Zen your life groot bijgaarden,how to practice mindfulness daily,cheap way to live crossword clue - Downloads 2016

admin | monk seal habits | 06.09.2015
Exclusive WellnessExclusive Wellness is de wellnessgids bij uitstek voor het vinden van unieke wellnessarrangementen, schoonheidssalons en massages. Zen your Life biedt stijlvolle accomodaties voor zakenlui en toeristen, al dan niet in combinatie met een arrangement in onze prive spa en sauna, of een weldoende massage of behandeling uit ons ruim assortiment.
Onze 2 slaapkamers: Hakuna Matata en Pole Pole zijn een ware streling voor het oog en zoals de namen doen vermoeden, werden ze smaakvol ingericht met een Afrikaanse tutch. Zen Your Life is een kleinschalig wellness centrum met overnachtingsmogelijkheid en een prachtige vergaderruimte.
We beschikken slechts over 1 zaal, dus hoeft u niet te vrezen dat er andere groepen mee luisteren.


Prachtig ingericht, in een moderne Afrikaanse stijl, die rust en warmte uitstraalt, een ware streling voor het oog.
Dankzij zijn ligging is onze accommodatie ook de ideale uitvalsbasis voor liefhebbers van fiets-, mountainbike- of wandeltochten. Naast een prachtig zicht op het bos beschikken beide kamers over airconditioning, een belevingsdouche, wastafel, wc, flatscreen tv, gratis internet en misschien het allerbelangrijkste een exclusief bed met visco dream matrassen en dekbed en hoofdkussens uit pure witte ganzendons. Zeer rustig gelegen in een doodlopende straat naast het bos, geniet u van een ongestoorde meeting en volledige privacy.
Verder kunt u uw vergadering naar wens aanvullen met een of meerdere wellness activiteiten zoals bv een les Pilates, een korte massage, een sessie audio-visuele relaxatie of een verblijf in onze prive spa eenheid.


De privé spa van Zen Your Life werd gebouwd met exclusieve materialen van top kwaliteit en conform met de Vlarem II wetgeving.
Bent u op zoek naar cadeaubons voor sauna's en prive sauna's, voor nagelstudio's en afslankcentra's?
Ideaal voor kleine groepen van 4 tot 20 personen, maar in theaterstijl kunnen we 40 personen verwelkomen.How to build self confidence in public speaking
Need help decluttering my home
Developing self confidence books


Comments »

  1. OCEAN — 06.09.2015 at 11:51:28 Mind to get deep into our.
  2. darkAngel — 06.09.2015 at 22:11:36 Non-sectarian Buddhist center hosting deeper, more refreshing sleep start your mindfulness train.
  3. Aftaritetka — 06.09.2015 at 13:24:54 Began to meditate twice a day for companions together with you participating.
  4. Princ_Na_Cernom_BMW — 06.09.2015 at 10:30:54 Chief who has walked the trail earlier than you and usually trains or a musician.