Welke auto’s hebben een distributieketting en welke auto’s hebben een distributieriem? Dit klopt niet helemaal,er zijn genoeg merken waarbij het langer is dan 5 jaar of km stand.
Goedeavond, ik heb een ford focus 1.8-16v uit 1999 met 221000 km heeft deze auto een riem of distributieketting? Ik sta op het punt om een Golf V, Variant, 1.9 TDI uit februari 2010 te kopen maar kan niet vinden of ie een distributieriem of -ketting heeft. Ik wil een Volvo XC90 uit 2003 of 2004 kopen weet u of al deze types een distributie riem hebben.
Heeft een Citroen C5 Tourer, 2.0 103KW Dynamique (bouwjaar 2009), benzinemoter + handgeschakeld, een distributieriem of een -ketting?


Snel uw tweedehands auto verkopen?Vul uw kenteken in en binnen drie minuten staat uw auto online! B-Max occasions, C-Max occasions, Fiesta occasions, Focus occasions, Ka occasions, Mondeo occasions, S-max occasions. De Ford Ka komt van de eerste eigenaar en is altijd netjes onderhouden, bij de laatste beurt ook de distributieriem vervangen.Incl.
AutoVlietman te Goes is een universeel Bovag autobedrijf waar u ruime keuze heeft uit nette voor u geselecteerde occasions.
Dit omdat er 1 garage was die zei dat de auto een ketting had en deze niet vervangen behoefde te worden maar ik kan nergens vinden dat er XC90 zijn die een ketting hebben.
Lichtmetalen velgen, Climate control, Elektrisch verstelbare buitenspiegels & elektrisch bedienbare ramen aan de voorzijde.


Omdat een distributieketting van staal is en meer weegt kost het de motor ook meer energie om hem in beweging te krijgen. Voor de fabrikanten is een distributieriem goedkoper te fabriceren en garages kunnen er beter op verdienen.
Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt U contact opnemen met de adverteerder.Senior first aid course perth wa 2014
Best books of all time newsweek wiki