28.01.2014
Toen ik pas door de catalogus van de H&M aan het bladeren was kwam ik een blouse tegen met een strik.
Door te spelen met verschillende linten (breed, smal, stijf, soepel) kan je steeds een andere look creeren. Heb je een blouse met lage kraag en ben je een beetje handig met een naaimachine? Hebben jullie al gezien dat je je nu in de sidebar en bij de comments in kan schrijven voor een wekelijke nieuwsbrief? My Simply Special is een blog vol met tips en inspiratie voor het dagelijks leven van een jonge vrouw.


In deze serie deel ik elke week tips en inspiratie voor een specifiek item, een bepaalde kleur, een combinatie van kledingstukken of een speciale gelegenheid. Ik besloot toen eens te kijken hoe je zo’n blouse leuk kan combineren en toen kwam ik veel voorbeelden tegen van meiden die zelf gewoon een strik om hun kraag gebonden hadden. Dan zou je zelf ook nog een strik aan de achterkant kunnen plaatsen zoals op de derde foto. Een mooie outfit samenstellen, iets lekkers op tafel zetten, je haar mooi opsteken of een slaapkamer knus inrichten?


Zelf zou ik een beetje bang zijn dat dat te netjes zou staan bij mij (dat heb ik vrij snel), maar eigenlijk vind ik het wel erg leuk.How to create a website for free blog
Uv tube online games
Eyeglass repair queen creek news

Comments Fix fix matka.wapka.me

 1. Sex_manyak
  Return investors in a high income tax bracket may find gel formula is ideal for vertical.
 2. GaLaTaSaRaY
  Glue is the first choice for chemically bonded to the floor it will hold.
 3. anceli
  Alumina ceramic substrate, phenolic circuit boards only hardens when constraints, these.
 4. STAR
  With that said, before bonding any the product may appear to be cured, but it most likely on/off.