Een non-stop programma met live optredens, entertainment, muziek, kijken, dansen en meezingen. Wil je iets vragen of meer informatie?Dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Sta je op een van bovenstaande foto's en wil je dat deze foto door ons wordt verwijderd?Vermeld dat ons hier per omgaande. Al onze craft-artikelen worden door ons zelf direct uit Schotland naar 's-Gravendeel geimporteerd.
Tartan Lassie wordt door The Strathmore Woollen Company in Schotlandexclusief geweven voor The World of Scotland- craft-shop & Highland House - in 's-Gravendeel. Tijdens TARTAN DAY nederland op 5 april 2009werd de Tartan Lassie voor het eerst gepresenteerd.
Grote dames, kleine dames, meisjes enook heel kleine meisjes lieten het publiek zien hoe je in verschillende modellen deze vrolijke tartan stijlvol kan dragen.


Wil je informatie over Tartan Lassie zoals prijzen en kilten of andere vragen?Je bent van harte welkom in de craft-shop in 's-Gravendeel.Maar je kan ons ook bellen of e-mailen.
Voor het vervoer hebben wij een degelijke transportbox en transporthoes voor je klaarliggen.
De artikelen zijn veelal hand-made en ambachtelijk in Schotland vervaardigd.Onze craft is uniek, leuk, mooi, praktisch en natuurlijk altijd origineel Schots!Voor jezelf of om cadeau te geven. De complete dag zou plaatsvinden bij Paviljoen Puur en ze vroegen zich af of wij de foto’s wilden maken. Jaap en Craig hadden namelijk een bewegwijzeringsbord gemaakt en wilden hem zelf in elkaar zetten.
En Janita (Blanken van de Berg) deed de ceremonie deels in het Engels en deels in het Nederlands.
Nadat we de fotoshoot hadden gedaan en er meerdere speeches in het Nederlands en Schots waren geweest, was het tijd voor een fijne barbecue.


Terwijl alle gasten lekker genoten van een hapje en een drankje maakten wij een aantal overzichten. Het was helemaal niet de bedoeling geweest, maar omdat de locatie schapenvachten had neergelegd, er 5 schapen in een nabijgelegen veld ontsnapt waren en er veel gebruik gemaakt was van wol en vilt kwam dit thema stiekem terug. We waren sowieso al heel erg blij dat we eindelijk een complete dag, met ceremonie en alles er op en er aan gingen meemaken bij Paviljoen Puur. Combineer dit met de traditionele tartan van de McNeill family (de Schotse ruit in blauw en geel), twee lieve trouwende mannen, internationale gasten en een heerlijke locatie en je hebt een unieke trouwdag!Reverse type 2 diabetes with weight loss diet
Can veganism cure diabetes yahoo


Comments

  1. GULESCI_QAQASH

    Straightforward food plan to observe dieters also start out by avoiding what might.

    06.01.2015

  2. miss_x

    The physique, so when you having hassle losing a few anyone will love.

    06.01.2015