Om een bestaande iCloud-reservekopie op een iPhone terug te zetten, kies je bij het instelproces ervoor om het toestel vanuit een back-up te installeren. Heb je al een toestel in gebruik maar wil je toch een bestaande reservekopie terugzetten, dan moet je het toestel terugzetten naar fabrieksinstellingen.
Zodra alle bestanden en gegevens gewist zijn, start het proces om je toestel opnieuw in te stellen. Welcome to here’s the thing, your source for practical tips, advice, and how-tos about the gadgets you use each day. Once configured properly, iCloud Backup will automatically make copies of all the settings, accounts, messages, photos, and applications settings on your iDevice and stores them on Apple’s servers.
It’s a great feature for anyone who rarely bothered to dig out their sync cables to manually back up their handsets with iTunes—assuming iCloud Backup works as advertised, that is.
As someone who’s seen his fair share of computers and phones fail on him over the years, I wanted to put iCloud Backup to the test before trusting it with my precious data. Je hebt een nieuwe iPhone of ander iOS-apparaat gekocht en wil nu al je apps overzetten naar het nieuwe toestel.
Het overzetten van apps werkt alleen als je oude iPhone iCloud ondersteunt en alle apps die je wilt overzetten nog beschikbaar zijn in de App Store. Weet je zeker dat je een recente backup van je oude iPhone hebt, dan kun je verder gaan met de volgende stap. Als je een nieuwe iPhone in gebruik neemt, kun je aangeven dat je een bestaande backup vanuit iCloud wilt terugzetten.
Heb je apps via meerdere iTunes-accounts gekocht, dan moet je het wachtwoord voor al deze accounts invoeren. Het is niet mogelijk om backups van iCloud gedeeltelijk terug te zetten of twee backups te combineren. Net als met iedere nieuwe telefoon zal je eerst de simkaart in het toestel moeten doen, de iPhone 5 is op dit moment de enige smartphone met een nano-simkaart.
Als je iTunes hebt geinstalleerd op jouw computer dan sluit je de iPhone aan op de Mac of PC met de meegeleverde USB-kabel. Tijdens het doorlopen van de verschillende stappen van iTunes kun je aangeven of je jouw contacten, agenda’s, e-mailacconts en bladwijzers automatisch wilt synchroniseren tussen de computer en iPhone.
Je ziet hier meteen hoeveel ruimte je nog tot je beschikking hebt en je kunt de verschillende te backuppen onderdelen aan en uit zetten. Onderaan aan het beeld ‘Opslag en reservekopie’ daar vind je een knop ‘Maak nu reservekopie’. Wanneer je de iCloud-reservekopie hebt ingeschakeld maakt je iPhone automatisch een back-up van je filmrol, accounts, documenten en jouw instellingen.


Doormiddel een iTunes back-up worden de instellingen, de Filmrol en andere gegevens zoals contacten bewaard. Nu je een backup gemaakt hebt van jouw oudere iPhone wordt het tijd om de gegevens op jouw iPhone 5 te gaan zetten en dit gaat als volgt. Je kiest nu voor het terugzetten via een iCloud-reservekopie, hierna wordt er gevraagd om jouw Apple-ID en wachtwoord in te voeren en de reservekopie zal worden terug gezet op de iPhone 5. Hier boven is te zien hoe eenvoudig het is om een reservekopie terug te zetten meteen nadat je de iPhone 5 aanzet, als je later nog eens een back-up wilt terugzetten gaat dit makkelijker via iTunes en wel op de volgende manier. Heb je een bestand, contactpersoon of een agenda uit iCloud verwijderd, maar was dat toch niet helemaal de bedoeling? Je kunt alleen bestanden die je in de afgelopen maand hebt verwijderd terugzetten vanaf deze pagina. Contacten terugzetten – Hiermee kun je een oude backup met contactpersonen uit iCloud terugzetten. Sluit daarvoor de iPhone op de computer aan en vervolgens geef je aan, dat je een reservekopie wilt terugzetten.
Je kunt dit zo instellen dat deze automatisch gemaakt wordt, maar je kunt ook handmatig het maken van een reservekopie opstarten.
A final step involves re-downloading all your apps from the App Store, a process that the iPhone handled automatically.
You must sign up for iCloud (it’s free, as long as you keep your online storage under 5 GB) and turn on iCloud Backup in the Settings menu. Dit werkt op dezelfde manier als in iTunes: je geeft aan welke backup je wilt terugzetten (als er meerdere zijn) en als je verbinding hebt met een Wi-Fi-netwerk zal de iPhone beginnen met het downloaden en installeren van alle apps. Eventuele eigen content, bijvoorbeeld zelf geconverteerde films of muziek die niet in iTunes was gekocht, zul je binnen moeten halen via iTunes op de desktop.
Heb je op je nieuwe iPhone al allerlei aanpassingen gedaan en apps geinstalleerd, dan zul je die moeten overschrijven of alle apps opnieuw handmatig moeten downloaden vanuit de App Store. Als je nog geen bestanden hebt staan in de iTunes biblitheek dan kun je bestanden van je pc of Mac naar de iTunes-bibliotheek slepen.
Hiervoor moet je iPhone wel in de oplader zitten, vergrendeld zijn en verbonden zijn met een Wi-Fi netwerk.
Zodra de nieuwe iPhone opgestart wordt, komt de vraag of je de iPhone terug wilt zetten vanaf een reservekopie. Eigenlijk op dezelfde manier als dat je een reservekopie gemaakt hebt (rechter muisklik op je iPhone in iTunes) zet je nu de reservekopie weer terug. Aan de rechterzijde van het overzicht staat aangegeven wanneer je een bestand hebt gewist, met daarnaast hoe lang het duurt totdat de data permanent verdwijnt.


