13.08.2014
Gedetailleerde verkopersbeoordelingen informatie is niet beschikbaar wanneer er minder dan 10 beoordelingen zijn. Gel nagellak is helemaal hot op het moment en terecht want gel nagellak blijft veel langer mooi zitten dan normale nagellak. De Essence Gel Nail Polish bestaat uit 3 stappen een base coat, nagellak (beschikbaar in 46 kleuren) en een top coat, that’s it! De kleur 25 Prince Charming sprong er voor mij direct uit, een mooie kleur groen met een blauwe ondertoon, een heerlijk kleurtje voor deze zomer. Essence The Gel Nail Polish is te koop bij Kruidvat, de kleurtjes zijn € 1,69 per stuk (8ml) en de coats zijn € 2,59 per stuk (8ml).
Ik ben een paar keer de mist ingegaan met mascara's die ik heb gekocht en die totaal niet aan mijn verwachting deden. Shellac bied je de keuze uit fenomenale kleuren, welke 2 weken lang schitterend resultaat op de nagels geven.


You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Gel nagellak voor thuis is een aantal jaren terug op de markt gekomen als een complete set waar dan een primer, base coat, nagellak, top coat in zit en een UV-lamp of een LED-lamp zodat de gel nagellak kan drogen en uitharden, ook het budget merk Essence heeft zo’n set voor thuis.
De base coat en de top coat zijn beide wat dikker dan een normale coat, vooral bij de top coat is het fijn dat deze wat dikker van structuur is, dit geeft een dikkere en stevige nagel. Essence gel nail polish belooft 60% langere houdbaarheid, normaal gesproken heb ik een chip na 1 hooguit 2 dagen, deze gel nail polish bleef mooi tot 3 a 4 dagen. Stel deze zelf naar keuze samen met bijvoorbeeld de Shellac Remover Wraps, nagelriemolie, een flesje aceton en een bokkepootje. Sinds februari dit jaar heeft Essence een gel nagellak voor thuis waar je geen lamp voor nodig hebt, Essence The Gel Nail Polish, een langhoudende nagellak met een mooie glans die je met een normale nagellakremover weer makkelijk verwijderd. Het kwastje bij de kleurtjes is een vrij dik kwastje zodat je in een beweging je nagel kan lakken.


Voor sommige misschien nog niet heel lang, maar voor mijn nagels is dit heel wat, zeker gezien de prijs vind ik deze gel nagellak goed van kwaliteit en het is makkelijk in gebruik. Given my combination of motherhood and modeling my blog will be about beauty, lifestyle and health. Breng nagelriem olie rondom de nagel, nagelriemen en op de huid onder de nagel aan, breng aceton op de Shellac Remover Wraps aan en plaats deze volgens gebruiksaanwijzing op de nagels en vinger. Na het verwijderen van Shellac kun je direct beginnen met de een nieuwe, Shellac behandeling.Plasma tv repair videos
Uvb heat bulb
Does shellac nail polish need uv light bulbs

Comments Gel nagellak uv led lamp quote

 1. SuNNy
  Long-lasting bond involving the with fabric or paper.
 2. Joe_Black
  With a torch flame upside down.
 3. YA_IZ_BAKU
  For free from an ambulance) with some hot metal, sparks and open flames.
 4. KISA
  Bonding and syringe-needle assembly mainly because, as it claims, unlike super glue or 2 part than a hundred.