Traden met binaire opties vereist niet dat de binaire opties makelaar of platform een licentie dient te hebben.
Terwijl er steeds meer en meer binaire opties platforms opduiken over de hele wereld in de afgelopen jaren, was het pas in 2012 dat er een regelgevend kader werd gecreeerd om de echtheid van binaire opties makelaars te garanderen. In mei 2012 heeft de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) besloten dat binaire opties moet worden geclassificeerd als 'financiele instrumenten' en daarvoor gereguleerd voor moet zijn.
Als een van de toonaangevende binaire opties makelaars heeft EZTrader maatregelen genomen om hun regelgevende licentie te verkrijgen en dit toont een sterke betrokkenheid bij de handelaren door de beveiliging van hun fondsen een topprioriteit. Er zijn veel voordelen aan de handel met een gereguleerde binaire opties makelaar die ervoor kan zorgen dat uw binaire trading interacties een positieve ervaring voor u zal zijn.


Geruststelling: tot slot, door de handel op een gereglementeerde binaire trading site, zult u merken dat de makelaar is bereid om het geld te investeren om te voldoen aan met de regelmaat compliance en dit moet u voorzien van geruststelling dat ze het zetten van uw behoeften als topprioriteit. Terwijl sommige handelaren nog steeds voor kiezen om transacties met een binaire opties makelaar die niet stappen heeft ondernomen om gereguleerd te worden, is het belangrijk om te begrijpen wat dit kan betekenen voor financiele stortingen maken op dat platform.
Het kennen van de vele voordelen van binaire opties regelgeving, een aantal van de toonaangevende binaire opties makelaars, zoals EZTrader, zijn door het proces heen gegaan van het verkrijgen van een vergunning, zodat ze zich kunnen onderscheiden van niet-gereguleerde binaire opties makelaars. Wanneer een CySEC gereguleerd binaire opties makelaar een trading platform opereert, zal dit betekenen dat al het geld dat wordt overgedragen via hun site in een trust rekening zal worden gehouden en gecontroleerd wordt door een derde partij. Al met al, als je wilt zorgen dat uw geld zal worden beschermd door een derde partij, zal u een CySEC geregelementeerde binaire opties broker, zoals EZTrader overwegen.


Het verschil tussen een gereguleerde binaire opties makelaar en een niet-gereguleerde is heel belangrijk in termen van de veiligheid en de betrokkenheid bij de gebruiker. Een broker zonder licentie zou het niet nodig vinden om de middelen op deze manier vast te zetten.Free trading platforms
Automated stock trading software
Free options trading courses online


Comments

 1. LEDI_RAMIL_GENCLIK

  One, which I have not investigated in any pairs - in such.

  29.07.2015

 2. evrolive

  The asset value gets to the set value.

  29.07.2015

 3. Gunewli_Balasi

  Notice that any strategy round the way you want need to resolve if the choice expires throughout.

  29.07.2015

 4. FB_GS_BJK_TURKIYE

  They often have profitable patterns they prefer to trade why it is important to have an precise.

  29.07.2015