Daca returnarea piesei vechi nu se doreste de catre client, se mai adauga valoarea de 300,00 ron.
Pentru mai multe informatii legate de avantajele extraordinare pe care le are un MaxMember click aici.
Uzina Ford de la Craiova se afla in fazele preliminare ale inceperii productiei modelului de clasa mica B-Max, insa prezentarea masinii se lasa asteptata, deoarece oficialii Ford spun ca in martie, la Salonul Auto de la Geneva, accentul va fi pus pe noua generatie a modelului compact Focus, care va fi dezvaluit in premiera europeana. Numele masinii de clasa mica nu este confirmat oficial, insa toata presa internationala a scris ca este vorba de un inlocuitor al crossoverului Fusion, care va purta numele B-Max. Fara sa precizeze luna in care va incepe efectiv productia sau perioada in care va fi lansata masina, oficialii Ford Romania au sugerat ca, in acest moment, la Craiova se lucreaza atat pentru inceperea productiei noului autoturism, cat si pentru demararea fabricatiei motoarelor EcoBoost.
Reprezentantii Ford Romania au declarat ca in martie, la Salonul Auto de la Geneva, Focus se va afla in luminile reflectoarelor. Constructorul nu a dat prea multe detalii despre mecanica si motorizarile noului Focus, dar a precizat ca masina va avea o caroserie mai rigida si ca va fi disponibila, printre altele, si cu un motor turbo pe benzina de 1,6 litri EcoBoost, a carui putere nu a fost comunicata. Din platforma tehnica a noului Ford Focus vor fi dezvoltate pana la zece modele la nivel mondial, a caror productie va insuma circa doua milioane de unitati anual, pana in 2012. Anul trecut au fost asamblate 300 de utilitare Transit Connect la Craiova, dintre care circa 50 au mers la dealerii Ford din Romania, potrivit Ford.
Primele autovehicule Ford fabricate 100% in Romania vor iesi din uzina in primavara anului 2010, potrivit declaratiilor anterioare ale lui Fleming. Ulterior acestui moment va incepe productia masinii de clasa mica (B-Max), insa nu se cunoaste exact luna.
Din 2011-2012 la Craiova va fi produs si un vehicul comercial de capacitate medie, cel mai probabil Ford Transit.
Ford a preluat Automobile Craiova in 2007, cand a achizitionat 72,4% din societate, platind statului roman 57 de milioane de euro.
Ford a programat pentru activitatile din Romania investitii de 1,2 miliarde de euro (realizate direct si indirect), finantate in cote egale de cate 600 de milioane de euro, bani proveniti de la Banca Europeana pentru Investitii si direct de la Ford Europa. In urma cu un an, in ianuarie 2009, Ford a majorat capitalul uzinei de la Craiova cu peste 200 de milioane de euro. INTERVIU cu Herman Zapp, argentinianul care de 16 ani calatoreste cu familia prin lume, cu o masina din 1928: Daca eu am reusit, poate oricine!
INTERVIU cu Nicolas Maure, seful Dacia: Dupa 2020 nimeni de la Renault-Nissan nu va intelege de ce nu exista un sistem minim de autostrazi in Romania.
VIDEO: Jurnalistul auto britanic Steve Sutcliffe prezinta 6 drumuri spectaculoase din Europa. Va rugam sa luati la cunostinta Politica de Confidentialitate Ford, detaliata in cele ce urmeaza.
DE FAPT, PUNINDU-SE UN CALCULATOR DE DIAGNOZA AUTO- REZULTA CODURI DE DEFECTE -CE ARATA PROBLEMELE INTERNE DIN INSTALATIA ELECTRICA A AUTOTURISMULUI.
Urmam cu strictete planul de productie si lansare pentru garantarea unei lansari de succes”. Asa cum am afirmat si in trecut, la fabrica de la Craiova vom construi un model de clasa mica, care nu este nici Ford Fiesta, nici Ford Ka, precum si un motor avansat EcoBoost pe benzina, de mica capacitate.
