31.07.2015
Helemaal nieuw in beautyland introduceert Sally Hansen een gel nagellak die je zonder lamp kunt gebruiken.
Aan de dop zit een vrij breed kwastje zodat het makkelijk lakken is omdat het een groot oppervlakte van je nagel bestrijkt. Gedetailleerde verkopersbeoordelingen informatie is niet beschikbaar wanneer er minder dan 10 beoordelingen zijn. Gel nagellak is helemaal hot op het moment en terecht want gel nagellak blijft veel langer mooi zitten dan normale nagellak. De Essence Gel Nail Polish bestaat uit 3 stappen een base coat, nagellak (beschikbaar in 46 kleuren) en een top coat, that’s it! De kleur 25 Prince Charming sprong er voor mij direct uit, een mooie kleur groen met een blauwe ondertoon, een heerlijk kleurtje voor deze zomer. Essence The Gel Nail Polish is te koop bij Kruidvat, de kleurtjes zijn € 1,69 per stuk (8ml) en de coats zijn € 2,59 per stuk (8ml).
Ik ben een paar keer de mist ingegaan met mascara's die ik heb gekocht en die totaal niet aan mijn verwachting deden. Misschien kennen jullie wel de led en-of uv lampen die je thuis kunt gebruiken om zelf gel nagellak aan te brengen.


De kleur die ik jullie laat zien is natuurlijke een vrij lastige kleur qua dekking en ik moest dan ook drie laagjes opdoen.
Ik had laatst het geluk dat je bij iciparis de topcoat gratis kreeg bij aankoop van een kleurtje. Gel nagellak voor thuis is een aantal jaren terug op de markt gekomen als een complete set waar dan een primer, base coat, nagellak, top coat in zit en een UV-lamp of een LED-lamp zodat de gel nagellak kan drogen en uitharden, ook het budget merk Essence heeft zo’n set voor thuis. De base coat en de top coat zijn beide wat dikker dan een normale coat, vooral bij de top coat is het fijn dat deze wat dikker van structuur is, dit geeft een dikkere en stevige nagel. Essence gel nail polish belooft 60% langere houdbaarheid, normaal gesproken heb ik een chip na 1 hooguit 2 dagen, deze gel nail polish bleef mooi tot 3 a 4 dagen. Ze hebben een hele range aan prachtige kleuren waardoor het lastig kiezen is, er zitten zoveel mooie tussen! Sinds februari dit jaar heeft Essence een gel nagellak voor thuis waar je geen lamp voor nodig hebt, Essence The Gel Nail Polish, een langhoudende nagellak met een mooie glans die je met een normale nagellakremover weer makkelijk verwijderd.
Het kwastje bij de kleurtjes is een vrij dik kwastje zodat je in een beweging je nagel kan lakken.
Voor sommige misschien nog niet heel lang, maar voor mijn nagels is dit heel wat, zeker gezien de prijs vind ik deze gel nagellak goed van kwaliteit en het is makkelijk in gebruik.


Given my combination of motherhood and modeling my blog will be about beauty, lifestyle and health.
Ik gritste laatst een kleurtje meer bij iciparis inclusief de topcoat, deze heb je nodig voor het goed uitharden van de lak.
Het nadeel vind ik wel de droogtijd, ik moet er echt een poos voor gaan zitten voordat het goed droog is, lak ze dus hiermee niet als je haast hebt! Verder vind ik het toch wel een uitvinding, je hoeft niet meer moeilijk te doen met het verwijderen, gewoon remover gebruiken en klaar!
Vaak moet ik dan naar de toilet en dan is stoot mijn vingers tegen de rits aan waarna ik dan weer een aan nagels over nieuw moet gaan lakken.Glue to fix glass repair
Parker furniture repairs sydney
Uv led nail curing light work
Prokit uv glue 3.5ml loca liquid optical clear adhesive caulk

Comments Gel nagellak uv lamp of led lamp

 1. RESUL_SAHVAR
  Toothpick, the center shaft of a cotton swab, or even.
 2. FiDaN
  Notice how he checks the when you want.
 3. 3apa
  Work times from 90 seconds to 35 minutes, so technicians can.
 4. Adam
  Temporary mounting of products that require dicing it is too bad that they.