26.04.2016
De meeste nagellak, ook de dure, blijft eigenlijk altijd maar een of twee dagen echt mooi, waarna het begint af te bladderen. Een paar dagen voor mijn 49e verjaardag liep ik bij een betere DA drogist binnen en zag daar een startersetje van het merk Kiss voor het zelf aanbrengen van gellak. Alles wat je nodig hebt zit er in, plus een goed dekkende gellak in een prachtige rozerode kleur. Al met al ben je in 20 minuten klaar en dan zijn de nagels ook echt uitgehard en stootvast. Bij de betere drogist, DA, bij Douglas en ook online,  kan je gellak, cleanser, top – en basecoat bijkopen, ook weer niet goedkoop maar zoals je nu weet is het wel waar voor je geld.
This entry was posted on 16 June 2013, in 40+ beauty and tagged gellak, kiss everlasting gel polish, nagellak, uv lamp.
Hi Monique, ik ben erachter gekomen dat die pot zelf niet zoveel toevoegt, maar de afweekvloeistof die erin zit is wel heel goed. Nadat je alle lagen hebt laten uitharden blijft er een dun plakkerig laagje op je nagels achter, wat je moet wegpoetsen met de cleanser. Je moet de kleur-lak in minimaal 2 dunne laagjes aanbrengen en iedere laag 1 minuut laten uitharden. Nee dat hoort niet, er hoort net als ij een nagellak flesje een kwastje in de dop te zitten.
The exclusive Kiss PRO LED Gel Lamp is designed to safely cure gel polish and seal in a high-gloss shine, and chip-free color in 3 simple steps. Estimated delivery dates - opens in a new window or tab include seller's handling time, origin ZIP Code, destination ZIP Code and time of acceptance and will depend on shipping service selected and receipt of cleared payment - opens in a new window or tab.
International Shipping - items may be subject to customs processing depending on the item's declared value. Your country's customs office can offer more details, or visit eBay's page on international trade.


By clicking Confirm bid, you commit to buy this item from the seller if you are the winning bidder.
By clicking Confirm bid, you are committing to buy this item from the seller if you are the winning bidder and have read and agree to the Global Shipping Program terms and conditions - opens in a new window or tab.
By clicking 1 Click Bid, you commit to buy this item from the seller if you're the winning bidder. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Deze lak blijft zo’n 2 weken perfect zitten, bladdert en beschadigd niet, maakt de nagels oersterk en heeft prachtige kleuren, met een mooie hoogglans. Opbrengen leek me simpel, er zit een duidelijke stap voor stap gebruiksaanwijzing bij en ik ben ook even op youtube gaan kijken hoe het moest. Omdat de gel uithardt tot een soort plastic laagje is het na uitharden niet meer mogelijk om de randjes daarna nog bij te werken. De lak was nog net zo glanzend en smetteloos als op de eerste dag, alleen begon het aan de randjes wat ruw aan te voelen.
Import charges previously quoted are subject to change if you increase you maximum bid amount.
Van de 25 potjes met nagellak die ik in de kast heb staan gebruik ik eigenlijk altijd alleen maar de licht beige of lichtroze kleuren, zodat beschadigingen minder zichtbaar zijn.
Ook is het belangrijk dat je ook het uiterste randje van je nagel mee lakt om de gel te sealen. Inmiddels ben ik een hele week verder en  de glans is nog net zo mooi, de kleur is prachtig en de randen zijn nog steeds perfect.
Ik vermoed dat ik er nog zeker een halve week mee toe had gekund, maar mijn nagels groeien tamelijk snel en ik had inmiddels op sommige nagels (niet bij allemaal!) een uitgroei van ruim 2 mm! If you reside in an EU member state besides UK, import VAT on this purchase is not recoverable.


Ook heb ik sinds ik in de overgang ben last van ribbels in de lengte in mijn nagels, die door de nagellak heen te zien blijven. Maar ik vind het te veel tijd kosten en mijn nagels groeien ook nog eens erg snel, dus ik zag in gedachten die rekening al oplopen.
De kleur is overigens iets donkerder dan op de foto en de nagels glimmen alsof de lak nog nat is.
Daarbij vind ik het niet prettig om erg lange nagels te hebben, die zitten maar in de weg bij het typen.
Uiteindelijk moet ik het grootste deel eraf halen met de cleanser en dan blijft er wel een laag over, die glanst een beetje maar is nog steeds vrij zacht en wat dof.
Plus, wie heeft tegenwoordig nu iedere 2 weken de tijd om een uur bij de nagelsalon te zitten? Gisteren hebben we ons balkon opgeruimd en mijn duimnagel zat op een gegeven moment klem tussen de tuinstoel. Dat is en soort pot waar je een of meerdere vingers in kunt stopen om zo je gel- nagellak af te weken. Gisteren de nagellak verwijderd, en ook dat duurde een half uurtje: knippen, afweken, voorzichtig verwijderen(niet krabben) en daarna mijn nagels bij vijlen en in de nagel-olie zetten.
Maar geen schrammetje te zien en wat nog veel belangrijker is, de nagel is niet gescheurd of afgebroken.Gel nail polish no uv light needed uk visa
Essie light yellow nail polish youtube
Uv release adhesive

Comments Kiss led uv lamp reviews

  1. LLIaKaL
    How you can send the glasses outperform?HYG ETF by having more?lower very high.
  2. K_E_N_Z_O
    Together a list of The Ten cause of cataracts , retinal damage.
  3. Lady_Brata
    The chemical bonding to the exposed hydroxyl holding nice and tight on the.