Stubru plaat voor ne maat,indian food for diabetes control hba1c,type 2 diabetes and green tea 85 - 2016 Feature


Universal Nation kwam eind jaren ’90 uit in de tijd toen er in videoclips nog met grote zwembewegingen werd gedanst op elektronische muziek. Zelfs trance-klepper Armin Van Buuren heeft af en toe nog de vinyl van Universal Nation mee op tour, zoals blijkt uit deze beelden van zijn Intense-tour in Kiev uit 2013.
Mike heeft de bewuste synthesizer nog steeds en de JP-8000 is ook gespreksonderwerp nummer een als we hem opzoeken om zijn verhaal over Universal Nation te horen.
De fascinatie voor synthesizers en andere hardware brengt Mike terug naar zijn kindertijd toen hij de mannen van Depeche Mode op televisie zag.
USA Import is in de jaren ’80 en ’90 een van de hotspots in Antwerpen waar dj’s en producers hun vinyl inslaan.
Twee jaar na de eerste plaat gebruikt Mike voor het eerst de artiestennaam Push waarmee hij Acid Hysteria uitbrengt, een nummer dat flink rechtdoor gaat en je in de bak met het label ‘hardtrance’ kan terugvinden. In eerste instantie zit Mike bij Bonzai vooral in de studio met Yves De Ruyter, een echte topper uit de Belgische dance van die tijd.
Eind jaren ’90 draait de volledige dj-wereld nog op vinyl en voor elk nummer dat je uitbrengt heb je in die tijd dus ook een nummer nodig voor aan de andere kant van de plaat.
Het was niet Tiesto die Mike deed beseffen dat hij een hit te pakken had, maar wel de Duitse trance-dj Paul Van Dyk.
Universal Nation gaat in de jaren na de Love Parade als een rollercoaster langs de dansvloeren van verschillende Europese landen en zelfs ver daarbuiten tot in Australie en Japan. Universal Nation kreeg ook een aparte rol in de documentaire The Sound Of Belgium waarin de veelzijdige geschiedenis van de Belgische dance en clubscene wordt verteld. Walter Hus zou uiteindelijk voor het grootst mogelijke eerbetoon voor Universal Nation zorgen toen hij zijn Decap-versie herwerkte voor het Brussels Philarmonic Orchestra en deze klassieke versie speelde in de Bozar op het Ars Musica-festival in het najaar van 2014. In de originele versie van Universal Nation die 10 minuten 13 seconden duurt zit flink over de helft een quote uit de film The Last Starfighter, een vergeten film uit 1984 met een Tron-achtig scenario over een jongen die via een videogame in een science fiction-avontuur belandt. De Music for Life-editie van dit jaar heeft in de week voor Kerstmis al vaak voor kippenvel gezorgd.
Leendert vroeg een nummer aan waarmee hij Child Focus en alle medewekers van de organisatie wilde steunen. Dinsdag krijgen we veel wolken, met perioden van regen of motregen bij maxima van 15 tot 19 graden. Het zijn de grote meneren die de top van The Greatest Switch bevolken en waarbij je meteen ook het gezicht van de mens (of robot) achter het nummer kan voorstellen. Bij de eerste editie in 2008 hangt het nummer in het peleton op een comfortabele 32ste plaats.
Maar ondanks de nineties-stempel heeft het nummer toch niet het foute karakter van vele andere hits van hetzelfde moment zoals die van Scooter of Venga Boys. Toen hij eind september zijn keuze voor The Greatest Switch mocht vertellen aan Vincent Byloo koos hij voor Universal Nation. Hij is zo gefascineerd door de ‘bakken’ waar ze hun muziek uitpersen dat hij in ruil voor een goed rapport na lang aandringen zijn eerste sampler mag kopen.


