Het is mij vroeger (ca 1 jaar geleden wel gelukt), maar toen is het gestopt omdat op beide locaties andere IPnrs kwamen.. Ik heb op kantoor de DS413j en wil thuis een lichtere versie voor de back-up neerzetten: DS214E.Kunnen deze naar elkaar backuppen?
Die poorten koppel in aan het IP via de admin omgeving van de router?Qua firewall, volgens mij staat er niks aan.
Zo kun je meerdere backups instellen van verschillende directories en daar ook een verschillend schema voor maken.Timebackup is weliswaar handig, maar ik slaagde er niet in om meerdere backups ingesteld te krijgen zodat ik alles of niets moest backuppen. Als je je NAS via een statisch IPadres verbonden hebt met je router, maar je router maakt met dhcp verbinding met je provider dan dien je wel een DDNS in te stellen.


Die instelling zorgt ervoor dat je bij een ander dynamisch adres nog teruggevonden kunt worden.
Dat betekent dat je op beide NASsen een DDNS moet instellen (gebruik een verschillende naam!
Dat DDNS zorgt er bij je DDNSverstrekker (Synology waarschijnlijk) voor dat er een omleiding plaatsvindt naar je router die een dynamisch ip adres krijgt van je provider.
Je DDNS verstrekker houdt daarvoor een tabel bij van veranderingen en stuurt de signalen door naar het actuele adres van je router.Daarom moet je ook allebei de Nassen met een statisch IP adres aan je router binden.
Uiteraard kan het wel zijn dat je een kopie van je macbook bestanden in die backup mee wil nemen, maar dan gebruik je daar bijvoorbeeld True Image voor om geregeld een backup van je MACbook naar de bron-Nas te maken.In de firewall van beide Nassen moet je de poorten 22 en 873 ook toegankelijk maken.


Doe dat alleen als je niet anders kunt, zo lang als dat nodig is en als het even kan zonder dat je router met het internet verbonden is.Of het in theorie allemaal klopt wat ik vertel weet ik ook niet precies, maar wel dat ik het zo aan de gang heb gekregen.Amazon cloud player ps3 installieren
Microsoft cloud services for business kim


Comments

 1. 13.04.2016 at 12:47:48


  Create their own brand and differentiate their offering to create a more unlimited.

  Author: SEYTAN_666
 2. 13.04.2016 at 19:36:10


  Setting up a personal supercloud can simple question via their.

  Author: RomeO_BeZ_JulyettI
 3. 13.04.2016 at 15:12:15


  Galaxy S6 ( our review ) and the 13MP OnePlus currently on offer and that, combined.

  Author: BARIS