Astfel se spulbera slabele sanse care existau pentru a vedea peste doua saptamani automobilul (sau macar un prototip al ei) pe care Ford il va produce exclusiv la Craiova.
Pana la inceperea comercializarii mai este inca mult, pentru ca masina va fi disponibila la vanzare in Europa abia la inceputul lui 2011, potrivit anunturilor anterioare ale Ford. Este neclar insa daca acest motor EcoBoost de 1,6 litri va fi produs la Craiova sau daca va fi vorba de un propulsor mai mic din familia EcoBoost.
Printre cele zece modele se numara noile C-Max si Grand C-max, prezentate in septembrie 2009 la Salonul Auto de la Frankfurt. Atunci a iesit de pe linia de montaj primul Ford Transit Connect asamblat la Craiova, cu piese importate din Turcia.
Ulterior, in cursul anului trecut, participatia Ford la Automobile Craiova a crescut la peste 90%. Este rezervat dreptul modificarii in orice moment a specificatiilor, culorilor si preturilor modelelor si articolelor ilustrate si descrise in aceasta publicatie online si imaginile pot varia.


Accesul la acest site este guvernat de termenii si conditiile de utilizare detaliate mai jos.
Aceste informatii sunt detaliate de un numar de intrebari frecvente (FAQ) care sunt de asemenea disponibile online si care fac parte din aceasta Politica de Confidentialitate. Acestea sunt programate sa intre in productie in viitorul apropiat„, au spus oficialii Ford Romania. Aceasta publicatie online contine atat accesoriile originale Ford, cat si o gama de produse de la furnizorii nostri terti.
Aceasta Politica de Confidentialitate descrie modul in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate de catre Ford Romania SA („Ford Romania”) in legatura cu operarea acestui site web, furnizarea serviciilor sale, vanzarea produselor sale, in scopul de a va tine la curent cu initiativele sale si pentru a inbunatati modul in care va deservim.
Fiecarui profil ii este alocat un numar personal de identificare, de asemenea unic, care ne permite sa ne asiguram ca dumneavoastra sunteti singurul care isi poate accesa profilul.La inregistrare, va cream profilul, va alocam un numar personal de identificare, dupa care este posibil sa trimitem acest numar inapoi pe hard-drive-ul dumneavoastra, sub forma unui fisier „cookie”.
Desi luam toate masurile pentru a furniza informatii si specificatii actualizate, acest site nu trebuie considerat un ghid absolut al produselor si serviciilor furnizate de Ford, ori o oferta concreta de vanzare a unui anumit vehicul. Pentru orice intrebare specifica neacoperita de sectiunea Intrebari frecvente, va adresam rugamintea de a ne trimite solicitarea dumneavoastra prin posta la adresa Ford Romania, Global City- Soseaua Bucuresti Nord nr. Distribuitorii si Dealerii nu sunt mandatari ai Ford Romania si nu au dreptul de a obliga Ford Romania, prin niciun fel de angajament sau declaratie, explicite ori implicite. 10, Voluntari, Ilfov Bucuresti (Pipera)- Cod postal 077190-Romania.Ford Romania este notificat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal cu nr. El constituie pasaportul dumneavoastra pentru o calatorie fara intreruperi pe toate site-urile Ford.
Acest cod va poate permite sa vizitati aceste site-uri fara a fi nevoiti sa completati mai multe formulare cu informatii deja furnizate. Va rugam sa va contactati dealerul Ford pentru detalii si informatii suplimentare despre conectorii nostri audio.
Acestea au fost calculate in baza ciclului de testare folosit pentru clasificarea oficiala cu privire la emisiile de noxe.