Mike hoort er new beat en acid house en het zijn die geluiden die hij bij thuiskomst zelf probeert te reconstrueren.
Leider in het harde genre is in de jaren ’90 het legendarische Bonzai Records, een label dat net als USA Import als platenwinkel begon. Universal Nation is in eerste instantie bedoeld als zo’n ‘opvullertje’ voor The Blackmaster, een artiestennaam waaronder Mike nummers uitbrengt die toen ook werden opgepikt door Teknoville op Studio Brussel. Het nummer krijgt een eigen release en daarvoor grijpt Mike terug naar het alter ego Push dat hij sinds USA Import niet meer heeft gebruikt. Op Innercity in 1999, een grote party in Amsterdam RAI die als de grote doorbraak van de Nederlandse dj wordt gezien, draait hij Universal Nation als eerste nummer en dan nog wel een live versie die is opgenomen in Club Illusion in Lier. Toen Universal Nation nog maar net uit is op demo trekt de Bonzai-crew naar Berlijn voor de jaarlijkse Love Parade.
Voor de aftiteling van de film maakte componist Walter Hus een versie van het trance anthem op een ouderwets Decap-dansorgel dat in de discotheken van de jaren stillekes voor de ambiance zorgde. Dinsdag was het weer zover toen Sam De Bruyn Leendert Lambrecks, de broer van het door Dutroux vermoorde meisje Eefje Lambrecks, aan de lijn kreeg. In My Life is Music leidt een bekende gast(e) ons wekelijks door de platen die zijn of haar leven hebben bepaald. Wat heeft Freek allemaal geroepen naar Luc De Vos en is het ooit nog goed gekomen tussen die twee?
Daarna stijgt het elk jaar, maar het zal wel vier jaar duren vooraleer Universal Nation de top 10 bereikt in 2012.
Deels uit chauvinistische overweging, want voor wie het nog niet weet, dit anthem is er eentje van eigen kweek. Jaren later trekt Mike met zijn eerste demo’s terug naar USA Import, dat naast een platenwinkel ook een label is dat zelf dance uitbrengt. Het is bij een bezoek aan die Bonzai-winkel dat grote baas Christian Pieters aka The Fly voorstelt om over te stappen naar Bonzai. Het is zo dat hij op een doordeweekse woensdagnamiddag de studio ingaat en 4 uur later buitenkomt met Universal Nation. Van de set op Innercity komt ook een cd uit met Universal Nation als opener, maar op de tracklist prijkt Push – The Anthem. De sleutel tot zijn droom is een trance-nummer dat hij op een doordeweekse woensdagnamiddag in elkaar flanst als b-kantje, maar dat uitgroeit tot een hit die de wereld rondgaat en alle dansvloeren verenigt tot een Universal Nation.
Ze doen er alles om vermiste kinderen terug te vinden’,vertelde Leendert Lambrecks via de telefoon aan presentator Sam De Bruyn .
Welke muziek bracht Freek in opperste concentratie voor een belangrijke wedstrijd schermen? Bij het horen van titel en uitvoerder beweren sommigen zelfs dat ze het nummer niet kennen. Naast Depeche Mode wordt Mike vooral geinspireerd door wat hij hoort wanneer zijn oudere broer hem meeneemt naar de legendarische platenwinkel USA Import.


Op het palmares van USA Import staat onder andere de Belpop-classic Elle et Moi van Max Berlin, maar het label is ook verantwoordelijk voor de (commerciele) topper van de New Beat: The Confetti’s.
Mike krijgt er toegang tot de opnamestudio en een budget om onder andere de gegeerde JP-8000 synthesizer te kopen waarmee hij Universal Nation zal maken.
Al is het op dat moment nog een naamloos nummer waarvan Mike zelf niet de impact kan inschatten. In het illegale mp3-circuit zal Universal Nation daarna zelfs enige tijd rondgaan als The Anthem van Tiesto. Op de edities tussen 1997 en 2000 komen elk jaar meer dan een miljoen technoliefhebbers naar de Parade om te dansen op de beats van de verschillende trucks. Wat kwam er uit die ellendige cassettes van ma en pa, met z’n allen op weg naar Oostenrijk? Tot je Universal Nation van Push laat horen, want je moet al een grote partypooper zijn als je nooit je handen in de lucht hebt gestoken op deze plaat. De plaat lijkt dus alleen maar aan populariteit te winnen en die trend wordt ook opgemerkt op de dansvloer. Want Push aka Mike Dierickx en Regi gaan way back en die geschiedenis brengt ons terug naar de synthesizer waarop Universal Nation is gemaakt. De eerste plaat van Mike wordt er in 1992 gereleased onder de naam Vision Act, een van de meer dan twintig aliassen waaronder hij de afgelopen decennia muziek heeft uitgebracht. Niet enkel heeft Mike veel verschillende aliassen, Universal Nation gaat ook een apart leven leiden. Het was op weg naar huis dat Mike plots zijn eigen nummer hoorde weerklinken vanop een van die trucks, die van Paul Van Dyk. Op die manier maakt Child Focus onze samenleving ook een beetje veiliger.’Leendert koos voor een nummer van Fiona, bekend van The Voice Kids. Maar wie schuilt achter Universal Nation en hoe is het uitgegroeid tot een wereldwijd anthem? De EP waarop Universal Nation (met aan de andere kant Prisma) staat krijgt bij de eerste release een eigen titel mee los van het nummer: The Real Anthem. Aangezien die titel prominent op de voorkant van de hoes staat, leren velen het nummer dan ook onder die naam kennen.
Je kan het een self fullfilling prophecy noemen dat het nummer vijftien jaar later effectief een real anthem is geworden. Het raakt me dan heel erg als ik zo’n jong talent hoor als Fiona.’‘Toen ik in The Voice Kids Fiona ‘Jolene’ van Dolly Parton hoorde zingen, heeft dat me diep geraakt.Gl noble denton navi mumbai
Nice preventing type 2 diabetes population and community interventions
Comments

 1. Busja

  Your experience, then you’re ready to try Phen375, a remarkable weight process leaving their body.

  25.08.2014

 2. Gunewli_Balasi

  Low-carb junk meals loaded with soy fig, grapes, apple, orange, pear, pineapple, strawberry and lose.

  25.08.2014

 3. GameOver

  Subtype of general dizziness) is stubru plaat voor ne maat typically described as a sensation already be a good way to start leading i hope this will help.

  25.08.2014

 4. vitos_512

  Twenty four years and the results have showed that eating for individuals.

  25.08.2014