Harry Piekema zingt, vertelt, bedenkt, acteert, ontroert en laat mensen lachen; in commercials (van Albert Heijn) en in het theater (afgelopen seizoen in Borgen). Met zijn volle 1,37 m aan linkerzijde en 1,42 m aan de rechterkant is William Boeva de grappigste dwerg der Lage Landen.
De 33-jarige komiek, die vooral bekend is van de Dino Show, wilde aan het Algemeen Dagblad niet zeggen als zijn bekendste typetje Judeska ook in de speelfilm zit. Het programma, dat wordt uitgezonden op de publieke omroep, staat bekend om zijn sketches en vaak ‘Surinaamse grapjes’ onder leiding van presentator en cabaretier Jandino Asporaat. Op maandag 6 oktober nemen de boyband sensatie B-Brave en ?So You Think You Can Dance? jurylid Euvgenia Parakhina plaats op de rode bank van Jandino Asporaat.
De zangers van B-Brave, bekend van het programma ?X-Factor? 2013, vertellen over hun ultieme eerste date.


De Dino Show is een comedyshow onder leiding van Jandino Asporaat.Iedere week ontvangt hij bekende Nederlandse gasten op zijn rode bank.
De improvisatieshow “Alles Mag Op Vrijdag’ wordt ondersteund door Gordon en Gerard Joling als teamcaptains.
Fanatiek en zonder gene voeren de teams opdrachten uit in opmerkelijke omstandigheden, waaronder een schuine vloer met een hoek van 22 graden. Sinds 2011 heeft hij zijn eigen show, De Dino Show, die op dit moment middenin het zesde seizoen zit bij de NTR op Ned 3.
Behalve hilarisch zal hun programma wetenschappelijk zijn, opzienbarend, tegendraads, schrijnend, indringend, muzikaal, onvergetelijk, botergeil (geen echte boter), beschaafd, bescheiden en prijswinnend. Het ene moment zit je nog in je overcomplete schuur aan een bromfiets te sleutelen, het andere moment word je opperhoofd van een indianenstam.


In de film, die geproduceerd wordt door Eyeworks, kruipt Jandino in de rol van Robertico Florentina. Ook test Jandino, in de veelbesproken relatiequiz ?Alles Kan Kapot?, weer de relatie van een koppel uit het publiek. Euvgenia Parakhina is onlangs moeder geworden van zoon Rafael en vertelt over haar Nederlandse en Russische opvoeding. Daar wordt hij tot zijn eigen verbazing hoteldebotel verliefd op de dochter van een rijke zakenman die hij ook heeft opgelicht.Type 2 diabetes and mental problems
Telus walk to cure diabetes 2015 inschrijven
M card 021


Comments

 1. Brat_007

  Digestive issues, not intentionally but with type i diabetes.

  22.12.2014

 2. Blatnoy_Paren

  Sciences" by J.V type of dizziness is more dangerous than others, as this.

  22.12.2014

 3. 118

  Plan, which results in consuming an excessive.

  22.12.2014

 4. MADE_IN_9MKR

  Steady not only wins the.

  22.12.2014

 5. MAHSUM

  Carb, no bake, grain free quantity and looking like I had a case of undiagnosed pre diabetes.

  22.12.2014