Oneness university trans meditation,steps in meditation,non-vegan foods to avoid - Tips For You

admin | reflection of the past meaning | 26.02.2015
In Drenthe op het platteland met onze ceremonieruimte van 80 vierkant meter, helemaal ingericht als een 1001 nacht sprookje!
En in Zaandam (gelegen aan de Zaan) waar we een grote workshopruimte van 150m2 tot onze beschikking hebben met daarnaast een chillout (1001 nacht sfeer) en (overdekt) terras aan het water. Haar kwaliteit is om er vanuit haar essentie te zijn voor anderen en om de schoonheid en essentie van anderen te zien.
Ze heeft 3 jaar lang de biodanzaopleidingsweekenden van de Biodanzaschool van Utrecht gevolgd.
Ze heeft veel ervaring opgedaan in het gebied van persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling. Verder leidt en organiseert Géke vol passie samen met Tanja de Sacred Women retraites. Vrijheid, zijn eigen pad gaan, het leven ontdekken en authenticiteit zijn belangrijke levensthema’s voor hem.
De vraag wie ze nu werkelijk is maakte dat ze op zoek ging en allerlei wegen bewandelde om uiteindelijk bij zichzelf uit te komen.


Gegrond in essentie begeleidt hij mensen op zielsniveau, zonder veel woorden, maar vanuit een diep weten. Tanja wordt door veel Reizigers als zeer liefdevol, authentiek en oprecht betrokken gevoeld en ervaren. Zeer ervaren Reiziger in alle mogelijke bewustzijnsstaten en daardoor betrouwbare en ervaren gids in lichte en donkere dimensies. Bert is zijn leven lang al bezig met lichaamsgerichte activiteiten: sporten, dansen, massage en tantra. De medicijnplanten Ayahuasca en Iboga werden haar handlangers, waardoor ze nu haar kennis en ervaring aan anderen door mag geven. Kinderen zijn gek op hem en voelen instinctief zijn leeuwenhart – waar zijn naam voor staat. Hij is zich als vader van vier zonen zeer bewust van zijn man-zijn en verbindt zich dan ook graag met de mannentribe. Als yoga docent met belangstelling voor tantra, kundalini, lichaam- en ademwerk heeft ze een brede basis.


Als vuurman brengt hij krijgerschap en oerkracht in de zweethutceremonie en brengt hij vertrouwen en rust.
Hij leidt de Sacred Brotherhood weekenden en sinds het voorjaar 2014 geeft hij samen met Paulien de avonden A night to Remember. Haar werk als trainer en ceremonieleider (Awaken the King, iboga) voelt als een anker, als een weg om haar hart steeds verder te openen en anderen te helpen in de zoektocht naar dat wat wezenlijk is. Lars wordt door veel Reizigers ervaren als leraar, gids en rots in de branding, die veel mensen ondersteund heeft en helpt nieuwe paden in hun leven in te slaan.Techniques for stress management at work
Best workout tips to gain muscle


Comments »

  1. narin_yagish — 26.02.2015 at 22:15:28 Than selecting a spot to develop our non secular back.
  2. Oslik_nr — 26.02.2015 at 20:42:56 Deepen Your Observe, Embody a Yogic.