Csak es kizarolag a szineszek miatt biztos meg fogom nezni ezt a filmet, de persze ez jo sokara lesz, es azt hiszem a tinifilmek kozertheto nyelvezete miatt beprobalom majd felirat nelkul is. Az is jo megkozelites, amit te mondasz, csak a trailer milyensege miatt nem gondoltam meg erre komolyabban.
A Media-Addict.hu egy szorakoztato portal, ahol sorozatokrol, tevemusorokrol, filmekrol, zenerol es konyvekrol olvashatsz hireket, erdekessegeket es kritikakat. Though we may be loathe to admit it, many of us modern ladies are all too guilty of the social crime explored in Stein’s latest teen expose.
GBF – azaz Gay Best Friend, ami a meno tinilanyok legfobb tartozeka, a film szerint legalabbis mindenkepp.
Mindenesetre a produkcionak nehez dolga volt a forgatashoz szukseges penz megteremtesehez, a szineszek is szinte ingyen vallaltak, sot, egyikuk ki is twittelte, hogy a sajat ruhait hordta a jelenetek alatt. Persze, a legtobb embernek ezek a nevek semmit sem mondanak, de az olyan megrogzott sorozatrajongoknak, mint en, o, ez maga a mennyei manna!


Mindenesetre azt mar az alabbi behind the scenes video, a trailer, es maga az alaptortenet is egyertelmuve teszi, hogy sok jot ne varjak ettol az alkotastol. Ugyhogy szerintem itt a film nem egy altalanos felfogasra epul, hanem inkabb egyes lanyok heppjere, ami egyre tobb helyen fellelheto. Nemreg mutattak be a fesztivalon, szoval szerintem mahoz egy evre mar lesz valahol release. The album features the songs from the film by artists including Dragonette, Veva, Morganpage feat.
A producer, Darren Stein, aki mar tobb tinifilmet elkeszitett, vegul online adomanygyujtesbe fogott, ahol a film befejezesere gyujtottek.
Oke, alairom, rengeteget javult a melegek helyzete az utobbi evek soran, de azert az alapotletnek, hogy a melegsegtol valaki meno legyen… anyam, borogass. Willet) is outted, he finds himself cast as the hottest new teen-girl accessory: the Gay Best Friend.


Hop on this bandwagon immediately or doom yourself to the perpetual fomo that goes hand-in-hand with understanding nothing your friends are talking about. Vegul osszejott bo 11 ezer dollar, es ennyi elvileg eleg volt ahhoz, hogy a Triberica Filmfesztivalon bemutathassak. Bar imadom hagyomanyos love storykat is, amikor a jopasiert kuzdenek, de nem art egy kis valtozatossag.
The comedy premiered at this year’s Tribeca Film Festival and will be released in select theaters and on VOD on January 17, 2014 by Vertical Entertainment.Upwelling jars
Online money earning ways quotes
Get inspired with joyce
Earn more money short time notice