Als je Adsense publisher bent, dan kun je nu ook deelnemen aan Pay Per Action programmas van diverse leveranciers, en dat zonder dat je je iedere keer per product aan moet melden.
Nu zijn de aantal categorien nog beperkt, maar er zitten een aantal mooie produkt aanbiedinen tussen. Ik ben beniewd of het gaat werken voor de zoekmachine optimalisatie van de adverteerende bedrijven.
In ieder geval zullen ze een betere return on investment krijgen, omdat de kosten pas betaald hoeven te worden als de actie inderdaad succesvol afgesloten is..
Als je hier nieuw bent, dan wil je misschien wel automatisch bij blijven via mijn RSS feed. Al deze berichtgeving was nauwelijks kritisch en het nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje via blogs en Facebook.
De aanwezigheid van de stralingsbronnen was niet het enige verschil in de omstandigheden van de Wi-Fi en controlegroep. Tjomlid mailde met de docent van de meiden en kreeg te horen dat er eigenlijk twee keer een dergelijk experiment was uitgevoerd. Iets wat Tjomlid niet vermeldt, maar waaraan ik zelf nog dacht: de schoteltjes zijn helemaal niet goed van elkaar gescheiden, dus is het maar de vraag of je ze als individuele waarnemingen mag beschouwen. Wie zijn eigenlijk die buitenlandse wetenschappers die zo enthousiast waren over dit experiment? Tjomlid achterhaalde in zijn mailwisseling met de Deense docent ook nog de namen van Andrew Goldsworthy, ook een bekende verspreider van angst voor straling, en de Nederlander Niek van ‘t Wout.
Het is vrij helder dat je op grond van dit experiment geen conclusies kunt trekken over (niet-thermische) effecten van Wi-Fi-routers op ontkieming. Dit stuk had ik eerder (25 mei) in een Engelse versie op mijn eigen website geplaatst, nadat ik het stuk van Tjomlid vond en tot mijn verrassing nergens anders een Engelstalig vergelijkbaar stuk aantrof. Pepijn van Erp is vindbaar met Google, windt zich wel eens op over onzin die hij aantreft, wiskundige qua opleiding en sinds maart 2012 bestuurslid van Skepsis. En dan wel trots zijn zeker, als er in het buitenland Nederlandse woorden zijn overgenomen. Je zegt bijv toch ook niet, ik ben vader van een stel gezonde meisjes, maar toch altijd meiden, het is maar in welke context je het gebruikt.
Ik veronderstel (maar ik ben geen neerlandicus) dat meisje geen echt verkleinwoord (meer?) is. Maar dat het weer om zo’n politiek correcte taal-oorlog gaat die er losgebarsten is, had ik niet in de gaten. Wat een enorm geneuzel, van deze schrijver, maar wel goed dat iemand een kanttekening maakt.
Dankzij die vooringenomen meisjes en hun vooringenomen docent en de media die hun wetenschappelijke zaakjes niet op orde hebben maar o zo dol zijn op kinderen die iets grappigs met wetenschap doen.
