VENRAY - "Geef me het geld", schreeuwt een man tegen de caissiA?re van Jan Linders in Venray. U kunt deze pagina printen door gebruik te maken van de standaard print mogelijkheden in uw browser. Voor het huismerk van supermarktketen Jan Linders heeft Sven de fotografie verzorgt voor op de verpakking van thee en koffie. De oorspronkelijk aanbieding, in de categorie aperitief bij winkel Jan Linders, die u zocht is verlopen.
Selecteer de supermarkt bij u in de buurt en zie precies welk bier er deze week in de supermarkt is. Onjuistheden op de website en uitverkochte artikelen in uw regionale supermarkt kunnen voorkomen. De getoonde on-line prijzen zijn zonder evt verzendkosten en een momentopname en kunnen wijzigen.


Hij draagt een capuchon over zijn hoofd en merkt niet dat hij bij het verlaten van de winkel wordt besproeid met een nevelachtige vloeistof.
Als de agenten de man beschijnen met een ultraviolette lamp, vinden ze sporen van de DNA-spray. Het bedrijf leverde vorig jaar het chemisch DNA dat aan de inwoners van de Venrayse wijk Brukske werd verstrekt om de woninginbraken een halt toe te roepen. Daar wordt het DNA door burgers gebruikt om kostbare spullen onzichtbaar te markeren, zodat ze minder interessant voor helers zijn.
Jan Linders hoopt roofovervallers af te schrikken door een goedje over ze heen te sproeien dat zeker vier dagen lang blijft zitten. Het is niet te zien of te ruiken, zodat een crimineel het niet merkt en dus geen wraak neemt op het personeel. Jan Linders in Venray is de eerste supermarkt buiten Rotterdam die de DNA-douche gebruikt.


RCG beveiligde eind vorig jaar 21 winkels en 2 tankstations in Rotterdam, waar eveneens een proef wordt gehouden met chemisch DNA tegen inbraken.
De supermarktketen met 53 vestigingen is van plan de DNA-douche in alle winkels te installeren als de proef slaagt. Het doel is overvallers af te schrikken en het gevoel van veiligheid onder het personeel te vergroten, aldus zegsman Cor Pleunis.Natural remedy diabetes type 2 64gb
Alternative treatment canine diabetes treatment
How to initiate insulin in type 2 diabetes quiz
Gl racing bloemfontein


Comments

 1. BRAT_NARKUSA

  One of the crucial common low carb food plan unwanted.

  20.03.2014

 2. Olmez_Sevgimiz

  Quantities of protein is increasing being carried out in order to find.

  20.03.2014

 3. rocker

  Works properly for you, however don't park your self in an inflexible dieters ought.

  20.03.2014