04.01.2016
3 november 2013 By MacBlogster 95 Comments Spread the loveGel nagellak is momenteel een hype in beautyland.
Als je graag nagellak draagt, maar snel last krijgt van gespleten nagels, kun je beter gel nagellak gebruiken. De dag dat gel nagellak werd geintroduceerd in nagellak land, was voor mij een zeer heugelijk moment. Zoals ik eerder liet weten, krijg ik erg snel last van gespleten nagels met als gevolg dat ik mijn nagels vaak kort moet vijlen om de schade te beperken.
De enige manier om nagellak langer dan 3 dagen op mijn nagels te kunnen laten zitten, is door gel nagellak te gebruiken. Mijn ervaring met Alessandro Striplac is erg positief. Essence gel nails at home is aanzienlijk goedkoper, maar het gebruik ervan is nog steeds tijdrovend. Je kunt namelijk enkel de base- en topcoat in 60 seconden uitharden onder de LED lamp. Het voordeel van zowel Essence gel nails at home als Alessandro Striplac is dat je het kunt verwijderen zonder je nagels te hoeven weken in een gel nagellak remover. Essence gel nagellak is misschien moeilijk te verwijderen, maar het blijft daarentegen zitten waar het zit.
Gel nagellak kun je alleen lostrekken van je nagel, als het daadwerkelijk een peel off formule betreft. Het los trekken van gel nails lijkt in het begin eng, omdat het lijkt alsof je een deel van je nagel mee trekt, maar tot op heden heb ik dit nog nooit meegemaakt. Alessandro Striplac telt sinds kort 48 gel lakjes tegenover 49 Essence Colour & Go nagellakken. Omdat Essence bij elk Kruidvat of Trekpleister filiaal te koop is, is Essence gemakkelijker verkrijgbaar. Doordat ik bovenstaande informatie niet kon achterhalen via het Internet, heb ik bij het PR bureau geinformeerd naar de verkooppunten in Nederland. Mijn voorkeur gaat uit naar Alessandro Striplac, vanwege de snelheid waarmee je je nagels kunt lakken. Dit is voor mij een van de meerwaarden voor het gebruik van gel nagellak. Ik ben zeer enthousiast over Striplac (noem me gerust fan), maar een groot nadeel vind ik de beperkte schaal waarop het wordt verkocht en het feit dat de Striplac flesjes niet doorzichtig zijn. Overigens, Striplac is online te koop, houdt er echter rekening mee dat je verzendkosten moet betalen als je minder dan €25 besteedt.
Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Paars is een van mijn favoriete nagellakkleuren en dus mocht Beautiful Lies mee naar huis om getest te worden. Prachtige kleurtjes, ik heb al meer positieve dingen gehoord over deze lakken dus wil ik ze zelf ook graag proberen!
Er zitten veel producten in de nieuwe collecties van Essence & Catrice die nu uit komen, en er zitten enkele tussen waar ik enorm benieuwd naar ben!
Ik vind mijn Sensationails setje ontzettend fijn, ik krijg een prachtig kleurtje op mijn nagels zonder dat die enorm lang blijft zitten en mijn nagels steviger maakt. Deze nagellak van Essence werkt vrij simpel; je brengt de Essence The Gel Nail Polish Base Coat aan, daarna de kleur van je keuze en eindigt met de Essence The Gel Nail Polish Top Coat. Kan je ook andere nagellak van Essence (of een ander merk?) gebruiken of moet je perse de daarvoor gecreeerde versies aanschaffen?
De kwastjes van de Base Coat en de Top Coat zijn net wat dunner dan de kwastjes van de kleurtjes, maar dat is juist erg prettig. Een heftig groen kleurtje (met een blauwe toon) met ontzettend veel glans en een lichte parelmoer glitter erin verwerkt. Uiteindelijk een prima nieuwe collectie met lekker veel kleurtjes voor een klein prijsje die er voor zorgt dat je net even iets langer doet met je nagellak. De Essence The Gel Top Coat & Base Coat kosten €1,89 per stuk en bevat elk 8 ml per stuk. Kledingwinkel, en daar blijft nagellak gewoon echt niet langer dan 2 dagen zitten zonder te chippen. Ik heb net best wel slappe nagels en toch houdt de nagellak het bij mij wel 6 tot 7 dagen vol. Coole buttons, gave nagellakjes of spannende body-tattoos in rood, wit, blauw en oranje zorgen ervoor dat het de voetbalfans aan niets ontbreekt. Deze minimascara zorgt ervoor dat de oogmake-up er zelfs tot na de verlenging perfect uitziet.


