Cuando alguien nos relata un problema, es posible que recordemos espontaneamente algun cuento, novela o pelicula.
Tiempo de Magos es un entrenamiento intensivo en Hipnosis Ericksoniana donde el foco esta en la practica.
En un marco de profundo respeto por las necesidades y los valores de cada individuo, accedemos al infinito reservario de recursos experienciales de la mente inconsciente. En Tiempo de Magos II, ademas de los geniales modelos de intervencion del “Mago de Phoenix” el entrenamiento aborda los instrumentos generados por sus seguidores mas jovenes: Steve Gilligan, Stephen Wolinsky, Robert Dilts , Jeffrey Zeig, ErnestRossi y otros. Az ertekes nemzetkozi tudas, es neves kulfoldi eloadok, trenerek mellett hazai szakertok es vezetok is reszt vesznek a programban, tudasuk reszekent megosztjak a hazai szakmai gyakorlatukat es tapasztalatukat is.
Aktiv reszvetelre keszuljon mindenki, aki az Akademian tanul, mivel a tapasztalati tanulas elveit kepviseljuk. Eunice Aquilina szomatikus coach, szervezetfejlesztesi tanacsado, facilitator es coach szupervizor, aki abban tamogatja ugyfeleit, hogy eros es autentikus vezetoi jelenletet fejlesszenek ki, gyakorlott modon tudjanak bizalmat epiteni, melyebb nyugalmat es kapcsolodast erjenek el, es jobban kezeljek vallalasaikat es eredmenyeiket.
Hogyan fejleszthetjuk azt a kepessegunket, hogy eredmenyes vezetokke valjunk egy egyre bonyolultabb es zavaro tenyezokkel teli kornyezetben?
A vezetoknek kulonbozo keszsegekre es kompetenciakra van szukseguk annak erdekeben, hogy a mai kor kihivasainak megfeleljenek, azonban egy kivalo vezeto fo ereje abban rejlik, hogy milyen a szemelyisege. A szomatika tudomanya azt vallja, hogy a szemelyisegunk es a testunk elvalaszthatatlanul osszekotodik, igy tehat a vezetes megtanulhato es megtestesitheto, a testunkon keresztul alakit-hato. Ezen az egy napos szeminariumon olyan gyakorlatokkal ismerkedunk meg, amelyek segitenek abban, hogy eroteljes jelenletunk legyen es feltarjuk az ero valos termeszetet. Ez egy nagyszeru lehetoseg a resztvevok szamara, hogy vezetoi jelenletuket kialakitsak, hitelesen megtestesitsenek egy ujfajta, eroteljes es hatekony vezetoi hozzaallast, amely masokat cselekvesre osztonoz. Peter Hawkins a vezetes professzora a Henley Business School intezmenyeben, valamint a Bath Consultancy Group alapitoja es emeritus elnoke.
Az elmult 30 ev soran Peter szamos vezeto vallalattal dolgozott a vilag sok tajan: jelentos valtozasi es szervezet-atalakitasi projektek tervezojekent es elosegitojekent, valamint igazgatotanacsok es vezetoi csapatok coachakent. Jelenleg coaching szuperviziot es team coachingot oktat a vilag szamos tajan, tobbek kozott o vezeti a Bath Consultancy Group (Bath Tanacsadoi Csoport) nemzetkozi coaching szupervizios programjat es John Leary Joyce-szal egyutt vezeti a kozos AoEC & Bath Consultancy Group „Rendszerszemleletu Team Coaching” programjat.
Ez a workshop lehetoseget teremt a resztvevoknek a gyorsan terjedo team coaching megertesere, valamint arra, hogy elsajatitsanak olyan modelleket, keszsegeket es eszkozoket, amelyek szuksegesek ahhoz, hogy vezetokent eredmenyes team coach-csa valhassanak.
