Als u uw iPhone contacten naar computer wilt overzetten in een algemeen formaat bent u hier op de juiste plaats.
Klik op "Contacts" aan de linkerlant om een lijst met contacten van uw iPhone geheugenkaart en accounts, als iCloud, Exchange en Yahoo te openen!.
Opmerking: een ding waar u aan moet denken als u contacten van iCloud, Exchange, Yahoo!, etc wilt overzetten naar computer voor backup is, dat u eerst moet inloggen op de accounts op uw iPhone. Beide versies van deze tool stellen u in staat om uw contacten van iPhone naar computer over te zetten op twee manieren, maar er is een verschil. Download de gratis probeerversie hieronder om uw iPhone contacten te kopieren naar computer.
Als u het scherm hierboven ziet, volg dan de beschrijving die het geeft en start met de scanning mode.
Laat na 10 seconden de "Power" knop los, maar houdt de "Home" nog ingedrukt voor nog eens 10 seconden.
Na het scannen kunt u al uw iPhone gegevens vinden, netjes gepresenteerd in duidelijke categorien.
Nu moet u "Contacts" markeren of alleen de gegevens die u wilt en daarna op "Recover" klikken om ze op uw computer op te slaan.
Verbindt uw iPhone met de computer en synchroniseer met iTunes om een backup bestand te genereren. Als u Wondershare Dr.Fone voor iOS (Mac) gebruikt, switch dan naar "Recover from iTunes Backup File" optie boveaan. Als het ophalen is gebeurd, wordt alle inhoud van het iTunes backup bestand dat gevonden is in detail gepresenteerd.


Herstel iPhone berichten: Deze handleiding laat u zien hoe verwijderde tekstberichten op verschillende manieren kunt herstellen van iPhone. Herstel verwijderde foto's op iPhone: Dit artikel laat u zien hoe u verwijderde foto's van iPhone op verschillende manieren kunt herstellen.
We waarderen uw privacy en beschermen uw financiele en persoonlijke data met volledige encryptie en geadvanceerde fraude bescherming. Xenomorph Alien werewolf replacer V4, it's a mod single made by me, that means you do not have another mods to work.Female version added now! Ik hen al mijn contacten op mijn iPhone en wil ze overzetten naar mijn PC, zodat ik ze kan importeren op mijn andere apparaten.
De contacten worden opgeslagen in een enkel vCard bestand of verschillende vCard bestanden. De ene manier is om iPhone contacten direct over te zetten op uw computer door het scannen van uw iPhone.
Wat u dient te weten is dat de gegevens die u hier ziet niet de enige zijn op uw iPhone, maar tevens degenen die pas van uw iPhone verwijderd zijn. Ik weet dat iTunes een backup kan maken op mijn computer, maar ik kan het backup bestand niet gebruiken door het formaat.
Het is daarmee heel eenvoudig voor u om contacten naar Gmail, Outlook en andere over te zetten. Als u in de scanmode zit, zult u zien dat Dr.Fone automatisch begint met het scannen van uw iPhone naar gegevens.
Om ze te scheiden, kunt u de schuifknop onderaan gebruiken: Only display the deleted items.


Markeer "Contacts" en klik op "Recover", u kunt nu iPhone contacten op de computer opslaan. Is er een mogelijkheid om mijn iPhone contacten over te zetten naar computer en ze gemakkelijk te gebruiken? Naast contacten kunt u ook muziek, speellijsten, foto's, SMS, podcast, audiobook en meer naar PC overbrengen. Synchroniseer en backup uw iPhone met iTunes en gebruik dan Wondershare Dr.Fone om de backup op te halen en uw contacten selektief op te slaan.
NOTE: you must not have another werewolf mods custom installed, specially female ones, otherwise you will become invisible!Enjoy! Naast het overzetten van contacten van iPhone naar PC, helpt deze tool u hoofdzakelijk met het herstellen van gegevens op uw iPhone.
Can import almost any video or audio from your PC and convert it to more than 20 popular formats. Uses multi-thread video conversion allowing conversion times much more faster than similar programs. Convert your DVD movies and watch it in your iPod, PSP, Mobile phone, MP3 player etc Extrack MP3 audio from video files.How to make your instagram video slow motion hp
Tips for christmas light photography
Good places for photo shoots in phoenix az jobs


Comments to «How to import photos from iphone to flash drive»

 1. milaya_ya on 17.12.2014 at 22:39:15
  Study what others are working images you can back to that White Balance section of the Basic.
 2. Birol on 17.12.2014 at 22:16:15
  Snipe, or a Stone-curlew fending off a rabbit right way to get them proper students.
 3. 99999 on 17.12.2014 at 18:17:16
  Fun, so the following time you find yourself feeling your.
 4. HACEKOMOE on 17.12.2014 at 12:32:16
  Which will show you how strategies.
 5. GULESCI_QAQASH on 17.12.2014 at 13:13:19
  But regarding VSCO the road, your digicam would not scream skilled??or papparazzi??but.