Tja Weten, als je slechts de door Skepsis vermelde bronnen als het Evangelie beschouwd en blijft aanhalen, maak je jezelf het wel erg bijzonder gemakkelijk.. De meningen hieromtrent zijn nogal verdeeld en we hebben zoals Luc Seton terecht beweert nog lang niet alles in kaart. Tja wat is in de buurt, over welke afstand hebben we bij benadering dan en zou dat nu echt bij half Nederland het geval zijn. Maar aan het experiment zoals boven beschreven in de column hecht ik ook niet al teveel waarde aan. Oh ja, en toch is het een leuk experiment en hebben de leerlingen er vast heel veel van geleerd. We hebben nog lang geen 20 jaar een zo vergaande penetratie van GSM, 3G, WiFi en wat al meer van die zaken. Net zoals we decennia lang ook al met een toename van het aantal kanker patienten te maken hebben, straling zou een oorzakelijke factor mede kunnen zijn, maar daar is wetenschappelijk nog te weinig over bekend, om die redenen zou je het eigenlijk ook niet helemaal kunnen uitsluiten.
Dan blijft pakweg 1,5% procent groei per jaar over, zonder trendbreuk voor de GSM sinds 1993. Opvallend is ook dat er ook altijd naar negatieve zaken gekeken wordt, nooit naar positieve. Je kunt ook een verband proberen te leggen met de toegenomen hoeveelheid radiogolven in de ether sinds Marconi en de toegenomen wereldbevolking.
Er zijn zoveel x-variabelen die ten grondslag liggen aan ongeremde celdeling dat hebben we nog lang niet allemaal in kaart. Natuurlijk, een beetje een overbodige opmerking, maar het is in algemene zin niet verkeerd binnen het kader van onze mogelijkheden om zoveel mogelijk onnodige risicofactoren inzake de gezondheid sterk te verminderen of te elimineren. Even concreter gesteld dan, een zendmast van 60m hoog binnen een straal van 100m van de huizen in de buurt, maar ach, wat maakt het in feite ook allemaal uit.
Nee, zekerheid heb ik niet maar er zijn na erg veel onderzoek geen aanwijzingen dat er wel schade zou zijn. Je zou wel een onderscheid moeten kunnen maken tussen dwangmatig getrol of van mening ergens over verschillen, als je daartoe in staat bent tenminste, hetgeen ik langzamerhand sterk begin te betwijfelen.
De uitspraak van de zendmast voor de deur had ik al enigszins genuanceerd, (nogmaals) 60 m hoog en binnen een straal van 100 m van de huizen in de buurt, of weet je dat nu al niet meer. Eigenlijk schept het op de lange duur (misschien) wel duidelijkheid als de desbetreffende bewoners in de onmiddellijke nabijheid van bovengenoemde zendmast jarenlang medisch gevolgd zouden worden.
Verder ben je zelf ook maar wat speculatief bezig, dat is eigenlijk ook een vorm van zwalken, je weet net zo goed als ik, zoals al eerder vermeld, dat we nog steeds over geen sluitend wetenschappelijk bewijs beschikken dat de straling volstrekt ongevaarlijk is. Ik gaf zelf toch al aan dat je er niet te stellig in kunt zijn en benoemde het tevens maar als een (eventueel) meetellende factor. De angst zit er in ieder geval behoorlijk in onder de bevolking zag ik gisteravond nog op het nieuws.
Je kunt onderzoeken wat je wilt, maar tot nu toe is er geen betrouwbaar onderzoek geweest, dat daadwerkelijk een verband heeft gelegd tussen de straling van UMTS en dergelijke en onaangename dingen.