Ford Romania respecta dreptul la confidentialitate al tuturor utilizatorilor site-urilor sale si al persoanelor ale caror date le prelucreaza in alte moduri si orice informatie colectata despre dumneavoastra va fi utilizata, in primul rand, pentru furnizarea serviciilor pe care le puteti solicita iar in al doilea rand, cu acordul dumneavoastra, pentru a va tine la curent cu initiativele Ford Romania si pentru ameliorarea modului in care va deservim. In orice alte cazuri in care vi se solicita actualizarea informatiilor personale, va rugam sa urmati instructiunile primite.Alternativ, puteti trimite solicitarea de modificare prin posta la adresa Ford Romania, Global City- Soseaua Bucuresti Nord nr.
In conditiile unei utilizari normale, consumul de combustibil al unui vehicul poate diferi de nivelurile obtinute in cursul procedurilor de testare, depinzand si de stilul de sofat, de conditiile de trafic, de starea drumului, de factorii de mediu si de starea tehnica a vehiculului.
Informatiile vor fi tratate in conformitate cu prevederile legislatiei romane cu privire la protectia datelor cu caracter personal, in special in conformitate cu Legea nr. Pentru orice fel de lamuriri suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Dealerul dumneavoastra.Drepturi de AutorToate drepturile, inclusiv drepturile de autor si drepturile asupra bazelor de date, cu privire la acest website si la continutul sau, sunt detinute sau licentiate de catre Ford Romania ori utilizate de Ford Romania in conformitate cu prevederile legale aplicabile ori cu permisiunea detinatorului drepturilor de autor. In anumite cazuri, cum ar fi cel al transmiterii numerelor de carduri bancare, informatiile personale sunt incriptate inainte de efectuarea tranzactiei, folosind tehnologii de securitate specifice.Ce optiuni am la dispozitie, daca ma inregistrez?Daca decideti sa va inregistrati, veti putea decide ce fel de informatii doriti sa primiti din partea Ford. Nu aveti dreptul de a copia, reproduce, republica, descarca, posta, emite sau transmite niciun fel de text, imagine, grafica, logo, ilustratie, buton, simbol sau selectia lor ori modul in care acestea sunt dispuse, nici codul-sursa ori programele asociate, pentru niciun scop public ori comercial, fara acordul prealabil, exprimat in scris, al Ford sau al detinatorului drepturilor de autor.Nu aveti dreptul de a adapta, modifica ori crea niciun material sau informatie continute in acest site, nici de a le utiliza in orice scop, cu exceptia utilizarii personale, non-comerciale. Sunteti de acord sa utilizati acest site doar in scopuri legale.Ford Romania isi rezerva dreptul de a utiliza in scopuri proprii orice fel de materiale trimise prin intermediul acestui site, inclusiv texte si imagini – fie pe acest site, fie in orice alta forma, inclusiv pentru scopuri publicitare. Nu veti putea, insa, sa accesati sectiunile care presupun inregistrare.Chiar si in cazul in care nu va inregistrati, este posibil sa colectam informatii anonime despre modul in care utilizati site-ul. Ford Romania isi rezerva dreptul de a monitoriza materialele trimise si de a le modifica ori respinge.Limitarea Responsabilitatii (Disclaimer)Incercam sa furnizam informatii corecte, complete si actualizate. Este posibil, cu toate acestea, ca anumite prevederi legale, in special cele privitoare la aspecte de siguranta si la reglementarea domeniului financiar (de exemplu, in relatiile cu Ford Credit), sa nu ne permita acest lucru. Aceste informatii nu pot fi folosite pentru a va identifica, dar pot fi utile pentru activitatile noastre de marketing si pentru imbunatatirea serviciilor pe care vi le oferim.In ce conditii e posibil ca aceasta Politica de Confidentialitate sa nu se aplice?Pe langa trimiterea de informatii personale direct catre site-urile Ford, este posibil de asemenea sa trimiteti informatii personale prin conversatii electronice in direct (Chat), schimburi de mesaje electronice ori postari pe forumuri de discutii care va sunt puse la dispozitie pe site-urile Ford. Cu toate acestea, prin utilizarea acestui site sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate aici, care intra in vigoare incepand cu momentul primei accesari de catre dumneavoastra a acestui site. Aveti, de asemenea, dreptul de a nu fi supus deciziilor individuale efectuate prin mijloace automatizate. Politica de Confidentialitate nu acopera acest mod de transferare a informatiilor cu caracter personal.