A workshop bemutatja a team coaching 5 alapelvet es lehetoseget teremt, hogy ezeket alkalmazzak olyan teamekben, amelyekkel jelenleg is dolgoznak, vagy amelyeknek reszesei. A resztvevoknek lehetoseguk lesz kis csoportokban dolgozni Peter uj team coaching szupervizios modelljevel, melynek soran az altaluk hozott eseteket dolgozzak fel. Judit egyedi szinfoltot kepvisel a magyarorszagi coaching piacon: coaching folyamataiba a lovait is aktivan bevonja, mivel meggyozodese szerint a lovak vezetesehez pontosan ugyanazokra a kepessegekre van szukseg, mint az emberekehez. Hazai coaching tanulmanyait Nemetorszagban es Spanyolorszagban melyitette el kifejezetten a lovas coaching teruleten. Az o forditasaban jelent meg 2013 nyaran a Z-Press Kiado gondozasaban Bernd Osterhammel: Lovas Suttogo Vezetoknek cimu konyve.
A lovaktol azt varhatjuk, hogy a coach segitotarsakent es a szavak nelkuli kommunikacio mesterekent sajat egyenisegukkel, akaratukkal aktivan reszt vesznek a gyakorlatokban, igy azonnali felismeresekhez juttatjak a veluk kapcsolatba lepo embert.
A workshopon kozvetlenul megelheto az egyuttmukodes legkorenek kialakitasa es a lovak azonnali es oszinte visszajelzese.
A workshop helyszine: Tengelic, Gindly-Benyovszky Kastely, az M6 mellett, Budapesttol 70 percre. A resztvevok az elmeleti alapokat kovetoen tobb gyakorlat soran szerezhetnek sajat elmenyt arrol, milyen hatast valt ki a vezetoi mukodesmodjuk. Jagicza Agnes, az Invitel vezerigazgato helyettese, 16 eves felso vezetoi HR, szervezet es vezeto fejlesztoi tapasztalattal rendelkezik, amelyet multinacionalis nagyvallalatoknal (1000 – 3000 fo) szerzett. Szinten szakertelemmel rendelkezik kulturavaltas es hatekonysag noveles programok szervezeseben es kivitelezeseben.
2006 ota onallo tanacsadokent coaching megbizasokat is vallal es felso vezetoi treningeket tart felkeresre. Elmeleti tudastarunkban tobbfele modellt, tobbek kozott David McLelland, Frederik Herzberg modelljein megyunk vegig.
Ezen keresztul kerulnek kozelebb ahhoz, hogy megertsek, milyen hatasuk van a kornyezetukre. Ennek pontos megismeresehez  attekintjuk Peter Hawkins 7 szem modelljet, valamint egy tovabbi modszertannal, a steakholder analizissel  is reszletesen foglalkozunk, melyeknek koszonhetoen a vezetok megtanuljak, hogyan ertelmezzek a kornyezetuket? A kepzes soran a resztvevok komoly elmeleti tudasra tehetnek szert, ahol a vilag legjobb vezetoi tanacsadoitol kapott szakmai attekintesbe nyernek betekintest (Drucker, P.
Robert Dilts a szerzokent, trenerkent es tanacsadokent a kezdetektol az NLP (Neuro-Linguistic Programming) tarsfejlesztoje John Grinderrel es Richard Bandlerrel, az NLP 1975-os megalapitas ota.
Robert uttoro munkat vegzett az NLP alkalmazasaban az oktatas, kreativitas, gyogyitas es vezetes teruleten. Nekem nem az szamit, hogy en legyek a leggazdagabb ember a temetoben… Nekem az szamit, ha este ugy fekszem le az agyamba, hogy elmondhatom: ma valami nagy-szerut alkottunk.
Az innovacio osszehangolasa magaban foglalja a jo otletek kivalasztasat, tovabbfejleszteset es integralasat.
Szetfeszito innovaciok azok, amelyek egy uj otletet vagy piacot hoznak letre, melyeknek hatarai nem illeszkednek a meglevo piaci korlatok koze. Az innovacio osszehangolasanak es a szetfeszito innovacionak kulcsfontossagu tenyezoje a “nyilt innovacio”.
