A crescut in Glasgow (Montana) iar la varsta de 10 ani, dupa ce tatal lui a murit intr-un accident, s-a mutat cu mama lui in California. Fiercely independent, Prager's opinions, intellect, and integrity have influenced millions of lives through books, lectures, and broadcasts.
Facand o pasiune pt dezvoltatea corpului inca din liceu la 17 ani se inscrie la o sala de gimnastica in Oakland, unde a dezvoltat o constructie herculeana. Facand o pasiune pt dezvoltatea corpului inca din liceu la 17 ani se inscrie la o sala de gimnastica in Oakland, unde a dezvoltat o constructie herculeana.


Dupa terminarea liceului se inroleaza in armata pt ultima parte al celui de-al doilea razboi mondial unde isi serveste patria in Pacific. La intoarcerea din armata urmeaza calea actoriei iar in 1954 primeste primul sau rol in musicalul Athena. In 1957 interpreteaza rolul principal in Le fatiche di Ercole (Hercule), filmarile avand loc in Italia.
Ultimii 20 de ani i-a petrecut in Valley Center (California), traind la o ferma cumparata din economii alaturi de cea de-a doua sotie, Aline, pana la moartea aceasteia in 1989.


Make more money com
Attraction power gemstones xist