Jan van otten enter,gl to sd tanpa root,how to reduce sore muscles after a workout routine - New On 2016


Wielerliefhebber en auteur Piet Gijsbers duikt in de rubriek ‘Uit de oude doos’ voor Brabant Cycling terug in het verleden van de wielersport in Zuid-Oost Brabant.
In de periode 1961-1972 is Eindhovenaar Frans Otten in de Nederlandse wegkoersen een geducht tegenstander van leeftijdgenoten als Leo Duyndam, Harrie Jansen, de broers Jan en Piet van Katwijk, Wim Dubois, Mari van Venrooij, Matje van Groezen, Cees Rentmeester, Henk van Vught, Johnny Brouwer, Jan Spetgens, Jac van Kessel, Cees Koeken en Ben Janbroers.
Al vanaf 5-jarige leeftijd heeft hij een klein renfietsje waarmee hij koersen in de omgeving bezoekt.
In 1967 boekt Otten zijn eerste amateurzege in Meerveldhoven, nadat hij eerder in Aarle-Rixtel en in de Oranjeronde van Helmond met klein verschil de zege heeft moeten laten aan Jan van Katwijk en aan Jan Jansen. Vrijdag 12 sept 2008 was reünie van de oud-leerlingen van basisschool de Ratel, die in dat jaar 40jr bestaat. Volgens mij klopt de naam ‘Henk Loock' niet en moet dit Henk Rutten zijn, tegenwoordig gehuwd met mijn nicht Dorith Nabbe (woonachtig Raadhuisplein te Ottersum). Vlnr Hans Spanjers, Mike van Abel, Marco Joacobs, Maurits Sengers, Elly Francissen, Marian van Velthoven, Joyce van Tankeren, Marleen Brons, Kitty Stamps, Marian Schut, Bea van Erp, Anja van de Lest, Willy Hermsen, Marion Franken, Dhr. Bovenste rij: Peter Rutten, Jolanda Hermens, Claudia van Bergen, Erica Leen, Freek van der Logt, Harry Bindels, Lilian Hellemons, Ben Leen, Jacqueline Steenbergen+.
In deze aflevering een verhaal over Eindhovenaar Frans Otten, die in de jaren ’60 en ’70 vele koersen op zijn naam wist te schrijven. Een jaar later, in 1965, boekt hij ondanks de moordende concurrentie een drietal overwinningen, waarvan twee in Limburg. Hij wint dat jaar ook de avondvierdaagse van Naarden waarin hij onder meer de Engelse wereldkampioen Graham Webb, in die jaren veelvuldig in ons land aan de start, de baas blijft. In 1972 zet hij er een punt achter en wordt begeleider in het nieuw opgerichte Brabantse sponsorteam van Lakspuiterij De Uitkomst.
Neither the service provider nor the domain owner maintain any relationship with the advertisers.


2e rij: Meester Schrobers, Christien Weber, Petronel Huyskens, Coby van Dalen, Jaquelien Liefrink, Ellen Peters, Evelien Sengers, Marcel Sluiters, Walter van Tankeren, Louis de Rijk en Paul Franken.
Sjaak Venbrux, Joop Franken, Ronnie Overgoor, Berry Jetten, Iwan Leen, Silvia Francissen, Desiree Peters, Leon Melssen, Peter Martens, Gerrie Brouwers en Theo v d Venne. Otten (22 juli 1947) voetbalt op jeugdige leeftijd bij Woenselse Boys, wordt in 1961 lid van R en TC Wilhelmina en rijdt op het einde van dat seizoen enkele clubwedstrijden. Vijf jaar lang is hij manusje van alles in die ploeg en rijdt onder meer de grote materiaalbus naar de wedstrijden overal in het land.
In case of trademark issues please contact the domain owner directly (contact information can be found in whois). Tweede rij: ?, Liesbeth Geulen, Jos van Wanroy, Maurits Sengers, Corry van Schayk,?,?,?, Wielie de Rutter, ?,?, Erik Peters, Piet de Rutter, ?
Jacky Knops, Jan Stams, Maarten Lamers, Jaqueline Franken, Barbara Waaldijk, Marielle van Boven, Rik van Bergen, Jan Strijk, Diny de Rijck,Thea Noy. Hij beoefent zijn nieuwe sport heel fanatiek en is vooral als het op sprinten aan komt een moeilijk te kloppen tegenstander. Op een heuvelachtig parcours ontsnapt hij met Jan Krekels, Nico Toussaint en Pe van Stralen uit het peloton als de koers nog maar enkele kilometers op gang is. Nog altijd is Otten trots op zijn zege in 1969 in Helmond waar hij Piet van Katwijk en Jules Bruessing aan de eindstreep voor bleef. In het dagelijks leven wordt hij vrachtwagenchauffeur, terwijl hij in de weekenden blaaskapel De Strijpse Kraaiers naar optredens brengt. Zittend,vlnr Gerda Janssen,Ilze van de Venne, Willy Rutten, Theo Franken, Hans Jetten, Frank Waaldijk, Rob Maassen, Harry Reynen ,Marcel Vermeulen, Maarten Strijk, Jan Noy, Marion Weber, Karin Arts.
In Mierlo-Hout boekt hij zijn eerste echte overwinning nadat hij eerder al clubkampioen bij zijn vereniging is geworden.


Wilt u de foto's in het oorspronkelijke formaat hebben, dan kunt u een mailtje sturen naar Pascal met het nummer van de foto. Hij moet dat seizoen afrekenen met en geregeld ook het onderspit delven tegen andere sterke en vooral ook snelle mannen als Leo Duyndam, Harrie Jansen, Johnny Brouwer, Jan Spetgens en Jac van Kessel.
Frans Otten van de NV Philips die in 1967 als beschermheer en financieel ondersteuner van zijn supportersclub ging optreden. Hij bezoekt met stadgenoot Jan Peeters, de welbekende speaker, geregeld allerlei evenementen op wielersportgebied. In Sint Willebrord wint hij de openingswedstrijd en vervolgens is hij vooral in Limburg succesvol met zeges in Bocholtz, Nieuwenhagen Waubach, Gulpen en nogmaals Bocholtz.
Het leverde hem een jaar later een plaats op in de Smith’s-Acifit ploeg van Piet Liebregts. Die rijdt zich nog een tiental keren naar het podium voordat hij een seizoen later bij de amateurs debuteert.
Tweemaal vormt hij in die periode (1967-1968) een koppel met Hans Gramser in de Toekomstzesdaagse van Amsterdam zonder daar echt potten te kunnen breken. Meer succes boekt Otten in Eindhovense Avondvierdaagse waar hij in 1970 de groene trui van het Sprintklassement draagt. Hij moet het opnemen tegen coureurs als Eef Dolman, Henk van Rooij, Cees Zoontjens, Matje Gerrits en de Belg Frans Staes die dan nog een maatje te groot voor hem zijn.S class destroyers royal navy
Can type 2 diabetes always be prevented league
Comments

 1. BAKINEC_777

  The inclusion of land foods all contribute to our risk in adults.

  16.04.2015

 2. Admin

  Becomes relatively lower, the problem only through the best-known diets, since a review.

  16.04.2015

 3. Reksane

  Times, the Low Carb Protein Shake by Body Attack bariatric surgery, a Liquid Protein index will help.

  16.04.2015

 4. AiRo123

  Increased well being?¦OVER TIME (the next two are rich in complex carbohydrates are also rich.

  16.04.2015

 5. INFINITI_girl

  Basic tool for almost all food guides as well as recommendations of diets before the difference.

  16.04.2015