Sommige noemen Battlefield 4 op dit moment 'een drama', wij noemen het op dit moment 'het vervolg op Battlefield 3'. Ik kan me er iets bij voorstellen, dat als Stan er steeds een prijs aan verbindt, dat er niet zo vaak een nieuwe quiz-vraag geplaatst wordt ?Zou redelijk in de kosten gaan lopen denk ?Stan: een nieuwe Quizvraag ( we leren wat over paddenstoelen ) mag ook best zonder een daaraan verbonden prijs he ?
Onkruid bestaand niet, het is slechts ongewenste vegetatie en het verschil tussen een bloem en een onkruid is een oordeel. Ja zo gaat dat, zo type je 2 of soms 3 verhaaltjes op een dag, en dan sla je zomaar een paar dagen over. Ja het komt steeds dichterbij, morgen is het dan zo ver, ik hoop maar dat ik een beetje kan slapen tis ook zo spannend allemaal, hebben jullie er geen last van?
Ja ons verbruik, altijd te veel eigenlijk maar ja met 4 volwassen mensen onder 1 dak die elke dag douchen of in bad gaan, iedereen z'n eigen computer, televisie, radio heeft ja dan verbruik je wel wat energie inderdaad. Kweet niet of jullie deze al kennen maar ik vindt hem wel mooi, je kan zien welke vliegtuigen er over ons heen vliegen, het is bijna in realtime heeft een vertraging van 30 seconden. Cadeautjes, ja die krijgen we allemaal best graag natuurlijk, tenminste dat vermoeden heb ik wel. Goede morgen lieve mensen,Ja inderdaad een nieuwe dag, en wat die kansen betreft die moeten we dan maar proberen te benutten toch?
Ja zo zie je maar weer eens, ben ik een beetje door lijst met Weblogs aan het zoeken kom ik ineens m'n eigen eerder gemaakte Weblog tegen. Jazeker iets wat ik graag doe, zelf koken, hoewel mijn vrouwtje ook bijzonder lekker en goed kan koken hoor! Het zonnetje schijnt dus de achterdeur kan weer eens open, hondjes lekker in de tuin en de kipjes uit hun ren.
Ja zoals ik boven al aan geef, je zal maar vallen en dan nog wel met je fiets, en dat ook nog eens terwijl je net van de dokter vandaan komt! Zo dan gaan we maar eens beginnen met deze Weblog, ik wist wel dat het er was maar had nog geen idee over hoe ik het zo gaan gebruiken. Dice zegt zelf dat het oplossen van de problemen prioriteit nummer 1 is en dat ze er alles aan doen om iedereen de best mogelijke Battlefield-ervaring te bieden.


Maar wie weet hebben jullie dat ook wel eens dat je gewoon niets weet te typen, dat je hoofd wel vol zit met verhalen maar dat ze er niet uit willen (of dat ze gewoon te persoonlijk zijn)want dat kan natuurlijk ook.
Goed zo dat hoor ik graag Geen idee hoe het weer bij jullie is maar hier is het wat druilerig, niet echt weer waarvan je super vrolijk wordt zeg maar, we zullen het er mee moeten doen dat is nog al simpel.Ik ga zo eerst even om mijn nieuwe doos met medicijnen, want mijn voorraadje is op, en ik moet zeggen dat ze wel helpen gelukkig, en nog een plus . De medicijnen welke ik heb gehad tegen die pijn werken redelijk alleen krijg ik er weer enorme uitslag van en dat ook nog eens in mijn gezicht, ziet er niet uit allemaal van de rode vlekken.
Nu is het wel zo dat als je een cadeau krijgt je meestal niet weet wat het is want het is de bedoeling dat het een verrassing is. Nou ik moet zeggen dat ik dankzij die medicijnen die ik nu slik tegen de pijn aan m'n ribben best redelijk geslapen heb, en dat is ook wel weer eens lekker hoor, het zijn elke keer maar een paar uurtjes maar elk uur is er weer 1 toch?Terwijl ik dit zit te typen, krijg ik elke keer een kopje op mijn schoot gelegd van Jessie onze jongste Toller, ze wilt erg graag aandacht en die krijgt ze ook meer dan voldoende, alleen bij mij  weet ze dat ik niet goed tegen die blik kan zo van heej baasjuh ik ben toch jou allerliefste Jessie toch? Op 03 Februari 2004 heb ik hem aangemaakt, ik kwam er nu wel achter dat ik in die tijd emotioneel ook wel wat in de put zat zeg maar. We zijn in Oktober met de zaak naar Het Spennekot geweest , het was een gezellige en leerzame middag en avond mag ik wel zeggen.
Ik ging omdat ik mijzelf al een aantal dagen flink lamlendig voelde, koud, keelpijn, hoesten, het bekende griep gevoel zeg maar. Simpel om de redenen dat er anders straks zulke makkelijke of loei moeilijke foto's komen en ik zeker in de maanden dat je nog weinig tot niets buiten te zoeken hebt je wel wat met de moestuin wil laten bezig zijn. Maar deze morgen MOET ik gewoon even wat neerzeten hier, het is inmiddels vrijdag, en zit alweer bijna 3 weken thuis na mijn valpartij met de fiets. Je doet je ogen open, hoort de wind en de regen tegen en langs het raam en denkt dan van het is toch wel erg lekker onder de dekentjes, maar ja er is er 1 die wel moet gaan zeilen vandaag, dus bed uit, en de (zon)dag is weer begonnen.
Nu het bleek ook inderdaad een zware griep te zijn, dus ik moets het maar even goed uitzieken thuis in bed of lekker tegen de verwarming.
Jazeker want met 2 volwassen jongens in huis die 3 dagen voor je verjaardag komen vragen wat ik nu toch zou willen hebben voor mijn verjaardag wordt het wat lastig om nog aan een cadeau te komen, en om nu weer met een 6 pak Duvel aan te komen wordt ook zo saai. We eten en drinken wat en dan is het tijd om op te stappen, de trailer wordt achter de auto gehangen, de lichten worden gecrontroleerd en oke bevonden, alles is weer voor elkaar dus rijden maar. Maar nu had ik een wens, jazeker ik wist iets te verzinnen, mijn accuboormachine had de geest gegeven en dat is toch best lastig hoor als zo'n apparaat kapot is want je pakt er best vaak naar.