Az innovacio egyik legsikeresebb es legismertebb “hangszereloje” Steve Jobs, az Apple tars-alapitoja volt. Jobs-nak a Pixar rajzfilmstudional elert sikere egy tovabbi pelda az innovacio osszehangolasanak kepessegere. Jobs a jegkorong metaforajat hasznalta arra, hogy elmagyarazza az innovacio hajtoerejet, amikor azt mondta: “En oda korcsolyazom, ahol a korong lesz, nem pedig oda, ahol volt”. Az erzelmi intelligenciaval rendelkezo vezetok nem “fonokok” vagy “parancsnokok”, hanem inkabb olyan emberek, akik elkotelezettek abban, hogy “olyan vilagot teremtsenek, ahova az emberek tartozni akarnak.” Ez azt jelenti, hogy tamogatjak az emberek erossegeinek fejleszteset, segitenek nekik sajat belso ellenallasuk es a kulso zavaro tenyezok lekuzdeseben es elosegitik azt, hogy a csapat reszekent mukodjenek.
Professional Certified Coach) akkreditalt coachkent dolgozik, tobb mint 1000 hivatalos coach oraval es tobb nemzetkozi coaching tapasztalattal a hata mogott.
CEU vendegeloado coaching temakorben es ugyanigy meghivott eloado az IBS becsi HR mesterkepzesi programjan. A Coaching Hatarok Nelkul–rol tars szerzovel konyvet irt es tars fordito es lektorkent kiadta Julie Starr Coachszemlelettel a munkahelyen cimu konyvet. A napot Veres Rita az Aon Hewitt cegvezeto igazgatoja,az „Elkotelezettseg” europai uzletag vezetoje nyitja meg 45 perces eloadasaval az elkotelezettseg fontossagarol es eredmenyeirol. A program soran attekintjuk, hogy sajat szemelyes fejlodesunk, gondolkodasmodunk es mentalis szemleletmodunk fejlesztese mikent segit abban, hogy masokat jobban tudjunk vezetni. 200 fos nemzetkozi kutato-csapatunk kozremukodesevel kimagaslo megbizhatosagu informaciot nyujtunk vallalatvezetoknek a munkatarsak hatekonysaganak novelesehez, es a teljesitmeny elorejelzesehez. A Profiles International-nel ertekelo eszkozokkel segitjuk a vezetoket a munkatarsak kivalaszta-saban es teljesitmenyuk javitasaban.
A PXT ratermettseg vizsgalata egyedulallo osszehasonlitast biztosit az egyen kompetenciai es az adott munkakorben a siker kulcsat jelento kompetenciak kozott.


A cegek vezetoinek elkotelezettsege, motivacioja es eredmenyessege nagyban fugg attol a szakmai es vezetoi munkatol, amellyel kivalo eredmenyekre osztonzik beosztottjaikat.
Fontosnak tartom megemliteni, hogy a trenerek ramutattak jelzesekre, emberi reakciokra es azok ertelmezesi es kezelesi technikaira, amik alkalmazasa soran magamat es kollegaimat jobban megismerhettem. A sorozat ket szempontbol tunik ki a vezetokepzok kinalatabol: Judit kiemelkedoen jo nemzetkozi eloadokat valogat ossze, akik sajat szakteruletukrol hatartalan tudassal, tapasztalattal es lelkesedessel meselnek. A CHN & IBS Akademiat ajanlom mindenkinek, aki szeretne tobbet megtudni a karrier epitesrol, kepes szembe nezni sajat kepessegeivel es nyitott az erzelmi intelligencia (EQ) iranyaban. Vicces es szorakoztato, tartalmilag jol van felepitve es az eloadok kivalo szakemberek, akik hasznalhato tanacsokat, otleteket tudtak adni a mindennapi munkamhoz.
Az akademia kivalo de nem egy varazspalca, ami megoldja a munkahelyi problemainkat, de ramutatott arra, hogy vannak olyan jol bevalt trukkok, vezetoi fogasok melyek segitenek atlendulni a nehez pillanatokon. AjanlasokI was recently invited by Judit Abri to speak at "Coaching Without Borders" in Budapest, Hungary.
A honlapon talalhato kepi es szoveges tartalmak barmilyen celu felhasznalasa a jogtulajdonos elozetes irasbeli engedelyehez kotott. Como contribuinte ao conjunto de conhecimentos da PNL, McDonald e um pioneiro nos campos da psicoterapia, vicios e codependencia. Texto traduzido e adaptado da Encyclopedia of Systemic NLP and New Code de Robert Dilts e Judith DeLozier.
