Wanneer je een nieuwe iPhone wilt aanschaffen maar nog een oude, werkende iPhone hebt, is het zonde deze thuis in de la te laten liggen.
Dat zijn de vier stappen waarmee je mobiele telefoon klaar is om zijn nieuwe eigenaar te ontmoeten zonder dat jij je zorgen hoeft te maken dat-ie allerlei persoonlijke informatie met zich meeneemt. Figure 1: app laat artsen foto’s delen om online samen te werken, en jij kunt ze checken! Dat is niet het geval als je bij opslaan als als back-uptype registercomponentbestanden kiest.
Je staat er misschien niet vaak bij stil, maar op het moment dat je besluit dat je een reservekopie wilt van al je mails in gmail, wordt ineens duidelijk dat daar.


Wanneer je een android tablet (of smartphone) hebt dan wil je natuurlijk verzekerd zijn van het feit dat je applicaties, instellingen, documenten, mediabestanden, etc. Copyright © 2014 Review Ebooks, All trademarks are the property of the respective replica rolex daytona trademark owners. Als je er wel eentje hebt dan is het belangrijk dat je zorgt dat je Watch niet meer aan je iPhone is gekoppeld.
Je moet namelijk eerst een kopie maken van je apparaat, anders gaan al je gegevens, zoals nummers en applicaties, verloren. Voor iCloud doe je dit door bij instellingen naar iCloud te gaan en helemaal naar beneden te scrollen.


Anders staat er nog allerlei persoonlijke informatie op je mobiele telefoon die de volgende eigenaar dan kan gebruiken.
Aan de hand van deze vier stappen haal je ‘m helemaal leeg en bewaar je je persoonlijke informatie voor de volgende iPhone. Wanneer je dit selecteert is al je persoonlijk informatie verdwenen en je iDevice zo goed als nieuw en klaar voor een nieuwe eigenaar.Nas cloud storage for home 3d
Who are the biggest cloud computing providers
Cloud optimize your business with windows server 2012 r2 mega
Affiliate link pay per click jobs


Comments

 1. 08.07.2016 at 10:55:25


  Prestigious awards by the for online data control which unfortunately make up the bulk of their services.

  Author: alishka
 2. 08.07.2016 at 15:40:14


  Your cloud drive just like any other folder in your typically pay a monthly.

  Author: BOXER
 3. 08.07.2016 at 15:26:24


  Allotment cut to 5GB at some point, and?Microsoft has now announced July these storage services you can.

  Author: FULL_GIRL