Styling tot in de perfectie: deze nagelstickers met voetbal-figuurtjes toveren nagels in een handomdraai om tot ware kunstwerkjes! Ha, ik vind het als voebtalfanaat een leuke LE, ga dan ook zeker de nailasrt stickers kopen en de body tattoo's!
Nieuw kapsel september 03, 2015 By Celeste Een poosje geleden was ik mijn haar al helemaal zat, maar ik had maar geen tijd om naar de kapper te gaan. Wij maken gebruik van cookies om u nog beter van dienst te kunnen zijn Met vriendelijke groet Makeupinfo.
Dit is mijn conclusie na het veelvuldig testen van Alessandro Striplac, gel nagellak die je van je nagels kunt trekken. Tien of veertien dagen lang nagellak op, zonder dat mijn nagellak of de bovenste laag van mijn nagel afbladdert.
Als je je nagels niet goed ontvet of de Striplac twin coat en gel nagellak niet goed aanbrengt, kan de Striplac gemakkelijk loslaten. Alhoewel, enige nuance is hier wel op z’n plaats omdat het een oneerlijke vergelijking betreft.
Echter OPI droogt redelijk snel, dus de combi peel off basecoat en naderhand OPI er overheen kan ook.
Essence heeft onlangs alle Colour & Go nagellakjes uit het schap verwijderd en die vervangen door the GEL nail polish. Als je niet zoveel nagellak hebt als ik, is dit echt een hele leuke lijn om eens uit te proberen. Vandaag review ik dergelijke producten van Essence, nagellak wat er voor moet zorgen dat het net lijkt alsof je gelnagels hebt zonder gebruik van een lamp en dus ook net zo lang zou moeten blijven zitten.
Dat dit met een lamp moet vind ik geen probleem, het is alleen vrij prijzig om het geheel aan te schaffen. Je kan zeker ook andere merken gebruiken maar ik merk wel dat de versies die er geschikt voor zijn gemaakt, ook daadwerkelijk het beste werken; juist die combinatie maakt het geslaagd. Met de dikkere kwastjes breng je wel meteen de kleur in een swipe op je nagels aan, ook wel zo prettig.
Normale nagellak blijft bij mij (altijd met een top coat) twee dagen perfect zitten en daarna gaat het heel snel bergafwaarts. Ik vind het een voordeel dat het geheel enorm budget is, je koopt eenmalig (of een keer in de 6 maanden) de base coat en de top coat en daarnaast een kleurtje van je keuze. Zelf vind ik Prince Charming werkelijk een prachtige groene kleur, maar snap wel dat het inderdaad je smaak moet zijn. Zelf heb ik wel redelijke sterke nagels, dus voor die paar euro ga ik het zeker ook keertje proberen! Ik vind het een leuk idee, maar betwijfel of ik het ook echt daadwerkelijk aan zou schaffen!
De  handige miniborstel met het spiegeltje geeft je alle gelegenheid voor een styling-check op ieder gewenst moment. Rood-wit-blauwe satijnen bandjes met een minivoetbal die ze bij elkaar houdt: het ultieme voetbalaccessoire op maat.
Drie grappige buttons om het Nederlandse team aan te moedigen zonder je keel schor te schreeuwen.
Met deze sticks tover je binnen de kortste keren de Nederlandse vlag op je gezicht of lichaam – gemakkelijk en supersnel! Omdat Essence nu ook gel nagellak in het assortiment heeft die je van je nagels kunt afpellen, besloot ik producten uit de Essence gel nails at home lijn te kopen.
Daarnaast vind ik het een pluspunt dat ik de nagellak er niet af hoef te weken, maar het er simpelweg af kan pellen.
Zo kun je binnen 4 minuten 2 lagen nagellak, plus een laag base- en topcoat aan hebben gebracht, zonder enige beschadiging aan je nagels.
Bij het gebruik van Essence moest had ik meerdere pogingen nodig en moest ik mijn nagellak er van afschrapen. Alessendro werkt daarentegen met een peel off twin coat (base- en top coat in 1) en een peel off gel nagellak. Voor zover ik weet kan dit enkel bij Alessandro Striplac, evenals Essence gel nails at home.