Caro Antonio…la risposta e si… lascia che ti mostrirapidamente che cosa sono questi “giochi linguistici”modellati da Robert Dilts uno degli esponentimondiali della PNL. Dilts ha partecipato alla creazione e allo sviluppo dellaPNL ed e stato a contatto con Gregory Bateson, MiltonErickson e chiaramente, Bandler e Grinder. Pero, prima di addentrarci nelcontenuto di questa splendidalezione, lascia che ti ricordialcune cose che, a mio parere,sono molto importanti per padroneggiare l’ ipnosi. Tutto quello che leggerai e che hai gia letto sull’ipnosisaranno cose che fai gia naturalmente e che tutte lepersone fanno consciamente o inconsciamente. Come ti ho gia detto, tu sei sempre in uno “stato di coscienza”quindi il punto NON e come crearlo ma come riconoscerloe dirigerlo verso un obiettivo. Questa non nasce da una tecnica ma dalla constatazioneempirica che si possa creare un “campo affermativo“.Cioe fare in modo che una persona risponda ripetutamentein modo affermativo alle nostre domande.
Nuestra propia mente inconsciente encontro alguna analogia entre ese problema y la metafora, trazo un paralelo en el que es probable que se encuentre el germen de una posible solucion.
Erickson, el famoso psiquiatra e hipnoterapeuta cuyas estrategias modelaron Bandler y Grinder.
Yapko (Psicologo Clinico y director del Milton H Erickson Institute de San Diego, California, USA). Estos autores confirman todas las intuiciones de Milton Erickson a la vez que las enriquecen y las expanden a la luz de la nueva ciencia. Nemzetkozi angol nyelvu  kepzesei, es kimagaslo tudasu, kulfoldon kepzett magyar eloadoi az itthon elerheto, legsokoldalubb felkeszitest nyujtjak a felso vezetoknek szant tehetsegek szamara.
Tobbeves hazai gyakorlat es visszajelzesek alapjan hataroztuk meg az egyensulyt a tudasatadas es a gyakorlati tanulas kozott, amikor a resztvevok maguk es magukon tapasztaljak meg, hogy mi szamukra az idealis kimenet es eredmeny. A BBC-nel Eunice fontos szerepet toltott be a szakmai dijat nyert belso coaching halozat kidolgozasaban, amely tartos viselkedesbeli valtozast hozott a BBC vezetoi gardajanak attitudjeben.
Hogyan maradjunk nyitottak az uj, varatlan lehetosegekre, amelyekkel manapsag egy szervezeten belul, vezetokent talalkozunk, es ugyanakkor hogyan vagyunk kepesek az altalunk kijelolt iranyba haladni? Ugy veljuk, hogy amikor a testunkon keresztul tanulunk, az tulmutat azon, hogy megertsuk a dolgokat; kepesseget szerzunk arra is, hogy korabban szamunkra elerhetetlen, uj tevekenysegeket vegezzunk. A nap soran beszelgetesek, cselekvesi modok megismertetese es fizikai gyakorlatok is lesznek. Vezeto tanacsado, iro es kutato a vezetes es a vezetesfejlesztes teruleten, es nemzetkozi elvonalbeli gondolkodo a vezetoi coaching, a team coaching es a coaching szupervizio teren. Peter tobb felsovezetoi csapatnak segitett kidolgozni a jovokepet, ertekeiket es jovobeli strategiajukat a versenyszferaban, a kozszferaban, a felsookta-tasban es nagy professzionalis szolgaltato szervezeteknel egyarant.
A Bath-i Egyetem Menedzsment Iskolajanak vendegprofesszorakent vezetestudomanyt es valtozast, az Oxford Brookes Egyetem Menedzsment Iskolajaban pedig vezetoi coachingot oktat.
Peter Hawkins bemutatja a vezetoi teamek coacholasara vonatkozo legujabb kutatasi eredmenyeket es gyakorlatot, “Leadership Team Coaching” cimu nemzetkozi bestseller konyvenek nemregiben megjelent 2.
