Slideshare uses cookies to improve functionality and performance, and to provide you with relevant advertising. Clipping is a handy way to collect and organize the most important slides from a presentation.
U moet direct persoonlijk contact opnemen met het Vietnamese consulaat als u het visum voor Vietnam wilt krijgen bij het Vietnamese consulaat. Reizigers moeten een aanvraag indienen voor een inreisvisum voor Vietnam als ze Vietnam willen binnengaan om te reizen. In principe is het visum voor Vietnam niet vereist als u voor doorvoer een paar uur op de luchthavens van Vietnam verblijft in transit volgens de instructies van de agenten op de luchthavens van Vietnam. Er zijn 2 manieren om uw visum voor Vietnam aan te vragen om een visum voor Vietnam te krijgen.


Wij verzorgen een visum voor Vietnam bij aankomst op de luchthaven van Vietnam en de foto voor het visum voor Vietnam hier verwijzen we naar de foto bevestigd aan het formulier dat u moet invullen wanneer u aankomt op de luchthaven van Vietnam. Formulier voor visum voor Vietnam hier verwijzen we naar formulieren die u moet invullen voor het krijgen van uw visum bij aankomst op de luchthaven. Type D visum voor Vietnam wordt verleend aan buitenlanders die Vietnam binnengaan zonder uitnodiging van een instelling, organisatie of persoon.  Visa met de markering D zijn geldig voor 15 dagen, andere visa zijn geldig voor 30 dagen of meer. U ziet de landing visum balie voor de immigratie-lijn bij aankomst op luchthavens van Vietnam. Incomplete documentation or neglect to include a document or to fill out the forms correctly may delay the processing time or the documents being returned to applicant at cost.* Processing of an application may be delayed, if prior agreement by Algerian authorities is required. Furthermore, the Embassy reserves the right to request additional documentation from any applicant.


It is not the responsibility of the Embassy if there is any delay in the processing of the visa application.* Applicants should make travel arrangements to Algeria based on the date of entry indicated on their visa. Applicants should not arrive in Algeria before that date; they will not be allowed to enter. In case of change in travel plans, applicants must apply for a new visa.All Nationals of foreign countries not included in the following table require a visa to enter Algeria.



Best knife survival knife joe
Erectile dysfunction and premature ejaculation together 2014