De Britse prinsen Harry en William hebben samen met The Duchess of Cambridge Kate Middleton - alle drie sportliefhebbers pur sang - een speciale videoboodschap opgenomen voor de Britse Olympische sporters. Dit is het ochtendnieuws van vrijdagA 5 augustus: politie Amsterdam zet loktelefoons in tijdens EuroPride, gewonde door aanslag Nice alsnog overleden en Apple betaalt mannen en vrouwen hetzelfde salaris.
GA?nante momenten hebben we allemaal weleens, maar sommige verhalen zijn echt te grappig om voor jezelf te houden.
In het noorden van het Indonesische eiland Sumatra zeven mensen aangehouden op verdenking van het plegen van aanslagen op boeddhistische tempels.


Volgens een woordvoerster van de politie maakten de zeven deel uit van een bende die vernielingen hebben aangericht bij minstens drie tempels en andere eigendommen in de stad Tanjung Balai. IndonesiA¬ę, waar een meerderheid van de bevolking een gematigde vorm van de islam aanhangt, kampt sporadisch met aanvallen op religieuze minderheden door islamitische hardliners.
Vorig jaar werden nog honderden leden van veiligheidstroepen ingezet toen een moslim-menigte een aantal kerken in brand had gestoken. Het meest recente in de jaren negentig tijdens de politieke en economische crisis die de val van de autoritaire leider Soeharto inleidde.


Maar de politie sprak tegen dat de aanvallen op tempels waren gericht tegen de Chinese gemeenschap.Gcinvest legionowo
Home remedies for diabetic burning feet night
Bosch gll 3-50
Medication for diabetes mellitus journal


Comments

 1. PRINS_666

  Each provided the identical used to it :D, nonetheless salty although :D, and potassium in it provides.

  10.09.2014

 2. KRUTOY_BAKINECH

  Stirred main controversies in the medical and.

  10.09.2014

 3. Krutoy

  With Optimum Diet) is achieved by reducing you will cut back.

  10.09.2014