22.04.2014
Acest kit este recomandat avansatilor si este foarte util in realizarea de constructie a unghiilor false cu gel UV, avand toate produsele necesare. Optimizarea activitatii SC Eternal Beauty SRL prin dezvoltarea unei platforme de vanzare online.
Gelul Uv color cu sclipici ENS PRO Germania este un gel profesional creat special pentru manichiura cu unghii false si este ideal pentru persoanele ce nu se dau in laturi de la experimentarea unor manichiuri indraznete !
Lac de unghii Essence cu gel The Gel Nail Polish este noua generatie de lac de unghii Essence.


Acest lac de unghii de la essence iti ofera o durata de rezistenta mai mare si pe deasupra iti mai ofera si gel shine.
Sistem inovator de colorare a unghiilor ce combina avantajul ojei traditionale cu durabilitatea gelului.
Singurul produs de pe piata cu calitate la puterea a treia.Se aplica si se indeparteaza usor, se usuca sub lampa UV. Creat cu pigmen?i de inalta calitate rezisten?i la expunere indelungata la lumina solara, gelul ENS PRO are aderen?a foarte buna astfel incat modelul realizat va fi practic imun la ciobire ?i zgarieturi.


Aceasta colectie versatila ofera intarire unghiei si un strat de culoare ce nu se decojeste.
Este cea mai buna modalitate de a va pastra si mentine unghiile perfecte mai mult timp,chiar fara sa iesiti din casa.Led light for gel nails 9w
Gelish mini pro led curing lamp ebay

Comments Lampa gel pret jaunu

  1. lilu
    Air samples (Table pretty good.
  2. AKROBAT
    Glue with Locktite the end user to make fix lampa gel pret jaunu is really economical when compared to other adhesives that.
  3. PrinceSSka_OF_Tears
    Worry about staining glasses or it wiping off uses.