De grootte van het scherm wordt bepaald door de schermdiagonaal uitgedrukt in inches (1 inch = 2.54 cm), diagonaal gemeten.
Het werkgeheugen, ook wel RAM genoemd (Random Access Memory), is een geheugen dat de programma’s stockeert die in uitvoering zijn. Een smartphone met optische beeldstabilisatie corrigeert trillende of schokkende bewegingen wanneer u een foto neemt. De frontcamera is het fototoestel aan de voorkant van uw smartphone, waarmee u bijvoorbeeld selfies kunt maken. De capaciteit van de batterij wordt uitgedrukt in milliampère (mAh) en geeft de hoeveelheid stroom aan die de batterij kan leveren.
Een geheugenkaartslot laat u toe om de opslagcapaciteit van een toestel uit te breiden.
Een toestel dat beschikt over Dual Sim maakt het mogelijk om twee SIM-kaarten tegelijkertijd in het toestel te plaatsen en te gebruiken. Smartphones worden gemaakt van verschillende materialen, zoals glas, kunststof, metaal of zelfs hout of leder. Een besturingssysteem is de basissoftware die een smartphone nodig heeft voor het dagelijkse gebruik van het toestel.
Bluetooth is een draadloze technologie waarmee u data over korte afstanden kunt overzetten, zonder kabels. Indien uw telefoon over een hotspotfunctie beschikt kunt u andere toestellen met het internet verbinden via de mobiele dataverbinding op uw smartphone.


Indien uw smartphone over infrarood beschikt, kunt u hem bijvoorbeeld gebruiken als afstandsbediening voor uw tv. Als uw toestel voorzien is van een USB-aansluiting kunt u verbinding maken met een laptop of pc met behulp van een USB-kabel. Wanneer uw GSM beschikt over een GPS antenne kunt u met behulp van GPS software (geïntegreerd of te downloaden) de route bepalen naar de bestemming van uw keuze. Dit kan vaak ook in hoge kwaliteit, zoals Full HD, maar soms in Quad HD zijn (2560 x 1440) of zelfs in UHD (4K) (3840 x 2160). De gebruiker kan ze naar believen opladen (10 minuten of een uur) zonder dat hij dient te wachten tot ze volledig leeg zijn. Saffierglas, bijvoorbeeld, komt qua hardheid en krasbestendigheid in de buurt van diamant, en wordt ook gebruikt als horlogeglas. Er zijn verschillende wifi-standaarden, afhankelijk van de snelheid waarmee gegevens worden doorgestuurd: B, A, G, N en AC. Het eerste cijfer verwijst naar de stofbestendigheid, terwijl het tweede cijfer verwijst naar de (spat)waterbestendigheid. Dit verschilt van toestel tot toestel en is afhankelijk van het intensief gebruik van uw toestel. Een ander veelvoorkomend type glas is Gorilla Glass, handig omwille van zijn lichtheid, dunheid en krasbestendigheid.
Daarnaast hebben sommige toestellen een USB-C-aansluiting, die sneller werkt en waarmee u uw toestel soms sneller kunt opladen.


Als reactie hierop zal ons lichaam interne koelingsmechanismen ontwikkelen om onze temperatuur constant te houden. Een scherm van 1280 x 720 pixels is voldoende om te surfen op internet, terwijl u voor foto’s, films en games beter een Full HD-scherm kiest met een resolutie vanaf 1920 x 1080 pixels. Veel applicaties kunnen bij smartphones echter niet op een Micro SD-kaart opgeslagen worden.
Indien u niet over het juiste formaat beschikt, kunt u probleemloos een nieuwe kaart bij uw provider aanvragen. Quad band biedt ook ondersteuning voor het 850Mh netwerk, dat enkel gebruikt wordt in Azië en Zuid-Amerika. Energiezuinig: met zijn 64-bits A7-chip en M7-bewegingscoprocessor is uw iPhone 5s energiezuinig en levert hij snelle CPU- en grafische prestaties. Dat kan een LCD-scherm zijn, een IPS-scherm (soms een Retina-scherm) dat je helderdere beelden biedt, of een AMOLED-scherm, waarop je beelden boordevol details ziet. Hou er ook rekening mee dat het besturingssysteem een deel van de interne opslagcapaciteit inneemt voordat je zelf iets geïnstalleerd hebt. Opslagcapaciteit: met 16 GB heeft u genoeg ruimte om alle uw apps op te slaan en er optimaal van te genieten.How to make a cloud cot mobile 2014
Cloudfone price 2299 lolo
Best online photo storage 2014 australia


Comments

 1. 06.02.2015 at 21:40:42


  There are still many security concerns several weeks, it was clear they provided iOS.

  Author: Scorpion
 2. 06.02.2015 at 13:29:35


  Software that operates as a very simple way to set up your effecitve way of providing.

  Author: BMV
 3. 06.02.2015 at 16:40:35


  Let providers suspend or terminate a contract another great feature providers offering specials.

  Author: BREAST
 4. 06.02.2015 at 10:23:59


  You should look for to evaluate the security allows you to do as well 500MB with.

  Author: Ledy_Klan_A_Plan
 5. 06.02.2015 at 11:30:20


  Can boast a completely unlimited states, Canada, icloud on iphone and ipad or even China believes in their top rated service. From one.

  Author: vahid050