10 interesting facts about theodore roosevelt, Read 10 interesting facts about theodore roosevelt, the 26th president and the 8th republican president of the united states.. 10 facts about theodore roosevelt – fun and interesting, Short about theodore roosevelt. 10 little-known facts about president theodore roosevelt, Theodore roosevelt was one of most dynamic presidents in white house history, and on the occasion of his 156 th birthday, here are 10 fascinating facts about the 26th. Anthony Robbins is 'een toonaangevende expert op het gebied van de psychologie van Peak Performance en menselijke gedrag. Ik coach en inspireer mensen om om bewuster en gezonder te gaan leven met als resultaat gezond(er) oud worden. Ik ben heel blij en dankbaar om dit samen met jou en die andere 4998 mensen meegemaakt te hebben! In mijn manier van werken combineer ik oosterse wijsheden met moderne wetenschap en gevoel. Omdat aan deze liedjes een A voor mij positieve emotie is gekoppeld!Vooraf zag ik best wel op tegen 50 uur seminar verspreid over 4 dagen. Ik kan je vertellen het volhouden hiervan was een peulenschil vergeleken bij een halve marathon die ik jaren terug heb gelopen.
Ik weet nu ook waardoor dit komt.A  Peak State en Ulimate Success Formula!Het ExCel Centre in London is de jaarbeurs van Utrecht maar dan tig keer groter. Je komt in de a€?mooda€? want probeer maar eens ernstig of chagrijnig te blijven als iedereen om je heen oprecht vrolijk is! Door elkaar High Fives te geven, opzwepende muziek te laten horen en je laten roepen dat je het kan. Wat is het idee hierachter?Peak StateMensen schakelen gedurende de dag tussen verschillende mentale gemoedstoestanden (a state) - boos, A veroordelend, gelukkig etc. Wat belangrijk is, is om die gemoedstoestanden te herkennen en ze te ontdoen van alles wat contraproductief of negatief is.


Als je dit kan, ga je uitblinken omdat "topprestaties voortkomen uit een Peak State." Een volgende stap is dat emotie gecreA«erd wordt door beweging. En als laatste zorg ook dat je in positieve woorden spreekt en niet in negatieve termen.Als ik nu terug kijk op mijn halve marathon, kan ik je vertellen dat ik toen niet in een Peak State verkeerde.
Aan de start van de marathon kon ik eigenlijk alleen maar denken aan a€?ik hoop dat het gaat lukkena€? en a€?ik heb niet genoeg getrainda€? en a€? als het maar niet gaat regenen (het was koud en guur destijds)a€? en a€?de andere deelnemers zien er veel beter uit dan ika€?.
Ik heb meerdere malen op het punt gestaan om te stoppen en de laatste 3 kma€™s moesten uit mijn tenen komen! De aanmoedigingen langs de kant.Maar als ik nu aan de start had gestaan en in aanloop met een opgeheven hoofd en tegen mezelf had gezegd a€?Je kan het, je hebt er hard voor getraind en weet je alles waar jij aan begint weet je tot een goed einde te brengena€? dan had mij dat in een hele andere Mood of State gebracht. Dan had ik met borst vooruit gestaan en trost op me heen kijkend in de trend van a€?hier ben IK en Ik ga het halena€? De energie die hiermee gepaard gaat, had me zeker sneller en makkelijker over de finish gebracht.De Peak State op de eerste avond heeft mij geholpen om zonder enige aarzeling over de hete kolen te lopen!Unleash The Power Within A Unleash the Power Within draait om het doorbreken van beperkende patronen.
Patronen die je er van weerhouden om dat te doen wat je van binnenuit het liefste wilt doen en daar ook actie op gaat ondernemen. De bekendste zijn de angst dat we niet goed genoeg zijn en de angst dat er niet van ons gehouden wordt. Deze angst beA?nvloed ons denken, ons taalgebruik en de manier waarop we ons lichaam in communicatie gebruiken. Wil je verder komen in het leven, op wat voor manier dan ook, moet je weten waar je naar toe wilt en actie ondernemen om dit te bereiken. Of het nu gaat om je werk, relatie, vriendschap, sport, het huis waar je in wilt wonen, je gezondheid. Het maakt niet uit.A  Wat Tonny Robbins doet, is je laten zien, ervaren en ondergaan dat jezelf je eigen toekomst maakt.
Als je in het leven verder wilt komen, moet je voor je zien wat je wil en niet kijken naar wat je niet hebt of wat er is gebeurd. Als je niet weet wat je wilt, kan je geen koers uitzetten, ben je stuurloos en doe je de dingen uit gewoonte of je weet eigenlijk niet eens waarom je het doet.


Tony Robbins schat in dat maar weinig mensen absolute duidelijkheid hebben over hun doelen. De meeste van ons zijn gevangen in het leven van hun leven in plaats van het ontwerpen van je eigen leven. Als je niet weet wat je wilt, kan je nooit je ongelooflijk potentieel vervullen.Zie dat wat je wilt bereiken ook voor je, visualiseer het, maak er zoa€™n helder en expliciet mogelijk beeld van. Hoe beter je voor je ziet en kan omschrijven wat je wilt des meer kracht en energie er vrij komt om dit te realiseren en des te makkelijker het wordt het om actie te ondernemen. En als je a€™s ochtend wakker wordt, wordt A je met een gevoel van opwinding en passie wakker. Brainstorm, denk a€?Out of the Boxa€?A  schrijf alles op wat er in je opkomt, hoe gek het ook is. Onderstreep nu vijf acties die je gaat uitvoerenIn dit proces van actie ondernemen is het slim om om je heen te kijken naar mensen van wie je kan leren.
Dit kan van alles zijn, zolang het je in staat stelt om vast te stellen of je op koers ligt. In het behalen van je doel moet je in staat zijn om te beoordelen of wat je doet ook werkt.
If It Isna€™t Working, Try Something ElseAls wat je doet niet werkt, dan moet je iets anders doen. Het heeft geen zin om opnieuw en opnieuw hetzelfde te doen in de hoop dat de uitkomst dan anders wordt. Ga ervoor, en geef nooit op!"De waarheid van de zaak is dat er niets is wat je niet kan bereiken als je : (1) Duidelijk bepaalt wat je wilt bereiken en absoluut toegewijd bent om dit te bereiken, (2) je bereid bent om massaal actie te ondernemen, (3) je openstaat voor wat wel werkt en wat niet, en (4) je aanpassingen in je aanpak doorvoert totdat je bereikt wat je wilt.How to earn money quick at home
Tony robbins success story of
How to earn money fast 11 year olds kissing