Prin utilizarea acestui site de catre un minor avand varsta sub 14 ani, dumneavoastra, in calitate de reprezentant legal al sau, va exprimati acordul la aceasta utilizare si consimtiti la respectarea termenilor si conditiilor, in numele minorului, incepand cu data primei utilizari a site-ului de catre minor. Va puteti exercita aceste drepturi prin adresandu-va in scris la adresa Ford Romania, Global City- Soseaua Bucuresti Nord nr.
De asemenea, prin utilizarea acestui site, dumneavoastra, in calitate de minor avand varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani, va exprimati acordul si consimtiti la respectarea termenilor si conditiilor, iar dumneavoastra, in calitate de ocrotitor legal al sau, va exprimati acordul la aceasta utilizare si consimtiti ca el sa se oblige la respectarea termenilor si conditiilor, incepand cu data primei utilizari a site-ului de catre minor.Fara a aduce atingere drepturilor dumneavoastra garantate de lege, acest site si toate informatiile, inclusiv, fara a se limita la, textele, numele, imaginile, pozele, siglele, linkurile, simbolurile si orice alte materiale, sunt furnizate ca atare, doar in masura in care sunt disponibile si fara nicio declaratie de garantie sau aprobare, explicita ori implicita. 10, Voluntari, Ilfov Bucuresti( Pipera)- Cod postal 077190-Romania.Daca aveti intrebari concrete care nu sunt acoperite in sectiunea de Intrebari frecvente, va adresam rugamintea de a ne trimite solicitarea dumneavoastra prin posta la adresa Ford Romania, Global City- Soseaua Bucuresti Nord nr.
10, Voluntari, Ilfov Bucuresti (Pipera)- Cod postal 077190-Romania.1Ford Motor Company Group, o societate cu sediul in Statele Unite ale Americii, („FMC”) include in contextul acestei Politici de Confidentialitate acele societati in care FMC detine cel putin 50% din acestea (acestea incluzand societatile nationale Ford si societatile enumerate mai jos).
Orice branduri, produse, servicii ori nume comerciale ale unor terte parti sunt marcile, marcile de servicii si numele comerciale ale titularilor respectivi. Ford nu ofera permisiunea de utilizare a acestora niciunei alte persoane in afara de titularii de drept.
Sa faca acest site mai accesibil si mai functional pentru dumneavoastra, nesolicitand introducetea informatiilor in mai multe randuri.2. Orice astfel utilizare poate constitui o incalcare a drepturilor titularilor.Linkuri ExterneFord Romania nu declara, nu garanteaza, nu aproba si nu isi asuma niciun fel de responsabilitate cu privire la site-urile externe care contin linkuri catre acest site sau catre care pot exista linkuri in acest site. Niciun site extern pe care il vizitati prin accesarea unui link din acest site nu se afla sub controlul Ford, iar vizitarea site-ului extern se face pe raspunderea dumneavoastra.Limitarea responsabilitatii cu privire la programeProgramele care pot fi descarcate de pe acest site au fost verificate si testate amanuntit in toate etapele de productie, dar recomandam utilizarea unui program anti-virus inainte de instalare. De asemenea, recomandam realizarea unei copii de siguranta a hard-disk-ului, inainte de utilizarea programelor.
