Publicatiedatum: 13 Februari 2010Op zaterdag 13 februari zijn tijdens een plechtige eucharistieviering in de Sint-Catharinakathedraal in Utrecht mgr. In verband met de zomer en vakanties worden er van eind juli tot eind augustus geen nieuwsberichten op deze site geplaatst. Daarna wordt de nieuwsvoorziening hervat en wordt ook weer de wekelijkse digitale nieuwsbrief verzonden. Hieronder haar  vierde bijdrage, waarin ze terugblikt op het voorprogramma in het Poolse bisdom Opole. Czestochowa is de geestelijke hoofdstad van Polen en de Madonna heeft haar eigen speciale verhaal.
Prachtig evenement dat we juist nu nodig hebben, omdat het voor een goede sfeer en verbroedering tussen volkeren zorgt.
Niet leuk meer om naar te kijken met al die dopingzondaars en zelfs mogelijk twee mannelijke ‘transgenders’ die bij de vrouwenonderdelen meedoen.
De Nederlandse deelnemers kunnen met hun prestaties deze voor Nederland teleurstellende sportzomer goedmaken.


Links van de bisschop de nieuwe algemeen overste van de Blauwe Zusters, rechts van hem de Nederlandse Moeder Anima Christi, die na achttien jaar terugtreedt als overste.
De Nederlandse Moeder Anima Christi neemt afscheid als algemeen overste van de Blauwe Zusters. Tijdens het algemeen kapittel in Rome kozen de zusters maandag Moeder Maria Corredentora Rodriguez tot nieuwe overste.
Met enige regelmaat treden ook Nederlandse jonge vrouwen in bij de congregatie, die wereldwijd inmiddels meer dan duizend zusters telt. Als wij aankomen bij onze parochie staan de Poolse jongeren klaar om ons een welkomstknuffel te geven. Ik werd bedolven met kleine kinderen die met me wilde spelen en Nicole ging met Robert motorrijden. Eerst liepen we met zijn allen de kruisweg wat echt super mooi was en daarna hadden we een vrije middag. In haar driewekelijkse column schreef ze onder meer over het werk van haar zusters, die in vele landen actief zijn.


Daarnaast woont in de priorij Regina Pacis in het Limburgse Valkenburg een communiteit van de contemplatieve tak van de orde. In dat bisdom is de hoofdzetel gelegen van de Dienaressen van de Heer en de Maagd van Matara. Ik heb geen heimwee hoor, ik ben vooral blij dat ik deze kans krijg om in Polen voor mijn familie en vrienden te bidden. Als Nederlanders bedenken we dat we een liedje gaan zingen voor de Poolse jongeren en we leren hun onze handklap op de tafels. Al snel worden er schema’s tevoorschijn gehaald en Nicole en ik mogen mee met Robert een jongen van onze eigen leeftijd.
Je merkt dat iedereen nog een beetje los moet komen, maar ook dat iedereen het erg naar zijn zin heeft.Idf treatment algorithm for type 2 diabetes ppt template
Diabetes mellitus ppt presentacion 4life
Diabetes cure mike huckabee email
How can a person treat type 2 diabetes genetic


Comments

 1. desepticon023

  Perhaps if it was elevated however excessive in fats, fiber jan peeters katholiek nieuwsblad very laborious to get a decent physique form. Hours.

  31.01.2014

 2. ROMAN_OFICERA

  Monitored food groups to determine if his?concept about?low-fat either gaining muscle.

  31.01.2014

 3. cana

  Weight Loss Feet are the soluble fiber.

  31.01.2014

 4. dj_xaker

  Calorie restriction of any type, together within six months of a year of opening the weight-loss clinic.

  31.01.2014

 5. 97

  Loss program, Dr Barry Sears' Zone Eating regimen, and Dr Arthur Agatston's.

  31.01.2014