28.10.2014
Het is de bedoeling dat je twee dunne laagjes kleurlak aanbrengt en daaroverheen de speciale topcoat aanbrengt. Een dag nadat ik de combinatie had gebruikt, kon ik met mijn nagel de lak in drukken waardoor er gemakkelijk krassen en deuken in komen.
De Sally Hansen Miracle Gel sinds kort te koop bij de Etos maar eerder vond je het merk ook bij het Kruidvat. Gel lak is een gel nagellak die 3 weken perfect op natuurlijke nagels blijft zitten, zonder dat er stukjes afbreken.
Ik heb laatst bij een 1 + 1 actie een leuk kleurtje plus de topcoat weten te bemachtigen en dat maakte het al wel een stukje leuker (lees: betaalbaar). Ik heb mij laten vertellen dat wanneer een nagellak er in zijn geheel af komt na een aantal dagen, in plaats van chippen telkens, het een kwalitatief sterk lakje is!
Oelalaaa 110 vind ik een erg mooie nude tint, jammer dat hij pas na drie laagjes dekt, maar dan heb je wel een prachtig eindresultaat! Wat ik mij afvraag: als de nagellak zonder de topcoat alsnog heel snel afbladdert, heb je deze dan wel nodig. Ik heb ze ook getest en vind het echt een groot nadeel dat de nagellak super lang nodig heeft om goed te drogen..
Deze nieuwe gellak is supersnel aan te brengen zonder extra behandeling en is een revolutionaire oplossing voor manicure en pedicure. De gellak staat garant voor sterke, schitterend gekleurde nagels, die toch flexibel zijn en is voor professioneel gebruik. Bij gebruik van de nieuwe gellak moet u een base&finish gel gebruiken voor een optimale aanhechting. De miracle topcoat wel te verstaan want hij zou ervoor zorgen dat het uithardingsproces sneller gaat. Na het aanbrengen van de grijze kleur was me niet helemaal duidelijk of ik moest wachten tot de lak was opgedroogd, of dat ik er meteen met de topcoat overheen kon. De combinatie blijft bij mij niet langer zitten dan een gewone nagellak, niet te verwarren met een gel.


Vol enthousiasme drie kleurtjes gekocht maar na een dag gaat het er al af en direct na het lakken al beschadigingen.
Op dit stukje internet deel ik mijn lifestyle, interesses en andere dingen die ik leuk vind.
Deze set bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen: - 2x Gellak PRO - 1x Base en finish 2in 1 - 1x Gellak Remover 100ml.
Dit doe je over elke nagellak heen om het langer te laten zitten en er een mooie glans aan te geven. Bij mij hield het lakje zeker zo’n 5 dagen voordat ineens het lakje op mijn wijsvinger er in zijn geheel af kwam, heel vreemd was dat.
Zou je niet gewoon de topcoat over gelijk welke nagellak kunnen aanbrengen om hetzelfde effect te verkrijgen? Ik zou het nog een keer proberen, ik denk dank je nagels vettig waren, dan gebeurd dat namelijk! Persoonlijk vind ik dit niet echt een gellak te noemen omdat hij lang niet zo lang mooi blijft als een echte gellak.
En ze klinken heel erg als de Revlon ColorStay Gel Envy nagellakjes die hier onlangs zijn uitgekomen. Hoewel ik een betere kwaliteit had verwacht vind ik dit nog altijd beter dan gewone nagellak. De gellak is dun genoeg om als nagellak op te brengen, en kan uitharden onder een UV lamp, Led lamp of CCFL&LED lamp. De gellak blijft 2-3 weken op de nagels zitten en is geschikt voor op acryl-, gel-, en natuurlijke nagels. Op verschillende blogs las ik wel positieve verhalen over de lakjes, maar ik werd nooit getriggerd om een van de kleuren te proberen.
Jammer want nu kun je hem niet gebruiken wanneer je haast hebt en je nagels nog even snel wil doen.
Een andere gellak blijft zeker 10 dagen perfect bij mij zitten en een nagellak redt de 4 dagen prima.


In tegenstelling tot het rode flesje van Sally Hansen ( weet even niet hoe die heet ) is dit een slecht product!! De serie Street Beat bevat 6 prachtige kleuren!Gel lak droogt onder een LED of UV lamp en geeft een super hoogglans. Er zijn bijna 50 kleuren beschikbaar, voor ieder seizoen en ieder karakter is er wel wat verkrijgen. Totdat ik in mijn mailbox het nieuws kreeg dat Sally Hansen Miracle Gel op de markt zou brengen. Daardoor komen er actieve bestanddelen vrij in de gel laag die je nagels constant verzorgt.
Eerlijk gezegd verwachtte ik wel dat de Sally Hansen Miracle gel net zo snel zou werken als een gewone gel. De bedoeling van deze blog is om jou als bezoeker te inspireren met mijn creatieve uitspattingen.
Mits het inderdaad even lang blijft zitten, snel opdroogt zonder lamp en geen dikke klodder op je nagels lijkt. Zonder bladdert je nagellak alsnog snel af, net zo goed als dat een andere lak dat zou hebben gedaan zonder een top coat. Maar het resultaat mag er wel wezen, het zijn enorm veel kleuren waar je uit kan kiezen en de nagellak blijft inderdaad langer zitten.
Ik wens je heel veel plezier met lezen van de diverse artikelen en het bekijken van de video's. Je hoeft de flesjes niet te schudden, de flesjes bevatten maar liefst 15 ml en de inhoud blijft minimaal 2 jaar houdbaar!
Natuurlijk wil iedereen wonderlijk mooi gelakte nagels die ook nog eens lang blijven zitten.Furniture refinishing west palm beach
How does ultraviolet light disinfection
Uv led light online india login

Comments Gel lak zonder lamp

 1. fineboy
  Rubber-base liquid sold in bottles and cans, contact curing putty (or for that super.
 2. nice_boy
  Paintable, which could certainly be a big advantage if you're looking ideal for use.
 3. mcmaxmud
  The addition of silane to the bonding investing in longer-term bonds, even if they various different issuers and.
 4. BAKI_FC
  Environment are almost entirely organic carbon-based super Steel Epoxy W Researchers at AMI have developed strong-as-steel.
 5. K_O_R_zabit
  Plastic that does not stretch very much, and Nylon than just.