Peter Hawkins a coaching eszkozok es folyamatok szeles skalajat ismerteti mind az 5 team alapelv kapcsan, bemutatva azt, hogy hogyan hasznaltak ezeket mar sok kulonbozo szervezetnel. Lovakkal tobb mint 30 eve foglalkozik, eredeti vegzettsege agrarmernok es lovas sportoktato. A modszer azon alapul, hogy a loval torteno barmilyen egyuttmukodes alapfeltetele az allando erto figyelem es a vezetoi jelenlet, a szo coachingban hasznalt ertelmeben.
Ezaltal melyebben ralatunk vezetoi mukodesmodunkra, tudatosabbak lehetunk a vezetoi onkepunkrol. Felsofoku vegzettseggel rendelkezik a gazdasagi es jogi teruletrol, mesterfokon Angliaban coachingot es szervezetfejlesztest tanult. Meggyozodese, hogy az emberi akarat es szandek nem ismer hatarokat – ezt sugarozza, amikor tudasat vezeto kepzeseken atadja. Minden, ami mar bizonyitott es vezetoi sikerek kulcsa lett, teriteken lesz, es szo lesz azokrol az ujdonsagokrol is, amik most a VUCA (V – Volatilitas, U- Uncertainity (Bizonytalansag), C-C(K)omplexitas, A- Ambiguity (Kettosseg)) vilagban kerultek eloterbe.
Daniel Goleman modellje, szituacios leadership modell, megertik az ezek mogotti ertek-, es viselkedesi mintazatokat.
Hogy ezaltal felismerjek vezetoi befolyasolasi kepesseguket es azok hatasat a szukebb es tagabb kornyezetukre nezve. Szemelyes hozzajarulasai az NLP eszkoztaranak meghatarozo elemei, ugy, mint a modellezes, az egyeni strategiak es hitrendszerek, es a kesobb ’Rendszerelvu NLP’-nek elnevezett iranyzat. A szetfeszito innovacio tipikus peldaja annak, amikor “nagyobb tortaszeletet” keszitunk es teljesen uj piacot teremtunk a termekek es szolgal-tatasok szamara. A nyilt innovacio alapgondolata az, hogy az innovacio felgyorsitasahoz es a forrasok optimalis kihasznalasahoz “mindenki nyer” tipusu partneri kapcsolatokat es szovetsegeket kell letrehoznunk masokkal. Felismerte a teremto egyuttmukodes jelentoseget is, mondvan: “Az en uzleti modellem a Beatles.
Az erzelmi intelligencia jelentosege “annak kepessegeben rejlik, hogy a sajat es masok erzelmeit megfigyeljuk, megkulonboztetjuk es a kapott informaciot arra hasznaljuk, hogy az vezesse gondolatainkat es cselekedeteinket.” Tehat az erzelmi intelligencia arra a kepessegre vonatkozik, hogy felismerjuk sajat erzeseinket es masok erzeseit, hogy motivaljuk sajat magunkat es kezelni tudjuk ezeket az erzeseket magunkban es kapcsolatainkban. Az erzelmi intelligencia alapu vezetes biztositeka annak, hogy az emberek hajlandoak legyenek a legjobbat nyujtani magukbol, szembenezni a kihivasokkal, legyozni az akadalyokat es elerni a kozos celokat.
Bolcsesz diplomaval, 20 eves kommunikacios tanacsadoi tapsztalattal ketto coach iskolat vegzett (KPMG-BME-Business Coach kft es FLOW Coach School). Megvizsgaljuk azt is, miert van szukseg masok elkotelezesere a teljesitmeny maximalizalasa es a tehetseges kollegak megtartasa erdekeben. Egyeni, csapat- es vallalati szinten dolgozunk az uj jeloltek belepesenek pillanatatol a hatekonysag es az eredmenyesseg novelesen. Fejlesz-tesmenedzsment-megoldasunk egy rovid CheckPoint360°™ program, mely minden egyes ve-zetonel szamokban merhetoen, reszletesen megmutatja, hogy az adott vezeto, a kornyezeteben dolgozo vezeto kollegai es beosztottjai hogyan latjak, mikent elik meg, es hogyan ertekelik a vezeto 70 iranyito-tamogato tevekenyseget.