Handig als je recent een groot aantal contacten hebt verwijderd of aangepast, maar graag terug wil naar een eerdere versie van je adresboek.
Ben je gewend om back-ups te maken via iTunes, dan kun je in een aparte tip lezen hoe je een back-up vanuit iTunes terugzet. De back-up moet dan wel lokaal op je computer staan, dus je moet eerder al een back-up via iTunes hebben gemaakt.
Als je iCloud gebruikt kun je dit draadloos doen, zonder tussenkomst van iTunes of je desktopcomputer.
Hiervoor hoef je weinig moeite te doen: sluit de iPhone op de computer aan en vanuit iTunes wordt alle content naar de telefoon gekopieerd.
Eventueel geimporteerde content (bijvoorbeeld ebooks of video’s) worden daarbij niet meegenomen, dus die zul je ook weer handmatig moeten toevoegen.
Ook wordt er gevraagd of je een Apple ID wilt aanmaken deze is nodig om Apps, muziek en films te downloaden uit de iTunes store.
Muziek in mp3-formaat is meteen klaar om af te spelen op jouw nieuwe iPhone, je kunt ook kiezen voor het AAC-formaat, dat veel efficienter met ruimte omgaat.
Er zijn programma’s waarmee je dat kan doen, zoals het gratis te downloaden programma Handbrake. Iedere keer als je nu thuis komt of ergens anders waar je ooit verbonden bent geweest met het WiFi netwerk herkend de iPhone dit en zal deze automatisch verbinding maken met dit netwerk.
Je kunt zo ook heel eenvoudig bepalen van welke onderdelen jij een backup gemaakt wilt hebben. Voor de overige onderdelen (zoals foto’s, app gegevens en berichten) is er standaard 5GB gereserveerd, extra ruimte kun je natuurlijk altijd bijkopen. Het is vanuit iCloud namelijk mogelijk om pas verwijderde informatie weer te herstellen, waardoor je zonder zorgen bij je gegevens kunt.
Als je veel videofilms en ebooks hebt, kan het betekenen dat het backup-bestand erg groot wordt, waardoor je niet genoeg hebt aan de 25GB opslagruimte van iCloud.
De apps worden aanvankelijk grijs weergegeven op het scherm, maar zodra ze volledig zijn geinstalleerd krijgen ze hun normale kleur.Cost of icloud storage canada place
Cloud atlas free download questions
Storage wars online gratis zuma
Free video cloud service 360


Comments

 1. 26.02.2014 at 21:39:16


  Your files is as easy as clicking the cloud Files uses.

  Author: 860423904
 2. 26.02.2014 at 12:17:18


  How OneDrive has moved up as a major player in terms of availability and capacity around until.

  Author: dddd
 3. 26.02.2014 at 11:25:51


  Work and I still haven't maxed out the free 15GB.

  Author: S_a_d_i_s_T
 4. 26.02.2014 at 15:10:18


  IDE or SATA hard drives plugged in an array storage been around.

  Author: SeNSiZiM_YuReKSiZ