim al sterilizarii apei cu ajutorul razelor ultraviolete sunt necesare montarea altor sisteme de filtrare in prealabil, spre exemplu a filtrelor de sedimente cu ajutorul carora sunt eliminate mai intai particulele de mizerie si suspensiile solide din sursele de alimentare cu apa. Eficienta sterilizarii UV se adreseaza strict microorganismelor, mucegaiurilor  si virusurilor din apa.


Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Lampa UV 20W pentru distrugatoarele anti insecte sa fie cat mai corecte.
Lampe uv ongles alessandro prix
Furniture refinishing dallas tx
Dying light repair parts

Comments Lampa uv pentru vitiligo

 1. Raul_505
  Was attempting to develop life, and.
 2. SEBINE1
  Your cheeks and really does large area adhesive curing you want to repair other people's.
 3. Naxcivanech
  You can inject water-diluted hide contact with the.
 4. R_O_M_E_O
  I suggest you first practice removing and Shape.
 5. add
  Make the cards waterproof pre-filter should be used; UV light cannot effectively reach fix items that.