Het een en ander doet me sterk denken aan de reacties op de eerste stoomtreinen, waar bij men ook bang was voor allerlei schade en waarvan men dacht dat mensen niet tegen de snelheden van deze dingen opgewassen waren. Je zou bijv ook eens aan het roken van sigaretten kunnen denken, daar zag men ook helemaal geen kwaad in, maar daar genereer je ook gezondheidsschade mee op de langere termijn. We weten, wat de straling aangaat, het waarschijnlijk pas echt als we enkele decennia verder zijn, of misschien nog wel eerder. Met pak hem beet 200 miljard reizigerkilometer per jaar en 500 doden is dat 1 dode per 400 miljoen km, dus een kans van ongeveer 1 op 500 om je leven door een verkeersongeluk te beeindigen.
Er zijn massa’s nieuwe rechnologieen (elektrische fietsen, breedbeeld-tv) en nieuwe producten in de supermarkt die ook nog niet zo lang bestaan en waarover men zich ook niet druk maakt. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Een zwevende boekenkast oogt ruim en laat toch al die mooie titels van jouw boekenverzameling zien. Deze zwevende boekenkast is een variatie op een soortgelijke kast ontworpen door architect Gunnar Daan.
Formaat 21 x 13 mm, dit is de maat van het kruisje gemeten zonder het hangoog.Breedte van het kruis 1 mm. Op de laatste foto ziet u een voorbeeld met en gouden gouden ( gourmet ) kettinkje van 1 mm. Bij het aankleden van de kinderkamer komt heel wat kijken, onder andere het kiezen van een mooie en praktische vloer. Bij Carpetright vind je effen tapijt, erg mooi voor een rustige uitstraling in de kinderkamer. Als je je woonkamer op wilt delen of de keuken af wilt schermen van de rest van je huis, is het een goed idee om dit met schuifdeuren te doen. Ja, ik ontvang graag interessante acties en aanbiedingen van partners van Sanoma Media BelgiA«. Ze plaatsten zes schoteltjes met watten waarop ze het zaad hadden uitgestrooid tussen Wi-Fi-routers en zes vergelijkbare schoteltjes als controle in een ander lokaal, maar dan zonder de stralingsbronnen. Kijk maar eens wat een Google zoekopdracht oplevert met de woorden “wifi cress”. De eerste journalist die er eens goed naar keek, was vermoedelijk de Noorse wetenschapsjournalist Gunnar Tjomlid. Als je het verslag van het experiment leest, komt je ook foto’s tegen van de proefopstelling. De eerste keer hadden de routers alleen hun SSID staan uitzenden (het herkenningsignaal van het netwerk). Je kunt eigenlijk zeggen dat we met een N=2 experiment van doen hebben, wat nauwelijks zeggingskracht heeft.
Niet omdat dit vooraf zo was vastgelegd, maar toen was de controlegroep zo’n beetje uitgegroeid. Dat komt waarschijnlijk doordat hun docent ze alleen maar voorzag van studies die ook schadelijke effecten lieten zien.
Die laatste is beleidsmedewerker groen in de gemeente Alphen aan den Rijn en aanstichter van een onderzoek van Universiteit Wageningen naar het vermeende schadelijke effect van mobiele telefonie op bomen. We hebben het ook niet meer over jongetjes, als kinderen een bepaalde leeftijd hebben, dus waarom wel een verkleinwoord gebruiken voor vrouwelijke kinderen?
Ik ben echt geen taalpurist, maar in dit soort gevallen zie ik het nut niet van het gebruik van Engelse woorden.
Het is niet alsof een paar honderd of duizend jaar geleden een groepje mensen om een steen heeft gezeten en de exacte taal die wij nu spreken en schrijven heeft bedacht. Ik ging er van uit dat meisjes en meiden synoniemen zijn die je naar believen kunt gebruiken. Vanwege de Ode-kwartaalbijlage bij NRC Next heb ik mijn abonnement op NRC Next opgezegd, dus die link is nutteloos.
Toch wel netjes van u om Pepijn van Erp hier geen zeikerd te noemen zoals u dat wel doet op Pepijn’s blog.
Zou er geen enkele tuinder zijn die een wifi router in (de buurt van) een kas heeft staan en cirkelvormige effecten waarneemt?
Als je het terugbrengt tot de kern heeft een leraar gewoon geprobeerd een klas iets te leren over wetenschappelijk onderzoek.
Ik heb er een heleboel onderzoek over gelezen en onder de streep is mijn conclusie dat niemand het nog weet. Ook over bijvoorbeeld communicatie, wat er gebeurt als je iets te enthousiast met je resultaten naar buiten komt. Als uw buurman zijn router vlak bij uw bed heeft opgesteld, heeft het weinig zin uw eigen router uit te zetten. Maar goed, dan ga ik aan de welles nietes discussie meedoen en daar heb ik helemaal geen zin in.
Als mijn buurman zijn router vlak bij mijn bed gaat opstellen zal ie ofwel de stroom bij mij vandaan moeten halen ofwel een metertje of 50 verlengsnoer uit moeten rollen en dat zal mij wel opvallen, vermoed ik. Dan moet je daarbij natuurlijk wel rekening houden met een afname van sterfte aan andere ziekten. Bovendien is het relatief maar een heel dun en kwetsbaar schilletje, dat leven op dit planeetje van een tweederangs zonnetje in een derderangs melkwegstelseltje. Als men naar al deze protesten geluisterd zou hebben, zouden we ons nog steeds per postkoets of trekschuit verplaatsen. Als iemand morgen op een of ander blog met een beetje invloed begint over het verband tussen het toenemend aantal electrische fietsen en de toenemende endeldarmkanker dan zijn er overmorgen kamerleden die onderzoek eisen. Ook BonaparteA heeft een groot aanbod van tapijt, zowel laag- als hoogpollige vloerbedekking. Zo kan er in de ene ruimte gezellig gekokkereld of geborreld worden, terwijl iemand in de andere ruimte rustig kan studeren of tv kan kijken.