Az eloadasok soran felkeszult, szakmajukban elismert trenerektol kaphat iranymutatast, tanacsot, ami a mindennapi munkaban hasznalhato.


Ezen tudas helyes alkalmazasaval a sajat es kollegaim motivaciojat, csa-patszellem megerositeset pozitiv iranyba tudtam es tudom befolyasolni. Ask yourself the questions in the following mind map, your answers will provide the information linked by the arrows. Ele criou o Processo de Liberacao do Emaranhado Emocional, o primeiro procedimento da PNL para impactar a codependencia e outros vicios.
Premendo il tasto OK o compiendo una qualunque azione all’interno del sito web accetterai l'utilizzo dei cookie. Sus sesiones de terapia generalmente consistian en el relato de varios cuentos o anecdotas, sin ningun nexo aparente entre ellos (o con el motivo de consulta del paciente). Las practicas estan orientadas a conocer como favorecer el desarrollo de una conciencia ampliada y  como intervenir una vez que se han desplegado los fenomenos hipnoticos.
A folyamatos megujulas jegyeben szamos uj kezdemenyezes kepezi a 2015-os program reszet, amivel gazdagabb es sokoldalubb lesz a kepzes. Onreflexio is resze a programnak mivel celunk az, hogy minden resztvevo megelje sajat fejlodeset es olyan felismeresekkel gazdagodjon, ami masnap mar alkalmazhato. Az i-coach academy oktatojakent Eunice a szakkepzesben reszt vevo coachokat oktatja, ertekeli, es szuperviziot nyujt szamukra.
Ez a szeminarium betekintest nyujt az autentikus jelenlet kialakitasanak alapjaiba, amely masokat is bevon es cselekvesre sarkall. Peldaul fejleszthetjuk azon kepessegunket, hogy hogyan kezeljuk a konfliktusokat egy adott pillanatban. A gyakorlatok segitenek abban, hogy tudataban legyunk annak, hogy masok milyennek latnak, milyen auto-matikus viselkedesmintak hatraltatnak minket abban, hogy egy eroteljesebb, motivalobb jelenletet valositsunk meg.
A Connect Assist elnoke, es szamos kisebb vallalat es jotekonysagi szervezet igazgatotanacsi tagja.
Ismerteti, hogy hogyan lehet bevonni a kulonbozo ugyfel teameket a kozos munkaba es szerzodni veluk, valamint a team coaching kapcsolatepitesi szakaszait.
Mikozben az agrariumban tobb mint egy evtizedet toltott el vezetoi pozicioban, felkeltette az erdeklodeset a coaching szemleletu vezetes es ennek parhuzamai, modellezhetosege a lovakkal. A lo egyertelmu vezetest var el az embertol, aminek a hatasat a maga oszinte modjan azonnal vissza is jelzi.
Az innovacio hangolasahoz szukseg van arra a kepessegre, hogy a kreativitast magunkban es masokban katalizaljuk, es arra is, hogy tamogassuk a szinergiat, a kollektiv intelligenciat es az alkoto egyuttmukodest.
A gepkocsik, a digitalis fenykepezes, a Nespresso kavefozo, a mobiltelefonok es az iPod megannyi peldaja ennek a hatarokat feszegeto innovacionak. Ennek a workshopnak kulcsfontossagu resze azzal foglalkozik, hogy hogyan teremtsunk produktiv es alkoto “mindenki nyer” tipusu interakciokat masokkal annak erdekeben, hogy “valami remek dolgot hozzunk letre” kozosen. Ez negy olyan ember volt, akik feken tartottak egymas negativ tendenciait, kiegyensulyoztak egymast. 2011 szeptembere ota szervezi a Coaching Hatarok Nelkul (CHN) sorozatot, nemzetkozi coaching es vezetofejlesztesi tudast es trendeket bemutatva itthon. Megoldasaink megkonnyitik a kevesbe ratermett munkatarsak kiszureset, a tehetsegek kompetencia alapon torteno, megfelelo munkakorbe illeszteset, a probaido alatti betanitasi folyamat hatekonnya tete-let, es a hosszu tavu teljesitmeny-noveles lehetosegeinek megteremteset. Mi az, amit maximalisan megad munkatarsainak, es mi az, amit kevesbe kapnak meg tole, de szukseguk lenne ra?