De Colour & Go nagellakken kun je namelijk geen gel nagellak noemen, omdat het doodgewone nagellak is. Waarom zou je speciaal een LED lamp aanschaffen, als je bijvoorbeeld kunt werken met de normale peel off base die ze ook in het assortiment hebben, en een topcoat die een gel look geeft? De label op het flesje geeft een indicatie van de kleur, maar doordat de daadwerkelijke kleur lichter of donkerder kan zijn, weet je niet exact welke kleur je koopt. Ik combineer het nl graag met Essie, maar nothing beats Alessandro to be honest, het is toch sneller. Toen mijn liefde voor nagellak begon kocht ik alles wat ik kon vinden, maar nu zoek ik nagellakjes die voor mij bijzonder zijn.
Ik review vandaag de Essence The Gel Nail Polish – Base coat en Top Coat + de bijbehorende kleurtjes. De beide coats zijn dikker qua substantie dan normale coats en het duurt dan ook wel iets langer voordat ze droog zijn. Deze nagellak blijft dus iets langer zitten dan normaal maar maakt tevens mijn nagels iets dikker zodat ze ook iets sterker zijn.
Ik weet nog niet zeker of ik er voor zou gaan, maar ik ben nu wel nieuwsgierig geworden of het bij mij veel langer uit zou houden :). Ik heb zelf de gel versie van catrice nu op en het blijft bij mij zeker 5 dagen zitten met wat kleine chips er in en ik heb absoluut geen sterke nagels en nou ja als mama zijnde was ik mijn handen enorm vaak. Want essence komt ter gelegenheid van de Wereldkampioenschappen voetbal in Zuid-Afrika met een speciale collectie ‘Let’s go girls’ die de harten van alle voetbalfans sneller doet slaan! Deze superhandige handgel in miniformaat past in elke tas en maakt het mogelijk de handen overal en altijd te verfrissen en desinfecteren zonder water te hoeven gebruiken. De buttons zijn met een speciale speld gemakkelijk aan elk kledingstuk en elke tas te bevestigen en de fan-outfit is compleet.
In de onderstaande filmpjes laat ik zien hoe je gel nagellak aanbrengt, maar ook hoe gemakkelijk je peel off gel nagellak kunt verwijderen. Ik was namelijk benieuwd of het goedkopere Essence net zo’n goede kwaliteit kan bieden als het luxere Alessandro Striplac.
Met andere woorden, je zult moeten wachten totdat de colour & go nagellak is opgedroogd.
Helaas zijn er online weinig swatches te vinden en zijn er in de winkel geen nagellak wiel of testers verkrijgbaar. Bij deze nieuwe nagellakjes heeft essence ook een speciale base coat en een top coat uitgebracht die je in combinatie met deze nagellakjes moet gebruiken om het beste effect te bereiken. Deze nagellak heb ik uitgebreid getest om te kijken hoe lang de nagellak nou echt blijf zitten. Normale gelnagellak blijft bij mij 5 – 7 dagen perfect zitten dus zo goed als dat is het simpelweg niet. Ik wens je heel veel plezier met lezen van de diverse artikelen en het bekijken van de video's.
In mei en juni 2010 is de supercoole make-up-editie in de Nederlandse kleuren verkrijgbaar.
Daarnaast laat ik het verschil zien tussen het goedkopere Essence gel nails at home en het duurdere Alessandro Striplac . Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Het zijn goede nagellakjes, zeker voor de prijs, maar ik heb het gevoel dat ik het wel gezien heb en dat ik toe ben aan iets anders.
Op de tweede dag had ik twee chipjes aan mijn rechterhand (de hand waar ik alles mee doe), op de derde dag begon hetzelfde bij mijn linkerhand en daarna vond ik het eigenlijk al niet meer mooi en heb ik het er af gehaald aan het begin van de vierde dag.
Dat klinkt erg weinig maar ik heb poreuze nagels dus voor mij is 24 – 48 uur langer kunnen doen met mijn nagellak best een goed resultaat.Optical adhesive sheet 2014
Uv gel light amazon
Uv glue how it works lyrics
Uv water treatment systems swimming pools

Comments Essence gel nagellak zonder lamp review

  1. E_e_E
    One you probably have on your phone will dried, use essence gel nagellak zonder lamp review one that is colorless good technique is to take.
  2. AngelGirl
    Experts are super glues were cut from tygon use it?This.
  3. reper
    Ability to transmit UV light over a longer period apply some of it beyond an operator.