Esther en jerry hicks vraag en het wordt gegeven synoniem,good thoughts on life and success rate,how to become a millionaire within 10 years old,happy thinking of you songs online - .

Author: admin, 13.09.2015. Category: Positive Phrases About Life

Centraal in dit boek staat de gedachte dat het oneindige en overvloedige Universum vooral luistert naar de emotionele lading van onze geheime of uitgesproken wensen. Elke dvd begint met een lezing van Abraham, over de kracht van vibratie, hoe je je leven creëert en hoe je met de stroom mee kunt gaan. Met gratis 4-delige stickerset ter waarde van € 1,80 bij bestelling van deel I en deel II samen.
Als ik uiterlijk 23 april 2010 voor minimaal 15 euro bestel, betaal ik geen verzendkosten. Ik begrijp dat ik een rekening krijg voor het totaalbedrag plus eventuele verzendkosten, die ik direct bij ontvangst van de producten betaal.
Onderstaand formulier geheel invullen - de met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden. Wil je ook de bijpassende set van 4 stickers (formaat 5x7,5cm) toevoegen aan je bestelling? De bron van de jeugd bestaat: je persoonlijkheid, je gaven, de creativiteit die je ontplooit in je eigen leven en in dat van degenen van wie je houdt.


Luisterend naar de vibratie van onze emotie kan het Universum niet anders dan het gevraagde schenken, mits wij die stroom niet hinderen. De leringen van Abraham verschijnen in Nederland op dvd onder de titel Vraag en het is gegeven. Als ik deel I en II samen bestel krijg ik korting op het totaalbedrag én de stickerset cadeau. De normale verzendkosten zijn EUR 2,00 binnen Nederland, in de EU geldt een bijdrage van EUR 4,00 en buiten de EUR 10,00. Ik begrijp ook dat mijn bestelling onder de volgende garantie valt: als ik om wat voor reden dan ook niet tevreden ben, mag ik de gesealde dvd binnen 10 dagen terugsturen en ontvang ik het gehele aankoopbedrag onmiddelijk retour. Voor verzending buiten Nederland vragen wij vooruitbetaling en zijn de verzendkosten hoger.
Ook jij bent voorgekomen uit de niet-fysieke dimensie, en eigenlijk verschillen we niet zoveel van elkaar. En hoe je die stroom kunt toelaten, wordt met tal van voorbeelden en oefeningen duidelijk gemaakt.


Abraham helpt ons om grip te krijgen op de perceptie van tijd, de tijd langzamer te laten gaan en om vandaag door morgen heen te lopen. Wij en alles komen van deze vibratie om daarna te gaan naar de wereld van dingen, lichamen, gedachten en ego's. Met het achterlaten van de Bron-energie, aanvaardden wij onze hele wereld van problemen, ziekten, tekorten en angsten. De leringen van Abraham zijn gericht op het in alle opzichten terugkeren naar die Bron waar alles uit voortkomt en waar alles ook naar terugkeert.How do i invest 3000 dollars
Home health and safety inspection


Comments to «Esther en jerry hicks vraag en het wordt gegeven synoniem»

  1. Aftaritetka writes:
    The estate (less 15%) when we regularly use while.
  2. ulviyye writes:
    And focus on those behaviors that people.