25.08.2016
Lampa UV pentru unghii cu led 3W se foloseste pentru uscarea ojelor permanente sau a gelurilor speciale care necesita uscare la led. Livrare in Bucuresti: - costul unui colet de pana la 5 Kg este de 10-12 lei, - intre 5 si 10kg pretul variaza intre 15 si 20 lei, - peste 10 kg costul transportului va fi comunicat in functie de comanda. Pentru mai multe informatii legate de avantajele extraordinare pe care le are un MaxMember click aici. Lampi de LED si UV CCFL ( catod rece ), pute?i utiliza fara a fi nevoie sa înlocuiti permanent de neoanele UV. Forma spirala a luminii uv si putere luminii LED de aproximativ 350 -400nm sunt combinate în mod eficient.


Aceasta lampa LED si Uv este u?or de transportat ?i dimensiunea ei este perfecta într-un finisaj lucios compact. Va uscarea chiar ?i cele mai întunecate si mai pigmentate culori de gel UV sau geluri led.
Pentru a va usca unghiile realizate cu gel intr-un timp mult mai scurt, folositi aceasta lampa UV. Unitatea dispune de un diapozitiv în jos pentru a pune lumina pe piciorul clientului pentru pedichiura.
Lampa UV pentru uscare unghii se foloseste atat in saloanele de specialitate dar poate fi folosita si de dumneavoastra in propria locuinta.


Lampa UV este de dimensiuni reduse si va ajuta sa va uscati unghiile in doar cateva minute protejand si ingrijind unghia datorita razelor UV.Best glue for glass jewellery venice
Curing machine hs code lookup
Best uv lamp for shellac nails
5 seconds of summer outer space download

Comments Lampa uv pentru unghii ieftina

  1. Dj_POLINA
    Cores, but one type has from things you'd have around.
  2. sevimli_oglan
    Between x-rays and visible well on some.