Vorige week bracht Kenshoo een rapport naar buiten over de effectiviteit en kosten van Paid Search Marketing in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Uit de infographic valt op te maken dat er ten opzichte van 2013 een stijging van 24% in uitgaven aan paid search tot nu.
Interessant feit uit het onderzoek van Kenshoo is dat mobile van groot belang is in de economische groei van het paid search marketing segment. Ook Google Adwords kende dit jaar een grote update, campagnes creeren werd een stuk eenvoudiger en makkelijker efficient te maken. By RedactiePerformance.nl is een platform in Nederland wat zich richt op de brede Performance Based Marketing.


Ik ben zelf altijd huiverig geweest om de Duitse markt te betreden, vooral vanwege horrorverhalen over strenge wetgeving (rond cookies, privacy) en het snel aan je broek kunnen krijgen van een claim. Onder meer op basis van de CTR en de CPC blijkt Duitsland op het moment de meest interessante markt voor paid search advertisers in Europa.
Dit is waarschijnlijk hand in hand gegaan met de groei van het uitgegeven budget aan paid search advertising.
Met wekelijkse updates over nieuws met betrekking tot de e-commerce, tools, overzichten en meer handige informatie.
Misschien zijn andere affiliates (sorry, performance marketeers) ook huiverig en beinvloedt dit de clickprijzen?


36% van het totale budget dat aan mobile paid search wordt uitgegeven komt van de Britse markt. Dit doen we waar mogelijk met een vleugje humor om de materie wat toegankelijker, leuker en losser te maken. En met 38% van alle mobile paid search clicks is het wat mobile advertising betreft de grootste markt van Europa.
Cloudatcost install pending 485
Google adwords pay per click training
Owncloud download speed limit map


Comments

  1. 21.06.2014 at 15:57:15


    Behaves pretty much like problem.

    Author: Azeri
  2. 21.06.2014 at 18:58:33


    Services like Google, Amazon or Facebook; however, according to this available cloud services.

    Author: SENYOR