De hele tijd gaven ze de schoteltjes netjes water en na dertien dagen besloten ze de tuinkers af te knippen en te drogen.
Zijn uitgebreide blog hierover (van 19 mei, met latere aanvullingen) laat zien dat er heel wat op het experiment is aan te merken en dat de wetenschappers die er zo enthousiast over zijn, bekende verspreiders van stralingsangst zijn.
Daarop valt te zien dat in de Wi-Fi-groep ook een aantal laptops dicht op de bordjes stond. Het is niet onwaarschijnlijk dat dit een (lokaal) effect had op de luchtstroom en temperatuur rondom die bordjes en dat kan zeer goed van invloed zijn geweest op de ontkieming. Probleem hiermee is dat een verschil in temperatuur van slechts een paar graden al een vertraging van de groei (en ontkieming) van tuinkers kan betekenen.
Deze studies zijn echter bijna allemaal aan de dubieuze kant en meestal van wetenschappers, die door hun collega’s niet meer serieus worden genomen.
Dat is echter iemand die bij zowat alle ziektes van de moderne tijd een beschuldigende vinger richting stralingsbronnen heeft gewezen.
Zo gaat het nu ook, net als evolutie in de natuur een continu proces is is taalontwikkeling dat ook. De natuur is een heel complex samenspel en het kan heel goed, wat mij betreft, dat er niets aan de hand is. In de tweede plaats zijn er tal van bekende risico’s waar men in het geheel niet aan tilt. De omslagen van de voorste boeken zijn in zicht en dat geeft ook nog een decoratieve aanblik. Natuurlijke materialen hebben andere eigenschappen dan tapijt gemaakt van synthetische materialen.
Kidzlifestyle.nl raadt tapijt namelijk af voor kinderen met allergieA«n, omdat er veel stof in het tapijt blijft zitten. Het is natuurlijk leuk voor de meiden dat ze een prijs wonnen met hun onderzoek, maar het is minder fraai dat het zo wordt misbruikt door deze pseudowetenschappers.
Als er zo’n temperatuursverschil was door de plaatsing van de laptops, dan is het niet onwaarschijnlijk dat de Wi-Fi groep net zo ver had kunnen uitgroeien als ze maar een paar dagen langer hadden gewacht.
Voor een verklaring hoe elektromagnetische straling invloed zou kunnen hebben (op een licht opwarmingseffect na), geven ze maar een bronvermelding: een rapport van Thomas Gronborg, die op zijn beurt weer erg leunt op de ideeen van Olle Johansson (zie verderop). Leuk experiment, enthousiast uitgevoerd en op het niveau van brugklasleerlingen ook prima gedaan. Een dect die alleen zendt als er iets te zenden valt en de WiFi ‘s nachts uit als ik hem toch niet gebruik.
Maar zo lang u mij niet met echt wetenschappelijk bewijs kunt aantonen dat al die straling volstrekt ongevaarlijk is voor mij en voor alles wat om mij heen groeit en bloeit ben ik zo vrij om mijn eigen plan te trekken. Je zou dus beter alleen naar de gemiddelde levensverwachting in totaliteit kunnen kijken, of misschien nog beter naar het aantal kwaliteitsjaren per mens.
Als het je gelukt is, heb je echt een prachtexemplaar in huis waar menigeen jaloers op zal zijn. Maar ze waren waarschijnlijk alleen op zoek naar bevestiging van het idee dat ze vooraf hadden van het effect van straling. Alleen natuurlijk geen echt wetenschappelijk onderzoek, hetgeen uitstekend door Gunnar Tjornlid wordt aangetoond. Dan heb ik zo’n idee dat van de bewering dat het aantal kankergevallen groeit plus de veronderstelling dat dat heel heel heel misschien veroorzaakt wordt door straling, wel heel weinig overblijft.
Het is aan te raden om een tapijtstaal te vragen, zo kun je thuis kijken of het bij de rest van de baby- of kinderkamer past. Voor nog extra tips voor het maken van een schuifdeur kun je het dossier schuifdeuren uit een hele oude 101 woonideeA«n gebruiken.
Als je het rapportje leest, is er duidelijk sprake van bias, een vooringenomenheid in de richting van een specifieke uitkomst, nl. Zij deed ook het uiterst dubieuze onderzoek naar het effect van GSM-straling op mieren, dat ik eerder op klopdatwel besprak: Mieren gestoord door GSM?
Laten we hopen dat het hun overduidelijke interesse in het doen van onderzoekjes niet zal wegnemen.
Ouderwetse woorden verdwijnen met regelmaat uit het reguliere gebruik, maar zijn daardoor nog niet fout.
En voor degenen die meer aan ervaring en gevoel hechten dan aan wetenschap de volgende vraag: waar blijven alle berichten van mensen die kamerplanten hebben die in de buurt van een wifi router staan (en dat is half Nederland vermoed ik), en die het is opgevallen dat de planten opeens op mysterieuze wijze misvormd worden of doodgaan? Hij is een beetje moeilijk leesbaar hier en daar maar je kunt er serieus nog iets aan hebben! De Deense nationale omroep plaatste op haar site op 16 mei een bericht hierover waarin ook de belangstelling van buitenlandse wetenschappers werd vermeld voor dit opmerkelijke resultaat van zo’n simpel proefje. Vanwege alle problemen die aan dit onderzoek kleven, kan het juist als een mooi voorbeeld dienen. Normaal gesproken mag ik me verheugen op iets van 20 bezoekers per dag, nu waren er dat op een dag meer dan 19.000!
Maar de docent is dan weer heel open in zijn reactie dat er gerommeld is met het onderzoek.
Samen met die filmpje en het boodschappenlijstje lukt het iedereen om schuifdeuren te maken. Taal is in beweging, je kunt je er maar beter bij neerleggen in plaats van je er druk om maken.Make clouds your room rates
Intex cloud fx my smart price royce


Comments

 1. 05.12.2013 at 23:30:42


  That they don't count anything that you store on Google docs out.

  Author: BAKILI_QAQAS
 2. 05.12.2013 at 12:14:30


  You determine if cloud storage is right for you plans are also very budget and you.

  Author: AtlantiS
 3. 05.12.2013 at 20:43:15


  For shit, don't mind paying for shit, and will.

  Author: DUBLYOR