Sa va ajutam sa identificati cu usurinta serviciile ori informatiile pe care Ford vi le poate oferi.5. Inainte de instalarea programelor pe computerele legate in retea, va rugam sa consultati administratorul retelei.JurisdictieTermenii si conditiile prezentate aici vor fi guvernate de si interpretate in conformitate cu legislatia romana. Orice fel de dispute nascute in legatura cu acesti termeni si conditii vor fi supuse deciziei instantelor competente din Romania.In cazul in care oricare dintre acesti termeni va fi stabilit ca fiind ilegal, ineficace ori inaplicabil, din cauza legislatiei oricarui stat sau tara in care acesti termeni urmeaza sa se aplice, acesta va fi eliminat din prezentii termeni si conditii. Sa va informam cu privire la noi produse, oferte speciale, informatii actualizate si alte noi servicii pe care Ford Romania considera ca ar putea fi utile pentru dumneavoastra. In cazurile in care avem acordul dumneavoastra, este posibil sa autorizam alte societati sa ia direct legatura cu dumneavoastra.Ce informatii pot fi colectate de catre Ford Romania?La Ford Romania, ne-am propus sa va oferim un control cat mai mare asupra informatiilor dumneavoastra personale. In general, puteti vizita site-urile Ford Romania fara a ne spune cine sunteti sau a ne dezvalui orice alte informatii personale. In anumite situatii, insa, e posibil sa avem nevoie de informatii cu privire la dumneavoastra, cum ar fi numele ori adresa.
Informatiile colectate nu va identifica personal dar ne pot fi utile pentru scopurile noastre de marketing sau pentru imbunatatirea serviciilor pe care vi le oferim.Daca sunteti de acord sa furnizati Ford Romania, prin intermediul internetului, informatii personale necesare - de exemplu, pentru a coresponda cu dumneavoastra, a procesa o comanda ori a va abona, intentionam sa va informam despre modul exact in care vom utiliza aceste informatii. Publicul nu are niciun fel de acces la aceste informatii.Cat timp va stoca Ford Romania aceste informatii?Ford Romania va stoca aceste informatii intr-un mediu sigur si protejat pentru toata perioada desfasurarii activitatii sale , atat timp cat consideram ca informatiile ne pot ajuta sa intelegem mai bine cum va putem deservi si respecta dorintele, cu exceptia cazului in care ne solicitati, pe baza unor motive legitime temeinice, sa incetam prelucrarea datelor dumneavoastra. Pentru a le oferi clientilor nostri, oriunde acestia s-ar afla, servicii de cea mai buna calitate, ne administram toate site-urile Internet dintr-un singur site central. De asemenea, avem nevoie de aceste date pentru a va furniza serviciile si informatiile solicitate si a va tine la curent cu initiativele noastre.Care este aplicabilitatea acestei politici?Politica de Confidentialitate se aplica site-urilor destinate consumatorilor individuali.
Ea nu se aplica vizitatorilor care reprezinta persoane juridice.Angajamentul Ford Romania cu privire la drepturile copiilorProtejarea vietii private a copiilor este extrem de importanta. De aceea, nu colectam saunu stocam niciodata pe site-urile noastre informatii de la persoane despre care stim ca au mai putin de 18 ani, decat cu acordul, verificabil, al parintilor si, in cazul minorilor intre 14 si 18 ani, de asemenea cu acordul minorului si nu vom conditiona participarea unui copil de furnizarea unor informatii personale suplimentare fata de informatiile necesare pentru participare la respectiva activitate. Parintii pot verifica informatiile despre copiii lor si pot solicita stergerea acestora.Ce sunt cookies?Exista o tehnologie numita“ cookies”, care poate fi folosita pentru a va furniza informatii adaptate de pe un site web. O cookie este o serie de date , un fisier care nu este altceva decat un o linie de text pe care un site web il poate trimite browser-ului dumneavoastra, care la randul sau il poate stoca in sistemul dumneavoastra.
Unele pagini Ford utilizeaza cookies in scopul de a va oferi servicii mai complete cand ne revizitati site-ul.Cpr first aid training ontario
Emergency kit design works
Survival methods in the wilderness 07


Comments to «Ford ka 2010 de vanzare italia»

  1. 34 on 13.07.2015 at 16:45:33
    I watched my father cry assist with bother holding for a depend of 5, but.
  2. EMRE on 13.07.2015 at 12:33:57
    Conservatively and if the issue is of such a nature that specialist.
  3. q1w2 on 13.07.2015 at 10:51:14
    Can total all these with a lack hormone which much.