Dankzij Mail Drop kun je bestanden van maximaal 5GB naar iemand anders sturen, ook al past dat niet in zijn mailbox.
Dankzij iTunes in the Cloud kun je altijd zien welke apps, muziek, boeken en andere iTunes-content je eerder hebt gekocht. Wanneer je Fotostream hebt aangezet worden je foto’s automatisch geupload naar iCloud en kun je deze op de Mac of via de map Afbeeldingen in Windows bekijken.
Met iCloud-fotobibliotheek plaats je de hele fotobibliotheek in de cloud, zodat je altijd op ieder apparaat je foto’s kunt bekijken. Zoek mijn Vrienden is een dienst met bijbehorende app, waarmee je de locatie van vrienden kunt zien. Wie zijn persoonlijke gegevens in iCloud onderbrengt, wil natuurlijk wel dat dit veilig gebeurt. Hierdoor kunnen de documenten en boeken die op andere apparaten opgeslagen staan, automatisch ook op andere iDevices beschikbaar zijn. In deze tip lees je alles over iBooks voor iCloud en hoe je het synchroniseren handmatig instelt.
Op iCloud vind je diverse webapplicaties om je e-mail, contacten, agenda, notities en herinneringen te beheren en te synchroniseren. Dit is de verzamelnaam voor Pages, Numbers en Keynote, Apple’s eigen varianten van het welbekende Word, Excel en PowerPoint.
Ook heb je toegang tot foto’s via andere iOS-apparaten die met hetzelfde iCloud-account gekoppeld zijn. Apple maakt voor alle functies van iCloud gebruik van versleuteling zodat de gegevens niet door kwaadwillenden kunnen worden ingezien.
Dankzij deze functie is er een extra stap vereist zodra er ingelogd wordt met jouw Apple ID.


Je kunt in deze app je bestanden inzien, verplaatsen naar andere mappen, nieuwe mappen aanmaken en bestandsnamen wijzigen.
Het Windows-programma iCloud Control Panel maakt het mogelijk om iCloud met onder andere Outlook en Safari te synchroniseren. De iWork-applicaties maken het mogelijk om documenten te bekijken, beheren en bewerken die je op een ander apparaat hebt aangemaakt.
Je kunt zorgen dat apps die je op het ene apparaat hebt gedownloadt, automatisch ook op al je andere apparaten worden geinstalleerd. Sinds iOS 7 kun je ook fotostreams delen met anderen, leuk voor bijvoorbeeld vakantiefoto’s. Ook kun je tijdelijk het delen van je locatie uitzetten of een notificatie ontvangen als een vriend in de buurt is of een bepaald gebied verlaat. Muzieknummers en apps die je op de iPhone hebt bewaard, zijn ook beschikbaar op alle andere apparaten. Met iCloud Drive kruipt iCloud in de richting van bestaande opslagdiensten zoals Dropbox en Google Drive, waarmee je al langer documenten kunt uitwisselen. De app is echter niet direct zichtbaar en moet via de instellingen van je toestel aangezet worden. Je kunt met meerdere mensen samen aan een document werken, zoals in Google Drive al langer mogelijk was. Je hoeft nu niet meer je bestanden handmatig over te zetten van bijvoorbeeld je iPhone naar je desktop, want ze worden indien ingeschakeld automatisch in je eigen iCloud opgeslagen. Wachtwoorden en creditcard-gegevens in de iCloud-sleutelhanger worden daarnaast extra goed beveiligd.
In dit dossier lees je welke functies de dienst zoal biedt en op welke manieren je het kunt gebruiken op je iPhone, iPad, Mac en zelfs op een Windows-pc.


Ook wanneer je een bestand bewerkt in bijvoorbeeld Pages, wordt de nieuwste versie van het bestand via iCloud automatisch verzonden naar je desktop-computer. Daarnaast ben je als gebruiker verplicht om een sterk wachtwoord te kiezen, dat bestaat uit minimaal 8 tekens waaronder een cijfer, hoofdletter en kleine letter. Verder synchroniseert iCloud je contacten, e-mail, agenda’s, herinneringen, wachtwoorden, bladwijzers en notities tussen al je iOS-apparaten.
De benodigde app Zoek mijn vrienden is gratis te downloaden uit de App Store en is geschikt voor iPhone en iPad. Recentelijk heeft Apple nog enkele nieuwe beveiligingsmaatregelen geintroduceerd zoals de mogelijkheid tot een extra tussenstap voor het inloggen, die we in onderstaande tip verder toelichten.
Ook verschillende apps uit de App Store maken gebruik van iCloud om instellingen en gegevens te synchroniseren, bijvoorbeeld tussen iOS-en Mac-versies van een app. In iOS 8 is het ook mogelijk om via iMessage je locatie te delen op allerlei manieren, waardoor de losse Zoek mijn vrienden-app minder belangrijk wordt. Esse post pode ser A?til pra sua mA?e, que estA? aprendendo a lidar com esse mundo do smartphone. Se preferir, ligue para o ServiA§o de Atendimento ao Leitor do XD, no telefone 21 2534-4366, de segunda a sexta, das 8h A s 17h.Amazon cloud free instance name
Free iphone backup extractor crack


Comments

 1. 15.03.2016 at 14:13:33


  Contact Microsoft support to get their capacity.

  Author: Olsem_Bagisla
 2. 15.03.2016 at 18:11:29


  And social media links, while controlling user access devices, but.

  Author: 256
 3. 15.03.2016 at 14:48:25


  Into the cloud is difficult because hybrid cloud solutions to develop cloud solutions justCloud Auto Detection is a safe.

  Author: sex_detka