Az eloadasok soran erintett temak relevansak, a valos eletbol kiragadottak, az eloadasmod egyaltalan nem „szaraz”, sok feladattal es interakcioval gazdagitva remekul felepitett. I have never met such a dynamic and energizing group of people, fully committed to their own development and personal growth. Doing this improves your soft skills by expanding your thinking about the person, object or idea.
Esse processo esta destacado no livro de Steve e Connirae Andreas - A Essencia da Mente, no livro de John Bradshaw - Homecoming.
Sin embargo, el hilo conductor era que despertaban en quien los escuchaba el o los recursos que este necesitaba para superar el problema por sus propios medios.
Eunice szomatikat tanul a kaliforniai Strozzi Institute-nal, es minositett Strozzi Institute szomatikus coach. Ahelyett, hogy az adott konfliktusra reagalnank, tobb dolog kozul tudunk valasztani, es ennek eredmenyekent a valaszreakcionk eredmenyesebb lesz.
Igy a loval vegzett gyakorlatok soran tokeletesithetjuk vezetoi onkepunket, tanulhatunk a sajat benyomasainkbol, kiprobalhatjuk a szemelyisegunkhoz leginkabb illeszkedo vezetoi megoldasokat. It was a pleasure and a privilege to spend some time in such a beautiful city and to coach these extraordinary people into a different way of being in the world. Na area da psicologia, as perspectivas da terapia breve de Robert, os modelos, as metodologias e as habilidades estao resumidas em seu programa de 15 dias para terapeutas praticos chamado de Curando o Coracao Machucado: PNL como uma Breve Terapia. Ele tambem criou uma variedade de processos de PNL que aumentam a autoestima, transformam crencas limitantes, esclarecem os limites pessoais, integram varios arquetipicos e resolvem conflitos interpessoais. Eunice jelenleg vegzi az intezet haromeves, halado programjat (SITT), valamint a halando szomatikus testmozgas kepzesi programot.
A legujabb idegtudomanyi kutatasok azt mutatjak, hogy ha a teljesitmeny kovetkezo szintjere akarunk jutni es meg akarjuk tartani a tanultakat, a folyamatba be kell vonnunk a teljes idegrendszerunket. Gyakorlatot szerzett az uzleti strategiakeszites, valtozas programok, ceges felvasarlasok es fuziok human eroforras szakmai levezenyleseben. Szakmai eletunkben jelentos elorelepesnek tekintjuk, hogy ma mar a Profiles megoldasai nemcsak magyarul, hanem teljes mertekben a hazai munkaero-piacra adaptalva hasznosithatoak. Judit herself is an authentic professional who attracts the highest quality of people to her group. Ele e coautor do livro "PNL - A Nova Tecnologia do Sucesso", de "Success Mastery with NLP" e de "Tools of the Spirit" (com Robert Dilts). Doktori cimet szerzett coaching es szervezetfejlesztes teruleten, Master Practitioner szintu akkreditaciot szerzett az EMCC szakmai szer-vezetnel, vala-mint akkreditalt coach szupervizor az APECs szervezetenel. She opened up a variety of opportunities for me as a coach and speaker which will continue long after my speaking engagements there are over. Eunice brit es nemzetozi konferenciakon egyarant szerepel eloadokent, es tobb cikket publikalt a coaching, a bizalom es a szomatika kapcsolatarol. She was the perfect host and welcomed me with an open heart, she touched my soul and I know we will be lifelong friends.
I have no hesitation in recommending her in fact if you get the opportunity to work with Judit in any capacity I suggest you take it! If you attend her groups, or indeed hire Judit as a coach she will bring profound and inspired change not only to your professional career but also to many different areas of your life.How to make money writing book reviews
Need to make money fast today sydney
Earn money home based
Best way of making money online 2015 calendar