Ik dus weer naar buiten om met m'n fiets naar huis te rijden, alleen bij het opstappen ging het niet helemaal goed want ik gleed met mijn linker voet van het pendaal terwijl mijn rechter been al bezig was om over de stang te zwaaien! Het kost op dit moment spelers erg veel moeite om het digitale slagveld te betreden.  Crashes, bugs en connecties die uitvallen verpesten het potentiele plezier dat het spel kan opleveren. Dus een nieuwe accutol dat zou ik wel heel fijn vinden, maar ja die dingen geven ze ook weer niet weg zeg maar. Ik ga nog maar eens een bakje inschenken, en een boterhammetje maken, misschien wel voor mijzelf  Een fijne morgen allemaal. Je kan meedoen door je inzending per bp voor 29 januari 2014 naar mij te sturen.Door middel van loting haal ik uit de inzenders met het juiste antwoord een winnaar en die kan of wat broed van een paddenstoelensoort krijgen of wat tuinzaden welke in mijn bezit zijn. En ik zwaai nog even als ze het pleintje af rijden en ga maar eens koffie zetten, heb gisteren leuke en mooie  cadeau's gehad dus ga die nog maar eens bekijken ook een leuke bezigheid. Maar Marc (mijn oudste zoon) wist wel raad, ik kruip zo wel even achter m'n pc en zal wel eens op het internet gaan speuren. En jawel hoor nog geen 5 minuten later krijg ik via MSN een berichtje heej pap kijk jij ook even op deze link is dit wat? Het eerste wat de dokter deed was een flinke injektie geven tegen de pijn, dit hielp redelijk, ze heeft toen maar even een kennis van mij gebeld zodat die mij op kon komen halen.Als medicijn kreeg ik Naproxen 500 mg mee en daarbij moest ik dan ook nog 2 x paracetamol innemen, nou dat hielp niet echt, kon gewoon niet zitten of liggen en het is toch wel belangrijk dat je een beetje kan slapen hoor!
Ik open dus die link en zie voor mij een mooie accutol verschijnen met alles er op en aan, alleen ja dat prijskaartje.
Ik reageer dus terug natuurlijk via MSN (wat zouden we zonder moeten!) en zeg tegen Marc dat het een mooie machine is maar wel wat aan de prijs, ik krijg als antwoord terug dat die prijs niet uit maakte want hij gaf het cadeau samen met zijn broer, oh ja liet hij tussen neus en lippen even weten, ik heb hem al besteld hoor via internet en even betaald met ideal dus morgen zal het pakket wel binnen zijn, hoezo verrassing, hoezo makkelijk dat internet.What should a diabetes eat before exercise
Diabetes stem cell therapy in india vs
Natural diet cure for diabetes hoax


Comments

 1. Smert_Nik

  His blood glucose levels after.

  12.06.2016

 2. ELLIOT

  Food without change, and days of protein and greens mind that.

  12.06.2016

 3. KOR_ZABIT

  Varnish) and unwanted effects corresponding to nausea and embrace pure starch in the.

  12.06.2016